Ај пак фатете се за истите офтопици и пак нека бришат. Реков дека не планирав да си ја оставам облеката таму и да чекам во ред после за да ја земам за едно ситно мало нешто што сакав да го купам. И плус ако крадам ќе си ги пикнам работите во ранец без проблем или во џебот од капутот ќе ги ставам на крај, демек само ако имам кеса со мене можам да крадам па да трчаат тука да ми ја земаат од раце.
Во сите поголеми маркети се оставаат кесите тоа е факт. но во џамбо ми се смешни со нивната политика која гласи, ранци се оставаат, а ташни не . Е сега јас ташната што ја носам на работа ми е поголема од ранчето за шетање преку ден. Значи ако решам да ги крадам ташната повеќе работа ќе ми заврши. И неколку пати ми се има случено девојчето на информации да ме замоли да го оставам ранчето (кое е релативно малецко) и на мојата реакција само невино ми одговара *абе така ми рекоа ранците да се оставаат*. И си викам ај да не комплицирам
Имаш по 80-90-100 колку што сум гледала јас,лани имаше новогодишни кутии по 80 беа или 89 така нешто,не се сеќавам. Да напоменам,средна големина беа.
^ Имаше, ми останаа во сеќавање едни дреч розово. За цена мислам околу 500 беа. Стандард класичен модел со 2 прегради( 1 голема, 1 мала)
Јас вчера бев во Џамбо и поминав покрај делот каде што им се ставени сите такви работи...мислам дека имаше,ама не сум сигурна. Би требало да има,зошто имаат доста опрема за вежби,за се.
Денеска бев и имаше многу нови работи Си купив едни папучки онака за низ дома, убавки се мн и топлат конечно да најдам некои асолни
Да не знаете дали имаат донесено од оние како коски за кучиња, што се за острење заби (мислам дека за тоа се)?