Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    :inlove: Ајде повелете пак со напаѓања вака требало вака нетребало бебе итн. ;) Иначе спотчево е најако досефа од сите други :*
    http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4

Justin Bieber - osoba koja meni znaci SVE a neki se zajebavaju sa njegovim imenom i govore da je biber, vegeta, neki 'zacin'. Ali boli me briga. Jer znam da su oni kao svi ostali. Jadni. Znam da im je to najvise sto mogu postici. Jer svi oni lafo postuju nekoga, a ustvari ne postuju nikoga. Misle da si druguciji, a isti ustvari su kreteni. Oni nikad nece moci uraditi to sto je ON. Govore da je peder a vece je musko od svih 'muskaraca' koji to govore ;) . Ali kada budu imali 4 albuma, 1 dokumentarac koji je bio gledaniji od dokumentarca MJ, kada budu glumilu u CSI i ta epizoda bude imala najveci rejting gledanosti ikada, kada budete imali 2 knjige, kada budete pjevali za Baraka Obamu, kada Rihanna i Kim Kardashian budu ludile za vama i sve ostale, javi te se. Do tad ziviti u svom jadu, kao i dalje. Jer hejteri i ne mogu da budu nista bolje !-Ова не можев да го преведам знам дека ќе разберете. ;)

На Lolo5, Victorian, Belieber163 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Уф,немој бе толку јако...Ние јадни,кретени и незнам шо.Ма дај иди шетај |( Се палите на еден тинејџер којшто нема ни П од ПЕЈАЧ.
    Нема глас и тоа е факт.Адел има глас,Бијонсе има глас не еден тинејџер чиј глас сеуште мутира |(
    Не дека го мразам,ама...и книга уште за него?Абе ајде,демек нас не интересира кој му ги менувал пелените и која му давал да јаде |( Читајте книги за вистински пејачи,не за некој чиј глас студиски му го преправаат демек WOOW каков глас има.Него,и он после неколку години ќе испари како Ешли Тисдејл,Ванеса Хаџинс...А,и воопшто не ги подржувам наградите кои ги добива,тие се даваат на некој со долгогодишна кариера зад себе,не на некое детенце :fubar: Како може во категорија за најдобар машки изведувач, да се смести и да победи Биберчево и тоа во конкуренција со некои имиња за кои може само да сонува да стане.Се нервирам како тие што навистина имаат талент, немаат ни денар добиено за тоа, а лигушиве добиваат милиони за што?-За ништо!Сите пари ги заработува од тинејџерките кои рипаат на неговите песни и мислат дека е Swcee,swatki4ok и незнам шо |(
    Ај чао пријатно

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Види вака ако сакаш мрази ме ако сакаш сакај ме мене не ме интересира никој мене неможе да ми каже овој слушај го оној слушај го а што ако победил во таа категорија?!шо не гласале другите за тој што требал да победи кој им е крив шо има 18 милиони во свет Белибери.Ја више не ни се замарам вие што ќе кажете ако се каам еден ден за тоа што сум го слушала Џастин јас ке се каам не вие така да вие не ни губити не ни добивате.А за книгата?!Знае како да си собере пари зошто да не напише....знае дека има кој да ја купи и сеа 2 ке издава.Иначе ова горе не го пишував јас тоа кретени туку го копирав и го залепив.Еве ви еден паметен дечко шо ќе ви каже и вие повеќе го величите Џастин од нас со вашето хејтање
    http://www.youtube.com/watch?v=I_pZExzsWNc

На Lolo5 и Belieber163 им се допаѓа ова.
  4. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Само што сакав да го ставам видеово ;)
    Дечково ја кажува вистината и треба да го погледнете :*

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  5. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Јас не ти кажав да го слушаш овој или оној,јас само го коментирав твојот коментар и си го изразив мислењето :!:

