Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Wild.Child ете гледаш ова сме ние.За ова цело време ти зборував.Мора ли нешто да направил за да го слушам?Цело време во уста ви се тие шишки.Веќе нема.Нема да ги носи тие шишки цел живот.Не се палам на тие негови шишки шо ќе замавне 2-3пати.Ок има лоши и добри вкусови разбирам ама подобро ќе го слушам Џастин отколку Слаткар,Токсикологија...Да не палите,да не мавате?Оооо па да бе видиш јас заборавив вие друга работа немате освен да судите на некого и да кажувате закони.Хах педерчево?не сакам да почнам со навредување ама најверојтано ќе морам ако вие продолжите ;)

На Lolo5 и Victorian им се допаѓа ова.
  2. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Јас го слушам од 2009.И не треба секогаш да си 100% сигурна ;)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Прашање е до кога ќе го слушаш, не од кога .

4. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Можеби и тогаш така сум велела до кога еве уште го слушам,и знам дека ке го слушам постојано.А и да од каде ти си сигурна дека засекогаш ке ги слушаш тие што сега ги слушаше?

5. Jessie-J

Jessie-J Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    61
    Ахх Џастин :D Најмногу го сакам :inlove: сите песни се му убави и има феноменален глас :*

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Девојчиња ко ќе го помините тој период со бубачки ќе ве прашам што сте слушале,кога ќе ви создрее малку паметчето ваше. ;)
    Инаку да си кажам јас само дека чоечево ми е органски неподносливо,и понатаму нема да коментирам :D :rofl: :rofl:

7. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Немам ништо против овај, ама не сум напалена како тинајџерките.
    Ама што знам, не слушам ниту една негова песна, со тоа гласчето женско...
    Само би рекла дека треба уште многуу,многуу муви да лапа, за да стане пејач.
    Искрено, треба малку да се спушти доле, ептен е дигнат.
    Тоа што по него вени кинат мали девојчиња, не значи дека тој е големиот пејач, со незнам кој глас. :smirk:
    Не викам ништо против него, и јас имам свое мислење, и ги замолувам сите негови обожаватели да не ме нападнат, оладете малку човек би убиле за него, а мислите дека тој знајт дека вие постојте?
    АХАХА, смешно ми е, феноменален глас?Кој глас, се зезате со мене?
    Добро, знаето што е "гласиште" и "гласче"?
    Има голема разлика...али, затоа-потоа.Секој со свое мислење. ;)
    Белиеберки....како Киохоколичарки и Викторијанки..ахахахаха :D Што ќе измислат друго?
    И, не ја тупете темата со расправии, кој што сакал, затоа и е направена темата за да си го кажеме мислењето, а не да бидеме нападнати.

8. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Не нема да те нападнеме ама ние барем даваме објаснување зошто го слушаме ај те молам кажи ми како тоа ''дигнат''?А зошто сега и тоа име ви смета Кикохолочарки и Викторијанки?Зар неможат така да се викаат?И само уште нешто да дополнам....21 век сме денес се бараат такви гласови...вложуваат во тие.
    Џастин го избраа Ашер и Џастин Тимбрлејк па сега ако тие не знаат што е добро денес на музички план ОК тогаш Џастин нека биде педер нека биде дигнат нека биде со ''гласче'' по кое лудуваат само тинејџејрки.Во светов одат мајки со деца на неговите концерти ама за вас и тие се веројатно пореметени.Убаво си кажав јас ова е БАЛКАН т.е МАКЕДОНСКИ МЕНТАЛИТЕТ

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Е за ова си во право. Точно е, денес не се цени квалитет. Денес е сосема небитно дали некој рика како магаре, битно секој може да биде ѕвезда. Некои продуценти ќе ја најдат слабата точка на децата како вас и со цел да се наполнат пари ќе презентират такви "таленти" како Џастин, Селена , Лејди Гага и остала дружина. А вие ќе се палите, ќе му ги преслушувате песните, ќе скокате како случаи од психијатрија за да дојде и да направи концерт. И место да слушате квалитетна музика вие ќе затупавувате со тие песнички. Се кладам дека сите од вас скокаат на Ловфул а не се ни свесни, дека тоа не е песна на Џастин. За вас ја пее совршено а ако го слушнете оригиналот и барем малку се разбирате од музика ќе знаете дека тој си нема врска од пеење. Реално. Па нека биде популарен до сутра и нека го го сакаат не знам колку таму девојченца. Важно, никој постар од 15 години не би го слушал.
    Тоа значи дека светот отидел у П.М. Ти ако гледаш од американците далеку ќе стасаш. Американците се уствари и најзатупавените луѓе во цел свет. Од нив произлегуваат сите тие глупави ријалити шоуа и што ти знам јас таму. Секако, порано не било така ама сега сврти на МТВ и освен глупости друго нема да видиш.
    И јас сум имала идоли ама ова вашето е претеризам. Вие го идеализирате уствари него, според вас не постои поубаво, подобро, послатко, посвето створење од Бибер. Само памти ми збор, еден ден ќе се смееш што си го слушала.

10. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Не значи дека ако ние го слушаме Џастин не ги слушаме другите квалитетни пејачи.Ние не сме пореметени а ниту останатите што го слушаат.Ама ајде вака јас нема да се расправам со никого нити да убедувам дека Џастин е најубав најсладок најдобар најсрце....никогаш не сум кажувала така туку секогаш ги кажував оние добрите работи што ги има направено.Ај да речеме нема глас за пеење ОК сте кажале не пее убаво нема глас и толку на пр и јас ќе се сложам со вас.А сега ќе кажете дека не е талентиран?не знам дали знаете ама ќе ви кажам свири на 4 инструменти игра фантастично и игра кошарка многу добро.Ако на него му е платено да пее или го купиле да пее за да ние врскаме по него а тие да заработуваат пари тогаш и ова ли е купено?и свирешето на инструментите и играњето?кога ќе ви спомнеме дека има многу пари донирано во секакви хуманитарницели вие велите дека се перчел секогаш го снимало камера кога донирал и незнам уште што не.А вие нема да сакате да ве има на камера ако сте донирале толку пари?Што треба тој да направи да ги исфрли сите телевизии и камери и никој немора да знае дека направил нешто.Нема за што овде да се убедуваме ни ние вас ни вие нас пошто вие ќе си останете ХЕЈТЕРИ а ние БЕЛИЕБЕРИ.

11. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    А чекај сега не сфаќам. Викаш дека тој не знае да пее, а дека го слушаш? Па кога си свесна дека не знае да пее, зошто тогаш воопшто го слушаш!? Дека ти е симпатичен или ... ?
    И каква врска имаат неговите кошаркаски "способности" со неговата музика, на концерт нема да ви игра кошарка, треба да пее, за што не е способен.
    Ако го бива за кошарка - што се сомневам, нека си оди во некој тим бе, што ги труе радиата.

12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Имам многу другарки што го обожаваат, но јас не сум некој фан на Бибер убаво пее а немам причина за да го мразам.

На Jule.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    TheKiketoo Јас не реков дека Џастин не пее убаво туку реков ''Ај да речеме дека не пее убаво''.Кажав дека игра кошарка и дека свири на 4 инструменти многу добро за да не испадне после платен е нема талент за ништо

ако сакаш можеш да видиш и на јутјуб.Единствена песна што ја знаете е Бејби од пред 4-5г и само за таа сте запнале слушнете ги поновите.Гласот му мутираше сега не му е тој од пред 4-5г.Пее и рап ако не сте знаеле ако сакате можам да ви дадам и од тоа видео како на радио веднаш смислува рап ама за вас и тоа ќе биде наместено.Така да џабе јас ви кажувам и џабе вие мене ми кажувате кога ни јас ќе ве убедам нити вие мене.Инаку еве ви ја песнава најновата негов е рапот :D
    http://www.youtube.com/watch?v=xYoxBQ03wUQ&ob=av2e

Прикачени фајлови:

На Lolo5 и Belieber163 им се допаѓа ова.
  14. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Знам за неговата "рап" кариера и уште кога излегоа ги изгледав видеата, но не знам ти колку знаеш.

Значи апсолутно секоја реченица која ја изговори му е дел од нечија песна, можеби само малку сменал распоред .
    "Неговиот" "фристајл" кој го изгледав во најголем дел беше фристајлот Beamer Benz or Bentley од Tory Lanez, а имаше и делче од Go Getta од Lil Wayne можеби малку сменато, а ништо чудно и да е потполно исто со делче од некоја друга песна, затоа што го имам и Вејн заприметено дека подкраднува малку одпојќе.
    Ме мрзи да барам, не знам точно како се вика, ама валјда ти го знаеш "фристајлот" па ќе ги побараш песните и ќе си ги познаеш (слободно проверувај дати кога излегле).

И да не зборувам за фактот дека се пријави на би-и-ти сајферот очекувајќи дека некој ќе му напише текст - фала богу Премо го дисквалификува.
    Обидите да се оправда ми беа трагикомични, поточно не знам дали знаеш за изјавата на Ludacris дека во никој случај не планирал да му го напише текстот, дека детето сакало да рапува (бај д веј и јас сакам авион), значи сепак биберкава му побарала да му го напише :!:

Инаку песнава што ја постави е се` само рап не.

15. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Ок гледам дека нема начин на кој ќе можеме јас и ти да се разбереме така да ти хејтај си го Џастин а јас ќе си го слушам.Тоа најдобро ќе биде секој свое нека си тера. ;)

На Lolo5 и TheKiketoo им се допаѓа ова.
  16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Џастин ќе си испари исто како што испарија Ванеса Хаџинс, Ешли Тисдејл, како што почна да испарува Мајли Сајрус, Селена единствено е актуелна зашто е во врска со дотичниов.
    Само е прашање на време.

На the.one му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    И да ве замолам, не го нарекувајте Џастин музичар, ниту пејач. Џастин е само човек кој прави песни за пари. Музичарите се уметници, а тоа што тој го прави е далеку од уметност.

На Cynthia и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  18. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    :D а другите не прават песни за пари?!Му се може бе знае како да заработи пари и нека си праи шо има лошо во тоа. ;)

На Lolo5 и Belieber163 им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Не, има многу квалитетни музичари пред се` кои прават музика за нивна душа, а парите им се со минимална важност. Попрво не би слушала никого, отколку да слушам еден роб на финанции од чија грдотија се заслепени и попалени пола тинејџерки. Освестете се.
    Ќе се каете некогаш за што сте авеле муабет на темава и кого сте го сакале, а не требало.

20. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79