Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    688
    Не сум го слушала детево и немам намера да го слушам и да имам некакво, било какво мислење за него. Само да си се пожалам дека на 90% од било кој клип на youtube мора во топ коментс некој хејтер да го спомне името негово. Хејтери уат д фак? Ако не го сакате нема потреба да го рекламирате. Детс уат д риал хејтрс ду 8)
    И заборавив да спомнам дека првите неколку пати кога во топ коментс ќе го прочитав имево секој пат ја имав истата реакција ко Ози Озборн.

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Да навистина му ги собра наградите на пејачи кои имаат кариера подолго време од него .......
    Мислам дека треба да има kids ema или kids brits awards вака навистина не е фер на Ријана и на др. пејачи му ги зеде наградите Жално навистина жално

3. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
  4. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    секој си има своја мислење што сака а што не сака мене џастин ми е многу симпати4ен а со кого ке биде тоа е негово не може тој за нас цел живот да остане верен сепак си има и приватен живот и треба да го сватиме а за селина ми е ептен гадна нз зашо не е тоа дека била со џастин ама и4 не ми се допаѓааа и еден поздрав до сите !!! :)

На Aleks96 и eemmiilliijjaa им се допаѓа ова.
  5. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Овој дечко не го имама слушано до сега ама изгледа супер....не ги знам неговите песни и нема да кажан ништо во врска со него само сакам да кажам дека не е во ред да пишувате неубави коментари на теми што не ви се допаѓаат...и тоа за инает...ако не ви се допаѓа воопшто не отворај ја темата...а што ќе беше ако пишувавме сите неубаво коментари на сите теми...

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Тоа е суштината во дискусијата. Доколку сите бевме со исти ставови и мислења немаше да можеме воопшто да дискутираме.
    Треба благодарни да бидете, да не пишувавме ние „хејтерите“ темава ќе си беше празна или пак исполнета со бројчиња, w и <3.
    И не пишувам за инает, немам друга работа па ќе си трошам нерви за нубови како биберов...

И по можност пишувајте на кириличен фонт и користете Ч - иритираат бројки.

На DeDee и starfish им се допаѓа ова.
  7. DeDee

DeDee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    извинете "белибери" или незнам уше како се нарекувате.. критикувајте ме колку сакате ама ко го глеам Биберов ми се присе*ува :doh: :x :geek:

8. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    Сите имаат право да го искажат своето мислење и за тоа и е форумов.Тука е веќе прашање на вкус, а за вкус не се дискутира.Не сум видела ништо лошо во детево, а и немам некое преубаво мислење за него.Само страшно многу ме иритира кога ќе видам како некое девојче на кое не само типов туку и други естрадни ѕвезди му стануваат смисла на живот.Многу често на фејсбук се среќавам со слики токму од нив под кои пишува... цитирам: љубовта на мојот живот, најслаткото суштество без кое неможам да живеам, причината поради која јас постојам и слично.Не дека осудувам ама лично тоа не ми е во ред.Неможе некој што си го видел два три пати на телевизија да ти стане толкава опсесија.Се е во ред луѓе, имајте идоли...ама таков претеризам искрено не е ок.

На DeDee му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Јас воопшто не го мразам а не го ни сакам. Има добри песни а и не е толку грозен. Славата порано или подоцна ке му се намали. :)

10. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Хахаххахаха се изнасмеав за Ашер.. Хахаххахаха бебиситерка лелелле ке умрамммммммм...

11. PoisonGirl-Valo

PoisonGirl-Valo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    35
    Имам коментар за биберот : не пее убаво,не е ни сладок ко шо зборат,нема стил,дете е ,.Една Желба: ДА НЕ ПЕЕ ПОВЕЌЕ

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакав да ја испочитувам желбата на креаторот на темава и да не прокоментира (затоа што, нели, не сум му фан на Биберчо), ама не можев да издржам :D
    Ритам во него има само наутро кога мие заби, а блуз во него нема ич. Значи, би го класифицирала во жанр: детски песни ала златно славејче.

