Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Абе луѓееее. Бидете хејтери, ама не викајте дека биберов е геј. ПОНИЖУВАЧКО Е ЗА ПЕДЕРИТЕ. :D

ЏастинА е лезбејка. Оди/одела со некоја си Селена Гомез.

2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Па најверојатно затоа што во темите за таквите групи и музичари што нависина вредат секој ќе си го каже своето мислење и завршува дискусијата (ги слушам-не ги слушам, по некоја песна ќе објавиш и толку), а тука се работи за животното дело на едно бебе кое само што излегло од пелени, а веднаш се тука еден куп запалени тинејџерки да го величаат како бог. Всушност целата тема се сведува на глупави забелешки од типот дали раскинал со Селена, дали му е добар стилот на облекување и фрузурата, колку е мажествен (или женствен), како му мириса парфемот и што пишува во неговата сликовница, а музиката е во последен план, затоа што едноставно не вреди.

3. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    хахаха може може ќе биде македонски зетко...јас не се сомневам во македонско девојче..пошто како што се кажува и пее поубаво нема на светов ке врти ке врти па ке земе некоја од МК :rofl:
    Ако не веруваш дека пеел на скали има видеа на youtube па погледни како пее со гитарата во раце и кај луѓето му ставаат пари..сето тоа во животот го стекнал сам т.е не може цел свет да го сака :D
    Ехеее фала му на Господ што еден паметно размислува...ти честитам дефинитвно...никако не можам да им докажам на оние кои го мразат и се чудев дали има некој паметен да каже дека не го сака и не го мрази...само не им го разбирам зборот мрази особено коа ке речат го мразам ко божем Џастин им направил не знам што па да го мразат..уште еднаш фала на разбирањето ;)
    Ти честитам на овие зборови..не знам колку им е тоа интересно да напаѓаат некое 17 годишно дете..не се разбираат дека има многу кои го сакаат ко божем тие да немат свој идол...Фала на подршката за Белиберите..фала :*
    Јас не го познавам Џастин ама барем се трудам да го познавам подобро..а што направил тој добро?многу добро направил почни да читаш во какви хуманитарни акции има присуствувано и колку пари има дадено во домови и колку хуманитарни концерти има направено...за разлика од некои кои 5 пари не даваат тој сторил МНОГУ... :inlove:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    И Американците викаат биле први на месечината, па уште не се знае дали тоа е вистина, а не па едно пеење на скали кое е уште полесно да се режира. А и кој се сетил да го снима, за секој случај ако стане познат еден ден, да си ја има документирано животната приказна?

5. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Добро и од Американците има снимки. Не е ли едноставно, ќе земат дете кое личи на Џастин, ќе го снимаат како свири на скали и готово, си имаат приказна. Не викам дека не е вистина, ама колку е можно да е вистина, толку е можно и да е лага. Од каде му сите тие пари за песните? Oд пеење на скали?

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Долар по долар ДАнгел ;)
    Сигурно не е од талентот бе луѓе да не се лажеме :D

8. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Ако ја прочиташ книгата или го изгледаш филмот ќе ти стане јасно :)

9. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    стварно не ми е јасно како заклучивте дека е геј можеби ви призна или сте видовити е ај кажете што ке ми се случи во иднина?? :fubar:
    може ли некој да знае јас каква сум кога не ме знае лугето не можат да поднесат што некој има повеке од нив Ке може ли некој да ми одговори што ви згрешил за да го мразите бид.ви треба причина за да го мразите??

Како и да е тој самиот им се заблагодарил на хејтерите за времето кое го трошат мислејки на него
    пишуваше во едно мислење погоре
    Поздравв :* :* :*

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    А вие фановите го знаете лично па да го браните толку, пишувал стално на Твитер дека ве сака, приказни за мали деца.Божем другиве не пишуваат |(
    И да, може не е пе*ер, ама затоа е страшно ПЕДЕРАСТИЧЕН, тоа да не се лажеме :wasntme:

11. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Џастин да може да се рече дека ми е фан..го слушам подолго време..кои добрини ги направил,многу направил само што вие хејтерите не сакате да се сложите со тоа..до сега не знам ни јас колку хуманитарни концерти има направено..секаде учествувал,доби награда за Pencils of Promise,наградата за ова ја доби бидјќи обнови голем број на училишта..вие сакајте верувајте сакате не..ама хејтерите му ја прават славата поголема од оние кои го слушаат...Вие сте го слушнале еднаш и толку,сега гласот му е многу сменет,не е истиот глас на песнана Baby што ја пеел пред 4г+песната Pray е напишана за деца,војници и нз уште што...Еве ти видеа што добро направил...
    http://www.youtube.com/watch?v=X7yMU16gHg8
    http://www.youtube.com/watch?v=XJk5RExI1fA
    http://www.youtube.com/watch?v=3wjInTZi4B0

На ANBelieberJB му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    2.452
    Јас не знам што се запнале сите "Го мразам Џастин" "Џастин геј"
    Ако е за гласот тој е уште мал и не му е оформен, а ако е геј немаше да биде со Селена.

Ај тие ок. Ама кога ќе слушнам некои малоумни од нашава држава кои го слушнале само неговото име немаат ни една песна слушнато и јадат тоа што не се јаде целата се иритирам. Слушнале сите така ајде и јас. Човек оформиси свое мислење бре.

Јас лично имам 1-2 песни негови слушнато, значи не го слушам, но не го мразам, немам причина за тоа. И чекајте нека порасни па после зборувајте за неговиот педерастичен или непедерастичен глас.

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Зошто тој не чекал да порасне па да пее?! :)

14. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Ц Ц Ц кај живеам јас, прв пат слушам оти овој пеач бил, цело време мислев актер е во некоја глупа серија со некоја глупа улога а тој пејач да ти биде.

Сличен е ко нашиве Кико и Вико од Идол (читај Идиот) или нешто посалам е?

15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Викаш Џастин ти е фан? Ако, ако убаво.

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    2.452
    Неговиот талент некој веројатно го открил и го турнал нагоре, незнам не сум запознаена, но сигурно сам не решил сега ќе бидам познат пејач и другиот ден на MTV.

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    А за каков талент зборуваме ако не му е оформен гласот? Можеби кога му се оформи ќе крека како жаба, а сега рика како магаре. Никој не знае каков ќе му биде гласот кога се дооформи. Токму поради возраста и на Идол нe продолжуваат голем дел од кандитати со огромни квалитети, а вие тука зборувате за препознавање на талент кај некој што нема ни т од талент

18. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    2.452
    Ако ова беше мислење од компетентно лице ок. Во спотивно не го сметам за коректно.

19. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Епа и тој што го открил некој како него. :lol:
    Нема врска, како сака нека е. Сепак не го слушам и нејќам да го слушам. Пак ќе кажам кој си го слуша нека го слуша. Само и на обожавателите и препорачувам да почнат да слушаат некоја подобра музика. Џастин е минлива ѕвезда. За неколку години ќе го снема, како и други групи. Нека си остане нешто друго ако сака да е познат, на пр. актер (ако го бива за тоа) или модел или незнам. Барем денес има опции милион.
    А за добрините, сите пејачи имаат оддржано хуманитарни концерти и помагано на луѓе, сите кажуваат дека ги сакаат сите нивни обожаватели и хејтери (колку глуп збор).

20. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    2.452
    И да, не мислам да се тепам овде за него кога не го ни слушам, но си го кажав своето мислење.

Секако дека не пее музика која ќе те замисли или наежи, како пр. http://www.youtube.com/watch?v=R__07o75x9A но таква и не му ни лежи.