6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Jule.Sk...
    А, да почнеш да послушаш некои од '90, '50? Па да видиш што е квалитет.
    Не ти викам да не го слушаш Бибер, само да видиш што слушаш. :D
    Сакај си го ти Биберко, ама незнам што ќе се случи кога ќе пораснеш.. ќе викаш Обичен пубертет, малку сум се занесувала, ете ко и секоја тинајџерка, или нема да ти текне дека постоел некој Џастин, кој ќе остане само бела трага во минатото.
    Нема да коментирам за неговите способности, затоа што тој е пејач, и за да изгради музичка кариера, треба да се сконцентрира на тоа, а другите способности се ставаат на страна и ќе почекаат. А, ако навистина е талентиран за кошарка, нека си замине од музичката сцена, и да го гледаме на мали натпревари, така ќе трошите енергија за навивање. А, како би навивале? Бибереки, о-је, о-је, Биберки о-је,о-је! :D :punch: :muscle: :nod:

На HelloKityy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Ова е песната што ја напиша за мајка му
    на некој му се допадна или не :D за хејтериве прашувам :D ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=1grxWm2RJ8s

8. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Колку пати досега кажав и еве пак ќе кажам.ЗНАЧИ ЈАС СЛУШАМ СЕ И СЕШТО ОСВЕН ФОЛК РАЗБИРАТЕ?!СЛУШАМ ШО СЕ ВИКА И ОД 80-ТИТЕ ПЕСНИ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА АКО ГО СЛУШАМ ЏАСТИН ДРУГО НИШТО НЕ СЛУШАМ И НЕЗНАМ ДАЛИ ДРУГИТЕ БИЛЕ КВАЛИТЕТНИ ИЛИ НЕ.ЕДНОСТАВНО ТАКА СУМ ПОЧНАЛА ДА ГО СЛУШАМ ЏАСТИН И СЕГА МИ СЕ СВИЃА.А ОВА ЗА КОШАРКАВА ГО ПИШАВ ПОШО ОН БИЛ ГЛУП НЕТАЛЕНТИРАН НЕ ЗНАМ УШЕ ШО ДЕКА КАРЕИРАТА МУ Е ПЛАТЕНА НАПРАЕНА И ДР.И ЗАТОА ГО СТАИВ ТОА СО КОШАРКАТА ДА ГИ ПРАШАМ ДА НЕ ЗНААТ МОЖЕБИ И ТОА Е МЕСТЕНО СЕ ДА ДАДЕ КОШ?! А МОЖЕБИ И ИГРАЊЕТО Е МЕСТАНА ЗА ВАС МОЖЕ СЕ Е МЕСТЕНКА.И УШЕ ПО 5452334523526654413 ПАТ ЌЕ ВИ КАЖАМ ЏАБЕ СЕ РАСПРАВАМЕ КАКОВ БИЛ ВАКОВ ИЛИ ТАКОВ КОА ВИЕ И ПОНАТАМУ ЌЕ СИ ГО МРАЗИТЕ ЏАСТИН А НИЕ ЌЕ СИ ГО САКАМЕ И ТОА СИ Е СЕА.АЈ ПОЗ

На Lolo5 и Victorian им се допаѓа ова.
  9. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Не ми е јасно, зошто толку се карате или напаѓате некого заради неговиот личен став околу темава. Секој има свое гледиште. Можеби некој ја сака Ријана, некој пак Селена, други Џастин... Никој нема право некого да осудува заради неговите идоли, начин на облекување, тип на музика итн, итн...
    Ако вие некого не сакате, не мора да значи дека никој не треба да го сака истото. Јас порано, не го сакав Џастин и едноставно не ги слушав неговите песни, не читав за него,но :!: не ги дислајкував неговите песни или не давав никаков коментар за него. Едноставно си слушав музика каква што јас сакам, се замарав со моите идоли, омилени пејачи... Знаев дека секој има право да си одбере свој пат, да си одреди што сака а што не во животот.
    И понекогаш, се прашувам зошто 18-20 годишни ги напаѓаат тинејџерките кои го сакаат Џастин. Мислев дека барем тие се позрели и ги сфаќаат работите поинаку.

