фала соци не гледав ете и одма скандали аии ептен лошо ова што кажува вага ццц ептен ја направиле шпанска серијава
баш ти фала сега ќе зирнам баш ма да не мис е свија самоит концепт да ја мењаат оваа Џанан, незнам за вас ама фаца е ептен, многу јака женска
^Okej ти верувам Ги гледав епизодите на youtube колку можев да раберам,бленев ко теле у шарена врата , сите мислат дека Џанан е мртва и сеа кога се појави не ја препознаа изледа. А која е таа девојката нова што ја дават што работи ккако шивача што шивее кај мајка и на Џанан?? имам мн нејаснотии ама ќе видиме наскоро, ќе ги дадат кај нас вајда па ќе ни стане се јасно. Интересно станува, се разрешуваат мистериите една по една!
Ааа глупости! Зошто ја сменија,се губи смислата вака,а супер си беше старата Џанан. Немам мерак да ја гледам веќе.
Во петокот ја оплескаа работата. Таа не требаше така да направи, требаше да го пријави во полиција и завршена работа, а ако веќе отиде на тој чекор барем не требаше да пука, како и да е, ќе се запалеше.
мене не ми е јасно зашто откупуваат серии кои сеуште се снимаат и не го даваат до крај. Џанан сега заврши во Турција, втората сезона, има уште 10 епизоди. Не можеа да ги откупат??? Глупаци. И она синхронизирањето од такт ме вади. Ја уништуваат секоја серија. Фала богу што знам турски па си ги гледам на нет.
Да не планираат кај нас да продолжат со втора сезона следната есен? Ненормални...почнуваат да даваат нова серија на нејзино место, наместо да ја откупат втората сезона и да продолжат да ја даваат истата
додека не ја дадат кај нас, ако воопшто ја дадат, гледај те ја youtube. http://www.youtube.com/watch?v=v2OWy9jm ... re=related
Значи не е завршена има уште? охх ми олесна си реков толку глупо заврши т.е. не завши и ништо не се откри,значи ке има кога тогаш продолжение
Овој новиов со белото сако,погоре во видеото што го има со е истиот што ја спасил Џанан кога биле млади? Тој што ја однесе во Франција?