Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Луѓе знаевте дека кога ви ја даваат дипломата за завршено високо музичко образование ви даваат подарок уши?
    Кутрите ние што немаме, каков талент пропуштаме да слушнеме :|

2. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
    Awwww Џастин4е најмило :roll:
    Не го сакам грд е, антипатичен ми е, незнае да пее и очигледно е дека е самобендисан, ми се повраќа кога го гледам.

http://9gag.com/gag/78758/

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ова педерче (или лезбејка не знам што ќе да е) не можам да го поднесам.Има толку многу талентирани деца во светот а овој добива толку внимание а гласот му е бетер од на Теодор од Чипманкс :) .
    Ај вие Белиберки или Челиберки кажите ми какви квалитети поседува Џастинче? И не почнувајте со она хуманитарна работа,бла бла бла оти како што спомена некој секоја позната звезда го прави тоа и се само поради маркетинг,ретки се оние кои помагаат затоа што се навистина хумани.Исто така изоставете ги и срцепартелните приказни документирани во неговата сликовница пардон книга :D .
    А за песните (ако може да се наречат песни) подобро и да не зборувам оти не можам да ги најдам вистинските зборови за да ги опишам.Постојано велите дека го мразиме а не сме ислушале ниедна песна од него |( .Јас фатив на телевизија во два наврати тралалјки од дотичниот и единственото што го слушнав преведено на македонски беше:
    Првата:
    Душо,душо,душо неее.Душо,душо,душо ееее и така се во круг :D
    Втората:
    Ти се смееш јас се смеам,ти се смееш,јас се смеам,ти се смееш јас пак се смеам.

Изгледа текстописецот не му се потрудил баш или знаел дека Џастинче кога ќе замавне со тие неговите фамозни шишки сите тинeјџерки(читај основки и забавачиња) ќе паднат во несвест.
    Боже врати ни го Курт Кобаин и земи го овој лигло затоа што и онака не му е од голема полза на овој свет.
    Јас само жалам што си истрошив 5 минути од мојот драгоцен живот пишувајки во оваа тема на јакиот изведувач и ќе ги замолам сите негови идоли (пошто нели он вие фан на вас)да не ме колнат поради тоа што им го навредив Бибевчето.

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.
  4. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Честито (не)заслужена награда.
    Попатно, гаф на деценијата. :D

I just wanna say thank you not only to my mom and dad, but to my parents. :lol:

5. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
  6. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Бејбеее бејбее бејбеее оуууууу. :rofl:

Лани, ми беше онака симпатичен. Ме потсеќаше на брат ми кога беше помалав. Така детенце мило, кјут. Ама сега наеднаш ми стана одбивен. Ќе му пројде славата ај.

7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949

Кога се истрижа е поубав од претходно со долга коса. Има разлика. Прво личеше на коњ, а сега на магаре. Не за друго, разбрав магарињата биле поубави од коњите, со далеку подобра смрдеа. :D :D

Сериозно, ако не беше испрефригана будала, пејач со сила, ќе беше срцка. :D
    Озбилно бре, не е толку лош у фацата. :lol:

Видете го ова:
    [​IMG] :rofl:
    Се пресмеав. :rofl: :lol:

8. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Нит го сакам нит го мразам. Имам слушнато само една песна од него..не ни памтам како беше насловот..нешто со Lonely girl и знам дека се повторуваше насловот многу, а може и повеќе од тоа, низ песната. Ама гледав видео во кое девојче плачеше за да се сретни со Биберов, па дали и’ ја исполнил желбата кој знае :D

9. Ivu4

Ivu4 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    41
    Ни го сакам,ни го мразам..Има една песна што ја знам онаа BABY така беше мислам...
    Не ми се свига..Некако во споредба со неговите години 3-4 години изгледа помал...
    Сепак ако си го сакате слушајте си го :)

10. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Тој не е толку антипатичен колку што се неговите фанови.. На почетокот на неговата тако звана кариера - одбивен ми стана заради фановите.. Фин дечко е.. Ама овие неговите Белибери ауууууу.....

11. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    ne mozam da svatam zosto site se zamaraat so nego?te vikaat deka ne go skaat te vikaat deka im bil simpaticen.Ako do tolku im e odvraten neka ne go ni slusaat ni gledaat i da ne se opteretuvaat so nego.
    [mod-kirilica:tem4msn2][/mod-kirilica:tem4msn2]

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aбе овој и парфемче си имал а :rofl: дури и женско и тоа :lol:

па и не е баш гаф, господ е едно, исус е друго,али сигурна сум дека он појма нема :lol:

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Имам еден во маало ама ист Џастин е бре, ист.. Како двојник да му е, па и слики си става на фејсбук дека личат и плус е ист ваков педерастичен :tmi:
    За верните обожавателки договорете се на која, ќе ви го испратам во пакет оти не можам да го гледам како ја прчи таа устата, па и секој ден од кај мене поминува што е најтрагично.

Бејбе бејбе бејбее ооо.. педерчина бе тууффф :puke:

[​IMG][​IMG]

14. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Наидов на оваа слика:

И ја преправив во:
    ]:)

Прикачени фајлови:

На BeYourself, anneyy, x.Daisy.x и 2 други им се допаѓа ова.
  15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    :o Како тоа ја нема новата песни4кааа? :o

Ај да ја прокементираме малце, ја за тоа дојдов. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY&ob=av2e

Мене ми се заби у мозок, ми се заби неможам да ја извадам, а на радио ја слушнав. Заразлика од Бејби, бејби оваа ми е пофина. :lol:

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ајде бре за Џастин толку напишани страни а за Аеросмит,Бон Џови и слични само по 1-2 странички.Што толку улога играе детево уште не можам да разберам па фрчат толку дискусии за него |( .
    Јакио пејач,уште у гаќите се моча awwww.

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
  18. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Бидејќи повеќето не го сакаат Џастин. И сега се дискутира која повеќе го мрази. :wasntme:

А кај Аеросмит, Бон Џови и другите, нема за пишување многу... „Да го/ги слушам, го/ги обожавам, најдобар/најдобри се.“ И така... :wasntme:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    :puke: Доволно е, мислам. Не ми коментира повеќе за него т.е. не заслужува :lol:

20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    [​IMG] ]:)

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.