На Lolo5, Belieber163 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  10. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Ееееее така е бе и јас се чудам како можат толку да не разберат дека немаат право да не осудуваат и + се поголеми од нас шо викаш да не се замараат кој и зашо го сака ако веќе сте решиле да не го слушате идете пишувајте во тие теми за вашите пејачи а не самоваков бил онаков бил.Те подржувам JustSimple ;) :*

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Океј, океј...
    Ова не е карање, само кажувам јас како ги сфаќам работите.
    Можда сум ептен мала за да кажувам, ама и ја сум човек, и треба да си го кажам моето мислењето.
    И не дека дека осудувам дека слушаш таква музика, имаш свој вкус, не те ни напаѓам, ама кажувам од кој аспект ги гледам работите.
    Не реков не го слушај, грдо е ова-она, реков дека не е квалитет и сл. работи, ама ти продолжи да си го слушаш и брани си го својот став.
    :* :wasntme:

12. s.t.a.r.s.h.i.n.e

s.t.a.r.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    28
    Го обожавам и тоа уште од 2009, ама знам дека има мноооогу подобри од него. Сепак денешницата е тоа, а не гледам причина за да го мразите. Ви направил нешто лошо?? Не! И не може да се споредува со некој од музичките виртуози, на пр. Моцарт, Бетовен, Штраус и др. Ама има и полоши од Џастин. На пр. Ники Минаж или нз кој друг шо со костими и „пискање“ стануваат славни. Епа не оди тоа така, а ако мислите дека нема глас, еве ви: http://www.youtube.com/watch?v=Y0t8w-0GO8Q, http://www.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2M&ob=av2e. Знам дека нема најдобар глас и не може да се споредува со Павароти, Адел, Витни или Селин, ама не гледам причина да го мразите. Или да не им љубоморите на славните? И јас не сакам некои од нив, ама не ги мразам. Ништо не ми згрешиле. Ова е мое мислење, а за вас не знам.

На Lolo5, music.girl и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  13. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Awwww мај фејворит :D .
    Зошто е детево уште славно, зошто?! :^) Песните катастрофални, бејбе бејбе оооуу сериозно? Господ да не чува од повеќе вакви катастрофални суштества. Се полошо и полошо станува. Па и не знам колку книги има бре еј! Неговиот животен пат. Каков животен пат бре еј 18 години имаш, животен пат :fubar: . Ама го изживеал човекот животот бре како така :^) . Почитувам ако стане славно и дете од 15 години ама да има ТАЛЕНТ, а не да се фрцка по сцена и да изиграва глупи август. Не сум хејтер, ама немам почит кон ова човече, едноставно немам и толку.

Коментаров опфати доста простор, не заслужуваше ни толку.

На HelloKityy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Добро а што толку сте се фатиле за таа песна бејбее??!!!!таа знаете од коа е?!!ко друга да немаа!!! мене оваа ми е омилена http://www.youtube.com/watch?v=EEuQU6a90Pc

15. M.a.r.i.l.y.n

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Немој море Јуле мило мое со нервози :D . Знаеме од кога е песната, кој рече дека не знаеме? Ние даваме мислење за ставот и песните на Џастин, не е уопште битно дали се од пред 2 недели или 2 години. Ако одиме така Boyfriend нешто боље да не е :D ? Ма му се смеев на спотот со саати :rofl: .
    И ова е отворен форум душо, сите си пишуваат свое мислење небитно дали ги коментираат песните или понашањето на Биберчето.
    Немој друг пат да се нервираш за Џастин, не заслужува. Поздрав :*

16. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Полни сте со омраза...слободно хејтате отворен ви е патот само видеово видете си го да разберте зашо хејтате http://www.youtube.com/watch?v=I_pZExzsWNc

еве и ова хејтајте го за мајка му шо е песнава.
    http://www.youtube.com/watch?v=OxmGDBEnsIw

17. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Леле колку го мразев кога излезе да пее :puke: :D
    ама сега некако разубавен е бе :wasntme: , шо знам :)
    а за пеење.. какви вокали има ова неговово незнам....

18. M.a.r.i.l.y.n

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Јуле јас не можам да мразам некој кој го немам запознаено. Кажувам дека мене типчево ми е антипатично од самиот почеток и ќе ми биде. Nevermind that. Ова што ти го нарекуваш омраза во мојот пост, јас го нарекувам сарказам ;)
    Имај убав ден :*

19. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
  20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на: