Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ега живи не сме. :headbang:

Туку имам план: Кога ќе дојде педерон да праве концерт овде, ќе одеме и ние, ноо ќе си земеме со нас јајца, домати, кој што сака и ќе си играме пикадо на него.
    Глупак еден, он ќе доаѓал кај нас..

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Ало.

Да не ви дошло детево дома и направило масакар на се живо и диво, па сега смртно го мразите и ако го видите на улица ви иде да го убиете.

Што ви направило детево? Боже. |(

Нити го сакам, нити го мразам.

Не го сакам зошто не го слушам, не го мразам зошто не го знам лично.

Зошто не ви текнува? Или, зошто да е просто кога може да е комплицирано. ;)

На Lolo5, Jule.Sk, Princess.S и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    МРсултоу му е добра песна, само што тој не знае да пее туку цвика. :doh:

4. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    http://www.youtube.com/watch?v=xN68sT2X ... e=youtu.be
    Се молат сите феминки кои ќе го убиваат, тепаат и сл. да го погледнат видеото.
    Тој е еден од оние кои успеале во животот, постигнал нешто. Незнам зошто толкава омраза, зошто такви навреди. Ако не ви се допаѓаат неговите песни и неговиот глас не ги сушајте неговите песни.
    Многу мои познаници кога ќе се спомне Justin Bieber го навредуваат, но не слушнале ни една негова песна ниту ја знаат неговата животна приказна, го викаат тоа само затоа што така викаат сите.
    Тоа не ми се допаѓа, едно е да не ти се допаѓаат неговиот изглед и неговите песни, а друго е да му упатуваш лични навреди а воопшто не го ни познаваш.

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    И што сега, ако има тешка животна приказна треба да го сакаме?? :^)

6. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    prvo da se izvinam za latinicava. :?: pishuvam na latinica zatoa shto kompluterot mi beshe formatiran vchera i seushte nemam instalirano kirilichno pismo.

tuku, sakav da prasham WHAT THE FUCK?! :|
    kakvi se komentarive so pogrdni zborovi za J.B? Zapoznaena sum so faktot deka ova ne e fejs, no sepak ne vi lichi da go navreduvate koga nishto ne vi napravil. Da ne ve povredil, povredil nekoj vash blizok? Ne mi se jasni tie komentari. Ako ne go sakate, toa si e vashe. Nemame site ist vkus za muzika. I DA muzika! Zatoa shto Justin da ne znae da pee (kako shto tvrdite) NIKOGASH nemashe da bide ni P od poznat. Toj ne bil kako Paris Hilton, za koja site znaeme deka e poznata poradi toa shto se banja u pari, tuku nemal leb da jade. E ona e razmazena. |( Ne mozhete da kazhete deka i on e razmazen i ligav poradi chistiot FAKT shto nema nishto slichno so Paris. Donira, pomaga, se trudi. Gej e? Ma nemoj, Selena onaka samo za promena ne go ispushta od raka. Mashkite ne go mrazat, tuku toa e samo maska, zatoa shto se bolno ljubomorni. Niv devojka im nema ni oko da i trepne da gi ostavi za nekoj kako Justin. Da, belieberka sum i sum gorda na toa. ;) :rock:

let the haters hate. :)

На Lolo5, Jule.Sk, ivimis и 2 други им се допаѓа ова.
  7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Јас знам зошто сите го мразат Џастин. Заради вас Белиберките (или како и да се викате). Затоа еден совет. Ако сакате да не го мразат, престанете да кревате толку фама околу него. :^)

На WhiteAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Единствената причина затоа што коментирам на оваа тема е што веќе цел час ми е во нови мислења и не можам а да не додадам.
    Што сте запнале толку со тоа дека ништо не ни направил и немаме причина да го мраземе???
    Ако е за тоа никоја позната личност не ни направила ништо па сепак некои не можеме да ги погледнеме.Не значи тоа мразење во буквална смисла но ете не го поднесуваме.Мене лично ме иритира до бесвест,ми иде телевизор да скршам кога ќе го видам :) .
    Но сега вистинското прашање е Што толку вие го сакате и се трескате од земја за него???.Реално типчево или типкава нема ни г од глас,ни п од песни и ни у од убавина.
    Имаш право не е како Парис Хилтон бетер е.Ако е вистински хуманитарец и ако вистински сака да им помага на луѓето ќе го прави тоа скришно а не секаде да се разгласува дека помагал итн итн.
    Мене ми изгледа педерастично па сега дали е геј не знам.А колку е само режирана неговата врскичка со Селенка е друг муабет.Кога ги видам заедно ми иде да се смачкам од смеење,ми изгледат како мали деца кои си играт маж и жена :rofl: .

9. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Го мразам затоа што не му е жал за ушите на луѓето од целиот свет!
    Секој втор човек пејач ќе станува, абе ајде...

10. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    :clap: Вистински Хејтери сте

11. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Ги почитувам вашите мислења и не мислам да ве убедувам дали знае да пее или не, не ви кажувам да го сакате само затоа што има тешка животна приказна. Ви кажувам да го почитувате затоа што тој е еден во огромна маса на луѓе кои успеале да направат нешто и направил неговото име да го знаат сите на светот.
    Без разлика дали го сакате или не вие го знаете неговото име и сте слушнале некоја негова песна па макар сте ја отвориле за да и стиснете dislike. На него воопшто не му е гајле за вашите коментари полни со омраза, тој е тоа што е а ние Белиберите го знаеме тоа. И да нема врска со Парис Хилтон затоа што таа се родила богата и се што има не го заработила туку го наследила, а Џастин почнал од 0 а сега...
    СЕГА Е ГОЛЕМА ЅВЕЗДА!!! 8)

На Lolo5, Jule.Sk, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997

На spellbound, dancing.queen, Lov3 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Ги мразам луѓето што ми имаат наштетено.. мразам некој што ми се прави другар а не ми е.. мразам лицемерни, дволични, не може секој да ми одговара!
    А не некој што не го ни знам! Мене ми е ок.. некои песни дури и ми се свиѓаат
    На кој начин успеал мене тоа нема што да ме интересира..
    Па дури ни Парис Хилтон не ја мразам ЗОШТО? Што ми има направено? НИШТО!

На Lolo5, Jule.Sk и Belieber163 им се допаѓа ова.
  14. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    180
    Не е Бибер толку лош колку што неговите фанови се досадни. Белибери хахахха од кај го доцепаа имево не ми е јасно :D

15. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    За детево се заинтересирав повеќе дури пред некој ден, да видам убаво кој е што е, што толку го мразат и од се што видов мене ми падна многу жал.
    Се гледа дека е премногу форсиран, дека е изгубен и не знае што му се случува. Го нашле симпатичен, наивен, со убав глас и прават од него машина за пари, а нему моментално славата му годи, има 19 години и нормално дека не може да размислува рационално.
    Јас сум сигурна дека секое негово движење, појавување, интервју е изрежирано до најситен детаљ од некои алчни чичковци. Којзнае каков ќе стане за некоја година како резултат на овој ненормален живот.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Па според мене е кратенка од Believe in Bieber. |(

На Belieber163 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Е морав ова да го постирам :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=1yKNJKQ4 ... detailpage

Детево не гледа кај оди па два пати му се дешава бе :D
    Трагичното во случајов беше тоа што си седам јас, си гледам на јутјуб нешто што си нема врска со ова кога наеднаш ми излегува |(
    И како после да не "хејташ" кога ем ниту ги бараш, ниту ги слушаш, ниту сакаш да се занимаваш со нив, ем од секаде и од никаде пак они ти излагаат, Бибери, Гаги... |(

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Добро, откако ја скрати косата детево заличи на нешто или само мене така ми се чини??

А ова видеото од Антила ме насмеа слатко..особено првиот пат кога се удри како туркаше на вратата, јао! А пак вториот пат тие околу него двајцата како го гледаа.. хахахахахаха...

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  19. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Тебе така ти се чини :rofl: :rofl:

едит Мене ме чуди тоа што имал 17 години :^)
    Јас се си мислев некаде 13-14 дека ги има

20. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.