Па уште и биографија напишал.
    :D :D :D

Немам понатамошни коментари.

На Tinna2 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. PoisonGirl-Valo

PoisonGirl-Valo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    35
    Коа можат сите фанови на Бибериштето да се соберат,тогаш ја ги повикувам сите хејтери ,ај баш да видиме колку го мразат у Македонија :o

На Anely и crazylady им се допаѓа ова.
  14. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.916
  16. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Јас немам ништо против детево, не го слушам, но не го мразам, ништо ми нема сторено во животов..
    И што им фали на песните негови? Фанови му се до 10годишници, јас сум ипак голема за да го слушам него, но сепак незнам зошто некои велат го мразат, ги нервира, ваков бил таков...мене ми е сосема ок, само за помала возраст деца нели...

Само да кажам, останав ваква :o кога еднаш со другарка гледавме еден негов спот, и он имаше ако добро се секавам, кармин, руж... шминка!!!! и тоа женска шминка! Не беше слика па да речам фотошоп можда било, туку спот беше...зошто побогу шминка, ко педерче некое...е тоа не го разбирам...и само за тоа би го критикувала...
    ете така

17. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Убаво се сеќавам на времето кога јас и врсничките мои (па и оние приближно на моја возраст) бевме луди обожавателки на Backstrite Boys особено на Nick,ги сакавме и момците од групата на Џастин Тимбрлејк па од тие сеќавања не ме чуди нити ме иритира тоа лудување на децата по Џастин Бибер! И ние собиравме постери, и ние ја слушавме само нивната музика и ние се контревме кога некој ќе дадеше лош коментар за нашите миленици! Затоа имам разбирање за девојчињата од 9 до 14 години, ги разбирам и се препознавам во нив!
    За талентот на Џастин Бибер не можам да коментирам бидејќи не го следам многу, но детето досега е успешно и мислам дека славата уште ќе расте но до некој одреден степен кога наеднаш ќе го снема и ќе се појават нови пејачи и миленици на публиката! Истото се случи и со групата Backstrite Boys и онаа на Џастин Тимбрлејк (заборавив како се викаше групата), па следеше обид на соло кариера,па на крај почнаа да стануват помалце забележливи и помалце успешни во работата(со исклучок на Џастин Тимбрлејк кој сеуште е доволно присутен во музиката) !
    Можеби и на тринаесетгодишните девојчиња им се смешно и глупаво што воздивнуваме по Енрике Иглезиас ама не ни го уништуваат ,,моментот,, :lol:
    Не ги знам баш добро песните на Џастин Бибер но оваа му ја знам и ми се допаѓа,особено почетокот од песната! http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Иако малиот е навикнат на секој аеродром да го дочекува толпа од обожавателки кои вриштат, пиштат и кубат коси барајќи му автограм, при слетувањето во Хонг Конг го дочека непријатно изненадување - се собраа дури 7 обожаватели.

Дочекот во Хонг Конг беше непријатно искуство за тинејџерската ѕвезда, бидејќи на аеродромот го дочекаа само седум фанови. Разочаран и изненаден, младиот пејач веднаш влегол во автомобилот и налутен го покрил прозорот со завеса.

http://www.youtube.com/watch?v=phtLYSUW ... r_embedded

Што така? :?:

Го имам слушнато случајно еднаш и никогаш повеќе, не го мразам нити го сакам, едноставно не ми се допаѓа како пеач ниту неговата музика.

На Happygirl13 и PoisonGirl-Valo им се допаѓа ова.
  19. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Не се фер со јајцава, јас сакав да ја имам таа чест. :(
    Да дојде во МК, со јајца од ној ќе го мавам, ќе ги прежалам парите. :evil:
    Толку ме нервира детичтево, што да го пресретнам по улица не знам што ќе му се случи. :D

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.