Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Па како негов фан дај да ја видам таа снимка!! :) |( (АКО ПОСТОИ УОПШТЕ!!! :!: )

2. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Гледај го филмот и ќе видиш ама добро значи и да го гледате и да не го гледате вие пак ќе го мразите и ќе го имате истото мислење за него.Само сакав да кажам дека не ни зборам лошо за вашиот идол не ни сакам да зборите за мојот ама тоа ти е :)

3. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Гледај го филмот и ќе видиш ама добро значи и да го гледате и да не го гледате вие пак ќе го мразите и ќе го имате истото мислење за него.Само сакав да кажам дека не ни зборам лошо за вашиот идол не ни сакам да зборите за мојот ама тоа ти е :)[/quote]

вака никој нејкам да навредам ама според мене Џастин е еден лигло шо се понаша како дете |( и ми е гајле за филмо ии таа книгата.. |( не да се праам нешто тука ама стварно ми е одвратен |(

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Вака.Твое право е дали ќе збориш лошо за мојот идол или не.Мене многу ми е гајле што ти мислиш.Можеш да си збориш што сакаш.Ако мене ми се свиѓа,ќе го слушам и готово.
    А и мое право е дали ќе зборам лошо за твојот идол.Да се разбереме ;)

Морав да се умешам. :rofl:

На sm1zla му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Greg.House

Greg.House Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    24
    Mислам дека темава, заедно со ‘‘One Direction" треба да се премести во Насмевка :)

6. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Тинејџерската ѕвезда Џастин Бибер очигледно не им е најомилена на некои луѓе. Полицијата изјави дека две лица се уапсени бидејќи имале намера да извршат свирепо убиство и да ја кастрираат :nod: младата ѕвезда.
    Напаѓачите биле најмени од страна на Дејна Мартин кој е осуден на доживотен затвор поради силување и убиство.
    Убиството на Бибер требало да се изведе во ноември за време на неговите концерти во Њујорк. Задачата на платените убијци била да го грабнат Бибер и најпрво да го задават, а потоа да му го кастрираат половиот орган.
    Сепак, полицијата на време ги пресретнала телефонските повици помеѓу Мартин и најмените убијци, инаку вујко и внук и успеала да го спречи убиството.

:lol:

извор
    кастрација

7. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    -.- јас не ви велам да не го сакате, сакајте го ама да ви кажам само едно ТОЈ и овие новите што се 1Д ја упропастија целата музика. Кој и да прашам што музика слушаш, освен ЈБ,1Д,Селена,Деми немам слушнато нешто друго. Нема веќе луѓе што слушат убава музика. И јас како мала ја слушав музиката на Селена и ЈБ ама дури сеа сфатив дека сум слушала срања. Музиката им е катастрофална. Не ги сакам, не ги слушам и така ќе си остане.

На rosebush му/ѝ се допаѓа ова.
  8. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Ретко го слушам :)

9. rosebush

rosebush Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    886
    Епа вака...
    Јас нема да ви се мешам во тоа што ќе слушате и што ќе сакате,дека секако,јас сум никој и ништо кој нема да ви кажува што да правите во животот.
    Не,ние не сме хејтери,ние сме форумџики,а ова е форум чива цел е да се споделуваат различни мислења,и ако имаме поразлично мислење за Џастин од вашето,не значи дека треба да не напаѓате и да се лигавите дека никој не смее да ке*а за „љубовта на вашиот живот’’ .
    Така да,ако ние сме негови хејтери,вие сте наши хејтери,нели?
    Дај пораснете. Ова е форум,а не негова фан страница на која ќе се пишува се најубаво за вашето бебенце. И јас имам право на свое мислење.

Туку,да не бидам офф-топик,мене подвижнава грмушка ме вади од кожа. Единствена утеха ми е тоа што тој за едно 50 години ќе биде заборавен,а Нирвана,Металика,GnR секогаш ќе бидат слушани. Зошто? Нивниот текст има поента,приказна која ме наежува,која ме полни со инспирација,имаат моќни вокали и наместо да се служат со денешнава електронска музика,тие направиле уште поубава со свои раце. Зарем тоа не заслужува барем малку почит?
    И додека некои талентирани деца чив вистински труд е омаловажуван се мачат за да бидат слушнати,бесмислени и плитки песни се на врвот од топ листите.
    И немојте да велите дека не го сакате само заради неговиот изглед. Ретко кој го преживеал пубертетот без да се запали по тоа слатко фациче како на ирвасчето на Дедо Мраз,нели? Ма да,ни тоа не го разбирам,зошто се палите на такви,Џастин,Уан Дирекшн..и јас имам грмушки во двор па не сум вљубена во нив, ’баго.
    А некои пак,го слушаат само заради тоа што им е омилен на нивните другарки и е популарен во околината. Ќе го прераснете еден ден ова,јас ви гарантирам. Ваквата музичка љубов е впечатлива,но краткотрајна. Кога ќе слушнете квалитетен вокал,музика која ве ежи и текст во кој се пронаоѓате,е таквата љубов ќе трае засекогаш.
    И со тешко срце прифаќајќи дека некому тие плитки текстови му се убави,не верувам колку далеку тоа може да отиде. Сечат вени по него,не можеле да живеат без него...ма дај.
    И јас сега треба да се застрелам што Kurt Cobain умрел? Јас сум негова голема обожавателка но ова ги преминува сите граници.
    А некој пак,му посветил толку големо внимание што сакал да го убие...ајде бе луѓе,па дури и тој е гревота..оставете го да крешти,а со тек на време сите ќе разберат дека местото му е на златно славејче,а не на најголемите топ листи.

И пред некоја напалена да ме цитира,би ја замолила убаво и внимателно да ги проучи правилата на форумов,и што е тоа форум,и да не започнува кавга,бидејки.... не би сакала да бидам банирана заради други :)
    И да,никогаш не се расправај со будали,ќе те спуштат на свое ниво па ќе те победат од искуство.
    Ви благодарам.

На Antigonna, Greg.House, sm1zla и 3 други им се допаѓа ова.
  10. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    rosebush :clap: :clap: :clap:! Потполно се слаѓам со тебе. Освен Нирвана, Пинк Флоуд, Металика и Ролинг Стоунс другото е се срање. Овде ќе ја вметнам и Лана. Во нејзините песни текстот има поента. А и гласот и е неверојатен. А овие што сечат вени за Јастин се ненормални. Ќе му се случи нешто на Јастин и тие право нешто праат или ќе сечат вени или ќе се убиваат. Тогаш да земам и јас да се убијам заради Курт. Еднаш ЈБ посети едно девојче кое боледува од рак. И една на фб напишала "лелеел и јас сакам да сум болна од рак за да ме посети Јастин" :fubar: абе има ли мозок девојкава. Некои луѓе единствена желба им е да се спасат од ракот, а таа сакала да боледува од рак. Кај отиде светот. Жалам што сум жива. Не ми се живее покрај толко многу простаци. Подобро би живеела во времето на мојата прапрапрапрапрабаба кога ни свеки немало отколку сега.

На Antigonna, blaa и rosebush им се допаѓа ова.
  11. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Мислам во ова малце се пронајдов.. да ги слушам 1Д ама во некој нивни песни само тка дека му се убави ги слушам..ама за музика во која ке се пронајдеш и да те наежи..па дури и солза да пуштиш.. ;( остај то..па и пред едно 1-2 саати видов на една страна една си ги исекла вените и до нејзе слика од ЏАСИТН..!!! :o ко видов омг :^) јас вени да сечам за глупости ?? ЈОК!!! :fubar: тоа треба да си стварно ненормален па вени да сечеш...ии да плакаш ноќе-дење сошто не е твој..?? ЕЕ ОТИ НЕ Е ТВОЈ ?? :^) |( КАЖИ!!! ама светов е голем има мноху луге да сите се со своето мисчење ама ШТА ЧЕШ??? :fubar:

На rosebush му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    6.013
    Го почитувам вашето мислење, вие си бирате што ќе слушате и чии фанови ќе бидете ... па така и јас бирам да ги слушам Џастин и 1D и да бидам нивен фан.
    И може не пеат нај убаво, признавам има луѓе што пеат подобро од нив...ама ни тие не се толку лоши. Имале среќа, глас, убавина и стигнале до тоа место, стварно не ми е јасно што имате против нив :^)

И да има стварно хард кор фанови што сечат вени по нив, и сакаат да се болни од рак и тн (што воопшто не го оправдувам)... ама такви има во секоја фан база... ако се сеќавате кога умре Мајкл Џексон имаше 4-6 самоубиства, фан сакаше да провали во куќата на Мадона...

А и друго да разјасниме... стварно не знам зошто мислите дека ако ги слушаме Џастин и 1D не слушаме ништо друго... Birdy, Colbie Calliat, Sarah Bareilles, Ed Sheeran, The Frays, Levi Kravis, One Republic, Florence + The Machine ... Сте слушнале за нив ?! Или и тие се срање бидејќи
    :^)

13. NyanCat

NyanCat Нов член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
    Ни го сакам,ни го мразам.Ништо |(

14. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556
    Без навреди,ама оваа џукела нема ни п од пејач. Ич не го сакам, го мрзам. На 23 март гостува во Виена и сестра ми ми кажа дека една карта за концертот е 90 евра, ти се молам. За овој да давам 90 евра?
    NO THANKS :x Ријана и Лејди Гага се по 70 овој 90 паметњакович! Ми се гади кога ќе го видам со тоа менѓушите :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

15. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    ГО САКААААААААААААААААААААААААААААААААМММММММММММ,ЛУДУУУУУУУУУУУУУУВАМ ПО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГООООООООООООООООООООО,ИМАМ 4653746537456837568476756 ПОСТЕРИ ОД НЕГООООООООООООООООООООООООООООО,СОНЦЕЕЕЕЕЕЕ МИ Е ОНННННННННННННННННННН,АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :inlove: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    нЕ е вистина :!:
    не го сакам,ни го мразам

16. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.913
    тој е мојот идол :inlove:

17. SweetChild

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987

Леви Кравис го слушате,а ? Браво,браво |(

Што нема да видам и чујам :o :rofl:

18. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    До сега немам слушнато ниту една негова песна,а па не ни сакам.
    Немам никакво мислење за него!

На A.Fenty му/ѝ се допаѓа ова.
  19. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    [​IMG] [​IMG] Аи, шо напрајл, тргнал еден џоинт, чудесии. :o
    Болест! :fubar:
    Искрено, се надевам дека ќе стане зависник од хероин, па убијте се тогаш. Сериозно.
    Будали деца. |(

20. SweetChild

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Сечат вени зошто Џастин тргнал еден џоинт....Бог да чува.. :^)
    Ако е така,што треба јас да праам,да се убијам ? |(

GN'R ми се омилен бенд де. :wasntme: