Џамбо (Jumbo)

Discussion in 'Слободно време' started by Pubu-bubu, Jun 27, 2012.

1. Avenged

Avenged Популарен член

Нема веќе облека за кучиња ? Или ставена е на друго место?

2. Cat-Lover

Cat-Lover Истакнат член

Незнам, и јас кога бев со братучетка ми да одбериме облека за нејзиното куче баравме ама не најдовме ништо. Порано ми текнува имаше, сега незнам дали е ставена на друго место или нема.

3. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Бев во средата и ништо посебно немаше. Како мала го терав татко ми да одиме, буквално го влечев да ми купи играчка ама сега сум тинејџерка и не ме интересира толку :$ Ама да признаам се заљубив во тие огромните мечиња, леле какви се, сакам едно :( :angel: :$

4. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Ухх , го обожувам Џамбоо !
    Толку е убаво внатре , кога ќе влезам , не ми текнува да излезам. Се додека убаво не разгледам :lol:
    Како мало детенце :$

5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Девојки, дали веќе го опремија џамбо со новогодишни украси и дали работи и во недела ( од и до)?

6. Kitten

Kitten Форумски идол

Охооо, опремен е можеби веќе цел месец наназад. Работи секој ден од 10-22.

7. joy1

joy1 Форумски идол

Јас во ноември бев последен пат и беше опремен буквално со се

8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Во Џамбо деновиве е ненормална гужва, пола и повеќе од новогодишните работи се потрошени :D така да побрзајте вие што мислите да купувате, вчера баш гледам останале само оние понеубавите ситници.

okcenzi likes this.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Вработените во Џамбо се ужас, ги мрзи да живеат, ми се чини. Шефицата, една 20 годишна девојка, е едно толку иритантно суштество, што насекаде ја раскажувам, Деспина или Делфина некоја. Наместо да се извини за односот на вработените и за тоа што беа крајно неуслужливи, со исклучок на една од касиерките, уште ми се правеше паметна и ме навредуваше. За грешката што ја имаа направено, законски треба да се затворени еден месец. Имаа производи со грешка, скршени, без цена, со две цени, производи од едно ставени на друго место, расипани работи...

И наместо да ми се извини, она се однесуваше ко јас да сум и крива што не знае да си ја организира смената. Ми беше жал да ги пријавам цел месец да ги затворат, оти знам дека ке останат без плата и леб сите вработени, а оваа не (сигурно е на некој од шефовивте нешто, чим трпат таква неспособност таму) и затоа не ги пријавив. А искрено и не знам кој и е надреден да пријавам, бидејќи она била шеф, така се претстави.

Ама па затоа, никој од сите мои познаници не купуваат од Џамбо, и одат во Вучко или на друго место, бидејќи знаат дека можат да бидат изнавреѓани од вработените. Ако некаде ги забележат, оти ГИ НЕМА.

beatriz, Mishela, Candid and 3 others like this.
  10. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

@anastasijaki, имаше елки? И да не паметиш која цена беа?

11. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Искрено не забележав елки, можеби имаше ама од гужвата не сум ги видела.
    Иначе убави и со пристапна цена елка имаш во Меркур даваат и гратис лампиони, можеш на нивната фб страна да видиш, има доста работи за нова година. И во Бриколаж имаше убави елки само малце поскапи, малите беа по 999 останатите достигнуваа цена и до 4000.

TheSecret and Nausicaa like this.
  12. Marick14

Marick14 Истакнат член

5 дена по ред влагам во Џамбо и неможам да се разминам. Џунгла е. Народ еден куп. Цела провинција во Џамбо. И после народ немал пари...

13. Tumblr

Tumblr Популарен член

Никако да отидам, ама следниот викенд одам обавезно.Значи нема нешто поубаво од тоа да се најдеш во Џамбо пред новогодишни празници.Е овој период Џамбо ми е љубов.Кога ќе влезам ми има некоја ептен новогодишна атмосфера,дома не ми се оди.

14. macovska

macovska Истакнат член

Аман веќе со тоа ,,провинција''. И што ако идат? Само во Битола и Скопје има Џамбо.
    Некој од Штип,Велес,Кавадарци,Неготино или друг град не треба да дојде во Ск и да си купи нешто?
    Дај веќе пораснете.И престанете со тоа провинција,без нив Скопје ќе биде пола празно.

Се извинувам што реагирам вака но од такт веќе ме вадат вакви муабети.

Rirri, mila25ve, IronLady and 6 others like this.
  15. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Па во Џамбо е евтинија невидена, на пример повеќе ти се исплаќа да купиш предмети за домаќинство (маталка за кафе, чаши, чинии, прибор за јадење), отколку на пример во помалите градови каде пластичарите и продавничките за домаќински предмети бричат во буквална смисла на зборот.
    Не е до тоа дека народот има пари на претек, туку дека кинеската роба им е евтина.

Е сега колку се квалитетни тие производи, поготово тавчињата за готвење кои гледам дека во последно време многу луѓе ги купуваат, тоа е веќе друг муабет за во друга тема.

16. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Пред неколку години во Џамбо имаше еден, така да кажам, лепак за сложувалки. Се користи за премачкување на веќе наредената сложувалка, за потоа да може да се врами. Сте виделе ли наскоро ваков продукт и колку чини од прилика?

17. TheSecret

TheSecret Популарен член

Имаше..баш го гледав пред месец два кај сложувалките стоеше, незнам дали уште има ама можно е

do-re-mi likes this.
  18. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Бил ли некој во Џамбо во скоро време дали знае пилатес топките по колку пари се?

kolovoz likes this.
  19. kjukli

kjukli Форумски идол

Јас купив пред еден месец и беше 300 денари. Кај сложувалките стои.

20. Quuen

Quuen Популарен член

Да ве прашам дали некој деновиве бил во Џамбо и дали имаше селфи стап така мислам се викаше и колку пари беше ако сте виделе?