Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244

....Реџина! 8)

На BlackSwan5 и Hipster им се допаѓа ова.
  2. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Јас чедо,би те седнал на партија рап,да чуеш малку текст и длабока порака,не само оние реални ствари спомнувани во текстови што вас ви изгледаат мудро и обожавате да ги quote-ате по фејсбук статуси. Би те седнал на партија метал,да ја сфатиш комплексноста на гитарата,и тежината на држењето ритам на тапаните,да извадиш вишок енергија. Би те седнал на блуз и соул,за да ја сфатиш големината на одличните вокали,саксофонисти. И не е само Џастин Бибер,туку сите тие актуелни поп/рап/рок ѕвезди,со никакви пораки во песните и никаква уникатност што ја затупеа младинава,со намера да ги тргнат очите на луѓето од вистинската порака,од вистинските вредности и уметноста што сега стана бизнис,музиката. Се надевам дека еден ден ќе си го пронајдете вкусот во одреден жанр кој е вреден за вашето внимание. Поздрав.

На rosebush, blaa и pamelche им се допаѓа ова.
  3. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    A мама го има слушнато твојот идол,чедо?[/quote]

Го има.Aјде одговорими што има тука лошо?Во песниве?

http://www.youtube.com/watch?v=R4em3LKQ ... ature=plcp
    http://www.youtube.com/watch?v=FsNZdlV64jU
    http://www.youtube.com/watch?v=jLeklyUs ... ure=relmfu[/quote]
    Јас чедо,би те седнал на партија рап,да чуеш малку текст и длабока порака,не само оние реални ствари спомнувани во текстови што вас ви изгледаат мудро и обожавате да ги quote-ате по фејсбук статуси. Би те седнал на партија метал,да ја сфатиш комплексноста на гитарата,и тежината на држењето ритам на тапаните,да извадиш вишок енергија. Би те седнал на блуз и соул,за да ја сфатиш големината на одличните вокали,саксофонисти. И не е само Џастин Бибер,туку сите тие актуелни поп/рап/рок ѕвезди,со никакви пораки во песните и никаква уникатност што ја затупеа младинава,со намера да ги тргнат очите на луѓето од вистинската порака,од вистинските вредности и уметноста што сега стана бизнис,музиката. Се надевам дека еден ден ќе си го пронајдете вкусот во одреден жанр кој е вреден за вашето внимание. Поздрав.[/quote]

Ха-ха.Фала не планирам уште од сега да почнам со такви работи,за разлика од вас.А како ке ти биде да дојдам јас на темата за метал и слично и да викам дека тие не знаат да пеат?ЈАС НЕМА НИКОГАШ НИ ДА СЛУШНАМ МЕТАЛ!И дај веќе свести се секој има свој вкус треба да се свестиш за тоа со своите години. |(

4. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Ти треба да почнеш да слушаш квалитетна музика со квалитетни текстови ;)

Прикачени фајлови:

На blaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Епа нема вие да микажете што да слушам ;)

6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Вие па не знам што се расправете. Оставете ги овие да си го слушаат девојчето :lol: ауу па со Ники Минаж има песна е само таа е покатастрофална

На ocila и sanjalica им се допаѓа ова.
  7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    А ти прочитај ги правилата на форумот. ;)

На simon4etooo и Lov3 им се допаѓа ова.
  8. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Омилената ми певаљка :lol:
    Разочарувачки е тоа колку многу фанови има и колку го слушаат. Му ги имам слушнато песните и се што слушнав е: Бејбе, је је, му му, swag, love me, love you, оу оу;
    За жал повеќето мои врсници го слушаат пиперов и немаат ни чуено за Пинк Флојд, Џенис Џоплин, Кис, Куин, Џим Морисон, Ролинг Стоунс, Дип Прпл, ЕјСи/ДиСИ итн. чии песни вредат да се слушат и треба да останат запаметени бидејќи тоа е вистинска музика.

На blaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Зошто мислите дека ако го слушаме Џастин Бибер не слушаме нешто друго кавлитетно |(
    еве јас а верувам дека и повеќето слушаат и друга музика освен само таа на Џастин.Иначе од твоите горе наведени музички ѕвезди ги имам слушано и сеуште ги слушам Џенис Џоплин,Џим Морисон,Ролинг Стоунс...и немора цело време да не правите како ние сме толку глупи ретардирани и не знам што ако го слушаме Џастин...аман секој има свој живот па и Џастин...колку и да негирате дека не вреди за ништо ЕДНОСТАВНО ЗНАЕ ДА СИ НАПРАИ ПАРИ!!!!Благодарение на Вас Хејтерите и едно еве големо ФАЛА до Вас затоа што никаде немаше да стигне без Вас.На омразата со љубов се враќа верувале или не и Џастин ве сака......спие на пари од тоа што го направивте славен..Поздрав :*

10. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Не го поднесувам , само крешти, оди па свати му ги песните, и онаа бојфренд, сите коа искочи, во школо, аии ја слушна бојфренд?Па нарача едно девојче со врски да ја пуштат на разглас.. Тогаш беше мојот прв пат да избегам од часови само заради него. Ми ја дупна главата. Мислам дека тој ден го сањав биберчево |(
    Но сепак, несакам да отварам расправии, тоа си е ваш избор дали ке го слушате или не, ова е мое мислење за биберот , вашиот избор е друго. :!:

11. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    ВЕ МОЛАААААМ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕВО ВЕ МОЛААМ МОЖЕБИ ЌЕ СВАТИТЕ НЕКОИ РАБОТИ!!!!КОЛКУ И ДА Е СИЛЕН ЧОВЕК НЕМА ДА УСПЕЕ ОВА ДА ГО ИЗДРЖИ!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=JxqjEJeB ... ture=share

На The.girl.in.pink му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ [​IMG]

На Hipica, Monna.Monna, blaa и 2 други им се допаѓа ова.
  13. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Да бе, се давам во сопствените солзи. :tmi:
    Лигаво створење е. Не менам мислење. Така ќе си остане. :fubar:

На sm1zla, Cacy, anneyy и 3 други им се допаѓа ова.
  14. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    АХАХААХАХ абе плачам. Не мислам да се замарам со Јастин и да си го трошам времето да ги слушам видеата посветени за него. WHAT THE HELL AM I DOING HERE ANYWAY? |(

На sm1zla му/ѝ се допаѓа ова.
  15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Добро секој си има свое мислење ваше си е дали го сакате Џастин или не! Според мене Џастин е прекрасен и талентиран ако видиме каде бил а до каде стигнал тоа е многу голем успех за него,се има изнамачено да стаса до таму кај што е има многууу фанови кои му се целосно посветени и го сакат,има добри песни кои се вртат нон-стоп на радио и добива безброј награди за тоа,има се што сака и според мене кај него нема ништо гадно ни лошо само си прави тоа што знае и на никој не ни му пречи искрено многуу ми е жал кога ќе го видам таков заради хејтерите :x зашто што ли не зборат за него ама сега го прифаќа тоа и им враќа само со насмевка и уште незнам како можете да го викате педер |( само осудувате без врска само поради начинот на кој се облекува и гласот што го имаше порано а сега мн му е сменет само поради тоа вие одма го напаѓаате и му зборите ужасни работи зарем не сте размислиле колку тоа него го повредува?И за стилот на облекување тоа си е негов избор тој како што сака ќе се облака и никој друг не треба да му кажува :)

И викате да слушнеме рап ова она па да видиме што е музика добро! но ние(што го слушаме Џастин) може нејќеме тоа секој си има свој вкус на музика и секој треба да слуша каква музика сака ние го слушаме Џастин ии неможе тоа да се промени ако не му ги сакате песните барем не зборете такви работи затоа што е стварно навредувачко и за оние кои го сакаат! :)

16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Џастин талентиран,и се има измачено да стаса до каде што е ?? Ха-ха-ха,ме насмеа.Со што се измачил,со тоа што платил незнамколку пари за да излезе на сцена.Или со тоа што Ашер или кој и да беше како демек "го открил" ? Или со тоа што воопшто не свирел по клубови и мали местенца,па да види што е блам и понижување,туку директно на сцена ? Оди види ја приказната за GN'R како се стигнати до тоа што се денес и што воопшто значи тоа да се измачиш за до целта.И не само они,повеќето рок-бендови или пеачи.А за што е талентиран ? За тоа што сам излегува на сцена и му пуштаат музика од компјутер и како демек пее,м ? За тоа што напишал "хит песни" а нивниот текст е само "Бејбе,бејбе,бејбе..." Дали сме размислиле колку тоа него го навредува ? Ха,ха.Па и уште пробува да ги пее Nothing else matters и Sweet child o'mine...Со тоа гласче неможе ништо да испее,а не па некои хитови што ретко кој на светов може да ги испее.
    Без навреда за тие што го сакате,ама јас морав да си кажам свое мислење.Ете,толку од мене.

На sm1zla, the.one и blaa им се допаѓа ова.
  17. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Биберчо уште пред некоја година кога прв пат го видов на тв а немав поима кој е (а и сега не знам ништо за него освен дека е страшно популарен), паметам му реков на мм-по детево ќе побудалат момите во ран пубертет, види го што лично е, како ние што се палевме на Ник Картер од Бекстрит бојс (додуша ја Брајан си го сакав) Мислам, очигледно е...На девојките во таа возраст им треба лик за романтични филмови пред заспивање а ништо не прави ќеиф како музичка или филмска ѕвезда со полни усти и бистри очиња...
    Но кога пред некое време барав песни со најмногу прегледи на youtube и ми се појави Биберчо, бев цела wtf? Зар до толку? И си пуштив некоја песничка чисто да видам дали ќе се изненадам па ќе видам талент што ќе ме остави без зборови...Ахам секако, сепак белите запчиња и таа невина фаца веројатно се вредни за гледање и се причина за фантазирање во многу мали главчиња, така да...тоа е тоа, ништо ново и веќе невидено.

На kikkki и Lov3 им се допаѓа ова.
  18. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Гледај го неговиот филм never say never и ќе збориме иначе да,има пеено на улица и така собирал пари,одел од место на место да пее надевајќи се дека ќе го дадат на радио и после го открил Ашер па е до таму кај што е и не е само Бејбе,бејде само за таа песна се фаќате а колку е стара Џастин има многу други песни на кои некој што го мразеле почнаа да му слушаат песни посебно од новиов албум Believe. ;)

19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Хахахахахха.И ти веруваш во тоа ? Ццццц,што се се прави за пари...

20. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Верувам зашто сум му фан,зашто го сакам а и плус имаше снимки како го прави тоа! :)