Џастин Бибер (Justin Bieber)

Discussion in 'Групи и изведувачи' started by eemmiilliijjaa, Apr 17, 2011.

1. cigarce

cigarce Популарен член

Си направи детето пари,си има напалени тинејџерки што плачат по него и тоа е,слично како кај нас кога му траеше еуфоријата на девојчињата за Кико од Идол.

2. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Абе вакви лигави типчиња ко Биберов е вала јок !!! :^) |( :puke:

3. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Си напраии дете огромни паришта.А тие девојчињата бе?! Како можат да се палат на типов! Не личи на машко бе ејј :tmi: :o И уште како ме нервираат кога ќе почнат да ми кажуваат Џастин вака Џастин така.Познавам една што незнам колку пари плати за да и го нацртат сликар Џастин Бибер,еејјј портрет човече.Па ја за овој мрсул не давам,а не незнам колку илјади евра.
    А да имат некоја смисла овој што пејт,ајде де.Да сфатам ама што..
    БЕЈБЕЕЕЕЕЕЕЕ БЕЈБЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УУУУ..
    Се ежам,се ежамм :tmi: :tmi: :tmi: :x :x :x

4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Мене не ми е јасно како можат да се палат по него...КАКО ??? И како што рече Anna-Banana,неподносливо ме нервираат кога ќе почнат да ми објаснуваат нешто за него,па он имал хитови,па 1564654 тинејџерки се палеле по него,никој ништо не му можел,ние што не сме го сакале само сме му љубомореле...Од каде ви е идејата дека му љубоморам ? И текстовите на песните..Бејбе,бејбе.Глупости.Колку лигаво се понаша тоа чудо :x ЕДНОСТАВНО МЕ НЕРВИРА И НЕ МОЖАМ ДА ГО ПОДНЕСАМ.Па уште кога го споредуваат со GN'R,а сум налетала на повеќе такви случаи... :x

5. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

^^
    А знаете друго што ме нервират? Ко ќе ми кажат дека неговите "хитови" имаат поголема гледаност на you tube,од некој долгогодишни ѕвезди како што се Guns and Roses и ред други. Ама тоа е. Имаат бубачиња во главите затоа излегедат и така.

Sara123 likes this.
  6. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Добро знаеме дека сите ја знаете бејбе бејбе...а друго нешто имате слушнато за да коменитарте...знаете таа песна од кога е....слушнете нешто ново да видите гласот дека му е сменет...и едноставно знае да си праи пари ете тоа е финтата вие додека му ги кревате акциите он ужива пошо нев вас немаше до сеа да биде никој и ништо ;) затоа позз до вас :*

Lolo5 and Victorian like this.
  7. Lov3

Lov3 Популарен член

Баш прееска ја слушнав Boyfriend на телевизија. Се‘ уште го имам истото мислење за него. И воопшто не му е сменат гласот.

simon4etooo likes this.
  8. SweetChild

Значи потполно се согласувам со тебе,ПОТПОЛНО.Имало 360 милиони views.И што ?? Од тие 360 милиони,70 % дошле за дислајк.Тоа е тоа.

9. SweetChild

Јас не сум ја слушала Boyfriend,нит па планирам да ја слушам.Нит па ми е гајле ако му е сменет гласот.Нит па му кревам акции.Нит пак ме интересира што ќе беше.Нит па ме интересира што мислат другите,ЈАС НЕ ГО САКАМ.Тоа од мене.

10. manja666

manja666 Популарен член

Не го слушам зашто не ми се допаѓа , ама неможам да ги сфатам и луѓето кои што константно го хејтаат.Мене Џастин Тимберлејк на времето или Ник Картер ми беа исто вака одбивни за слушање како и овој ама не се дигаше толкава галама околу нив како за овој . Педер бил ? Па што ако е ? Кој несака едноставно нека не го слуша ама мислам дека нема потреба од толкаво хејтање кога постојат уште стотина такви како него па никој не ги приметува . Како и да е , во случајов лошиот публицитет и сите тие кои што го мразат му ја изградија кариерата .

Lolo5, Sara123 and Jule.Sk like this.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Тоа е така,затоа што тоа е "во мода",разбираш.
    Не дека стварно го мразат,чак што више можда и го обожаваат,ама во мода е сега да се мрази Џастин Бибер,и ајмооооо, сите исто. И не само него,туку сите нови лица кои се појавуваат на светскава сцена, пошо нели сите се експерти за музика, и све што е ново не чини. Тоа е некојси феномен...
    |(
    Сафра како не ги фати више...

12. Calypso

Calypso Истакнат член

13. vale.96

vale.96 Истакнат член

многу го сакам и сите песни му ги знам и најомилен пејач ми е и ми е гајле шо ќе речите вие. детето се прослави, си има пари, убо му е и ич не го боли оти има хејтери. и + прво слушнете му го новиот албум па после коментирајте ;) позз :*

Lolo5 likes this.
  14. doll.a

doll.a Популарен член

Ниту пак го сакам ниту пак го мразам. Само не ми е јасно зошто цело време зборат така за него. Добро луѓе дај оставете го да живее човекот стварно нема смисла свашта зборат за него

Lolo5 likes this.
  15. Hkikica

Hkikica Истакнат член

16. Anja98

Anja98 Популарен член

Уфффф,оваа вајлд опасна била,полна со омраза кон големиот пејач :D Јас воопшто не го сакам,ни една песна не ми се свиѓа,сите текстови се многу многу глупи без поента,бејби бејби бејби охххх и што си кажал ти се молам? А за фановите што сечат вени по него,стварно немам коментар... тоа е прашање на вкус,ти сакај го и слушај го,ама да плачам вриштам и главата во зид да си ја трескам за него-ти се молам! пс. ако уште еден ми каже дека песната лов ми е негова оргинално,а не на кардиганс мислам дека ќе се обесам на првото дрво :D и да без заебанции,добар му е парфемот,бар мене ми се свиѓа

17. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

18. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

нити го мразам нити го сакам,воопшто не го слушам но нема ни зошто да го мразам :)

19. donna.17

donna.17 Популарен член

За сите фанови на Џастин Бибер да Ве информирам дека има книга за него. Ја видов вчера во Просветно Дело и не ми се веруваше какви се глупости издаваат :fubar:

20. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Знаеме...инаку фала за информацијата...јас ја купив книгата оддамна т.е на саем кај нас ја купив :D :*

Lolo5, Elika and Victorian like this.