Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Пишувам пак на темава зошто ме изнервираа коментарите, не како фан на Бибер туку како посматрач од страна. Разбирам дека е форум и дека секој ќе си го каже мислењето, ама не можете да ги осудувате и тие што го слушаат. Нагласувам дека правам исклучок за оние од Охрид, за такви само гасна комора, Аушвиц бите.
    Вие луѓе не ни знаете зошто го хејтате толку, бар сигурна сум за 90% од вас што се изјаснија изречито против него. Зошто пола го мразат и го ругаат, ајде и ние за да не ни се смеат и нас. И јас порано бев така настроена, епа баш таквите му дигаат акции и го прават популарен. Како и да е, секој бил влезен во некој фазон на 12-13 години.. е сега некој на Фол аут бој, некој на Ганс ен Роузис, а па некој на Џастин Бибер. Ако имате да кажете нешто аргументирано и со факти, кажете го, ама не го наметнувајте тоа што вие го мразите и другите да не го сакаат. |( -

А и не за друго, ќе им набиете комплекс на фановиве да им е срам кога ќе ги праша некој што музика слушаат.. :D

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. s.t.a.r.s.h.i.n.e

s.t.a.r.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    28
    Значи човек е глупав ако не знае да пее?! Ако е за тоа Ајнштајн, Њутн, Галилеј не биле музичари, ама биле гении! :!:

На bluegirl7, Jule.Sk и Sara123 им се допаѓа ова.
  3. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737

Прикачени фајлови:

На Lolo5, Belieber163, Aleks96 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    omg omg да не си ме киснала више :tmi:

5. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    :rofl: ахахаха зашо бе дип срцкаа...па ахахахаа нема везе бее то со Џастин :D :*

6. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Зошто сите веднаш напнавте за мислењата..што не се по ваш вкус ?!?!?!.. Оваа тема е за сите.. сите да го кажат своето мислење без разлика лошо или добро.. каже некој свое мислење лошо и веднаш.. како можеш, си полудела ова она.. ПА ТОА Е МОЕ МИСЛЕЊЕ.. реков нешто бидејќи вие го обожавате ?! - НЕ, ниту еден збор.. само лично кажав СПОРЕД МЕНЕ нема гоолем талент како што го прават.. и ај сега за еден Бибер исповреѓајте се тука.. :x

7. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    не сум некој фан на Џанстин има само 1 песна која ми се свиѓа иначе не сум некој фан :)

8. bubblebunny

bubblebunny Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Deteto si e bas super.. :rock: Sekoj si ima pravo da kaze sto misli za nego ama neznam zasto imate tolku protiv nego :^) I stvarno sekoja mu cest :clap:

На Lolo5, Aleks96 и bluegirl7 им се допаѓа ова.
  9. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Неможеме да кажеме дека музиката не му е квалитетна бидејки сепак се работи за вкус.
    Иначе јас го сакам Џастин, немам ништо против него.
    Го сакам поради тоа каков е, поради тоа како има успеано во животот, и поради тоа што никогаш не се одкажал од неговите соништа.. а што се однесува до музиката и не го слушам нешто многу.
    За разлика од некои, кои што во животот успеваат благодарение на паричките на мама и тато, Џастин успеал благодарение на неговиот талент и ништо појше.
    Така да според тоа и неможе некој да каже дека нема талент или дека има неквалитетна музика, кога благодарение на неговиот талент и музика тој успеал во животот (пошто реално, да немаше талент, немаше да биде таму кај што е сега).

Мое мислење :)

На Lolo5, Aleks96, Jule.Sk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73

да глупав е затоа што има книга за неговиот во наводници тажен живот .. чекај да се насмеам :D брат детето има 18 години уште е нема буквата ж од живот .. милјонер е има0-934-349-93-0940585585858585858 пари и уште се жали од неговиот живот , самохрана мајка и такви глупости жити се ...има милјон деца без родители на земјава .. тој демек тажен живот имал хахах незнае што да има праи на парите...

11. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    [СДК] Сакам да кажам...

[​IMG] :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604

Пукнав значи!

Исто и на ова!
    :rofl:

На Cacy, Buttterfly и Monna.Monna им се допаѓа ова.
  13. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Зарем девојчево има фанови ? :^) :rofl: :x

14. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Каков геј бе какво девојче бе да се ставите на негово место ќе поднесувате такви навредливи коментари?!? Искрено не слушам негови песни ама навистина ми е сладок

15. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Ја незнам што да кажам, некогаш ми изгледа ко за геј и не ми се допаѓаат некој песни негови, а некогаш обратно :D

На Ivi05 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ivi05

Ivi05 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    29
    Се согласувам со тебе :) :*

На demilovato4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
  18. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Епа вака...За разлика од повеќето мои врсници јас не сум негов голем фан.Немам ништо против него,само ете...не ги слушам неговите песни.И не сум против оние кои го слушаат.Тоа е нивна работа кој ќе слушаат а кој не и никој нема право да им кажува дека не треба да го слушаат.Тој е успешен,и на 17 години има направено повеќе од некој со 30 годишна кариера.Мислам,на 17 години имаше 29 песни,3 албума,9спотови,1 филм и една книга,20 награди(иако мислам дека повеќето се незаслужени) и преку 50 милиони обожаватели.Јас нит го сакам,нит го мразам.Кој сака да го слуша,нека го слуша,кој не сака,нека не го слуша.Секој има право на избор.
    I :!:само ако не го сакате,не значи дека треба да го нарекувате геј :!:
    И се согласувам со тоа дека незаслужено е пред Бруно Марс, Бон Џови, Крис Браун, Ашер...Сепак тие имаат долгогодишни кариери и заслужуваат да бидат пред некое младо момче кое на почеток од неговата кариера.

19. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Значи не сум фан на чоечево имам и предходно пишано мислам,општо органски неподнослив ми е.
    Ама бев кај другарка и морав да го слушам,принудена бев.Зашо немаше со што да си ги затнам ушиве.
    И кога слушнав на песнава http://www.youtube.com/watch?v=sTui-Bwx ... re=related колку му е сменет гласот останав ваква. :o :o :o

20. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Типчево да не земало некои лекови, тешко му паднале критиките или?
    Или само си мислиме дека му се сменил гласот, како и да е, не е само гласот, со оние движења не поминува кај мене, не привлекува и не е посебно убав. :shake: