Да да и мене поинтересни ми беа Инаку ја има на youtube (Deca sestara) 9 епизоди се досега излезени со српски превод.. Сценаристите се истите од Фазилет Еџе е главна улога
Јагиз дефинитивно најдобар лик во целата серија.. Ми се допаѓа што го направиле како Mr.Darcy(ладен,строг со надмен став кого љубовта полека го менува), бидејќи во турскиве серии обично сите на почетокот се размазени и женкароши.. И да бела кошула одлично му стои, а и таа од сцената со вруќиот чај не е лоша Неговиот лик посебно ме освои во сцените во домот за незгрижени деца.. Он и Хазан си одговараат и карактерно, а и физички( и добра хемија имаат)
Spoiler: Јасемин Не сфатив Јасемин умре и која беше жената со Ѓокхан и девојчето во последната епизода?SPOILER]
Малце глупа ми станува серијава.. Као девојчево останува трудна, па мајка ѝ пробува да го подметне бебето, па оваа оди демек да абортира па не знам што не знам како.. Малце грешна претстава даваат ова до Еџе.Бар јас како девојче и како нејзина врсничка фактички ич не се слагам со сцениве. Многу грешна порака можат да остават кај младите.
Mene mi se dopagja serijava iako ja igledav na tusrki pak si ja gledam na tv sekoj den ovoj jagiz mnogu zgoden
Кој ја бутна Ѓузиде и зашто? Овие Селин и Јасемин ми се Фазилет ми е Синан и Хазан се И Јагиз И зошто Јасемин го труе стариот, глупача