Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ^Од моја посматрачка позиција, а и на твитер напишав cutforbieber и излегоа таму што пишувале фановите, ама не беше тренд, нити пак имаше такви слики.
    Можда имало 2-3, 3-4 чавки, немам појма (аа, луѓево скренале), ама како што видов само една фотографија цело време се вртеше и се зборуваше.
    Еве во прилог и фотографијата (тоа I don't want to live on this planet anymore не е од мене)
    **Не дека е гадно, ама има крв, ако некои не можат да гледат, не мора да отварат.
    И што, оти овој го ’фатиле’ како пуши weed. Еми, детево спобудале од парите, шо да им прави?

И у прилог (ау, јас како молба да пишувам: Во прилог ви ги доставувам следните слики > ) ставам едни слики кои ме насмеаја:
    Едно девојче, употребувајќи го hashtag-от #cutforbieber го ставило ова:
    :rofl:
    И стварно не знам што толку прашина се дигна.

На blaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Уште напишала "It hurts but I'll do it for my Justin"...Све ненормално |(

А ова последнава слика ме насмеа :rofl:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Мислам, стварно е мизерно да се прават такви работи, а некој нема што да јаде.
    Ама па, од друга страна, смешно ми паѓа.. абе види ја сликата на првиот ред, од десната страна.. како се иссечела, чиниш уметничко дело прави. Па и тоа капките така испупени нагоре.. Сношти пола саат ја гледав таа слика.
    :D

4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Бог да чува -.-
    Божем ќе праќа на конкурс која боље си ги исекла вените.Најдобрата ќе добие награда,еден џоинт од Бибер :rofl:

На Lolo5, sweet-star и sm1zla им се допаѓа ова.
  5. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    АХХ ЏАСТИНЕЕ..КЕ УМРАТ РАДИ ТЕБЕ ДЕЦАТА.. |( ОМГ ОМГ ОМГ ДА СЕЧАМ ВЕНИ ЗА ЏАСТИН?!?!?! НЕ!! :!: ДА И ЈАС ГИ САКАМ 1Д АМА ДА УМРАМ РАДИ НИВ..НЕ!!! И ШО АКО СЕ ИСЕЧАМ?? НЕШТО ПАМЕТНО СУМ НАПРАВИЛА?? НЕ САМО ОБИЧНА ГЛУПОСТ!! :fubar:

6. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Лелееее глупости ејј да се сечат за глупости.И тоа ај да беше потврдено али како што читав изгледа е лага,абе на нив тоа не им е важно само да се направат нешто да бидат зборувани(популарни).Како тогаш кога се збореше дека Џастин имал рак и тоа непотврено од никого а тие одма се стрижат ќелави :D

7. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Леле колкава фама се прави околу детево, не ми се верува. Испушил еден џоинт и ајде вест на деценијата !!! После прашувате зошто толку ни сметал, сме требале да го игнорираме, ако не ни се свиѓа да си слушаме др. музика итн. Верувајте ми сакам да го игнорирам, многу сакам, ама како? Цел интернет е преправен со него бре, која комерцијала е детево, не ми се верува!!! Се што он ќе направи мора јас да знам. А и за неговите фанови немам коментар. Мислам тие видеата кај што се дерат, или таа што напишала рак сака да има? Абе ајде.... + детево колку е разлигавено на живци ми оди. БАРЕМ ЕДНА убава песна да направеше, па ај....

8. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ЏАСТИН НЕ ПУШЕЛ МАРИХУАНА! :)

Прикачени фајлови:

9. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307

брао добар фотошоп ;) цел свет збори за тоа сега ти ке ми кажуваш хеххеех :lol:

10. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Многу го сакам.Ја имам книгата :inlove: лаала хах имам постери мај фејворит Justin Bieber :$ :inlove:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Леле добро,ако не веруваш ми е гајле јас верувам и не е фотошоп и што ако збори цел свет.Па цел свет збореше дека Хари и Тејлор се во врска и ти пак не веруваше :*

На Gosspi-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Пушел или не, тие идиотките се испосекоа, па сега.. |(

На SweetChild и prettyliar им се допаѓа ова.
  13. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    зошто џастин и one direction ги мешате секаде тие се два различни света :D инаку и погоре имам пишано во темава порано го слушав но сега ептен ретко , некако момциве од one direction ми се со подобар изглед глас и кореографија а оние што сечеле вени за него се глупачки јас за моиве проблеми не извршувам самоубиство а не пак за џастин .. пропаст :lol: :lol: :lol:

На HipHopDance и the-girl1 им се допаѓа ова.
  14. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    3.131
    Овој се поремети бе. Ај тоа што пушел марихуана, ама ова. :|

15. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ^ првото е фотошоп ;) :lol:

16. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    ама второво? :D :D :D

17. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ^^
    А што има толку на вторава слика? :^)
    Мене ми е смешно само како ги дигнал фармерките и позата што а направил :D

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  18. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Џастин е срцка :inlove: :inlove: :inlove:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Točno prije 19 godina rodio se mali anđeo koji nam je uljepšao život. Nešto prekrasno u mom životu. Naravno ime mu je Justin. Mali vrijedni u djetinjstvu, kako bi neki rekli. Djetinjstvo mu baš nije bilo bajno. Mama je bila sa njime, ali otac nije bio prisutan. Živio je u kući punoj štakora. Neki bi se smijali. Budite sretni što imate krov nad glavom. Zatim je započeo svoju karijeru. Sjedeći ispred kazališta i zarađujući za život. Jedan komentar žene: Mali stvarno zna svirati! Dirnulo ga je u srce. Trudio se i uspio. Zarađujući za kruh. Današnji ljudi: kupi ovaj kruh, ovaj nevalja. On je bio sretan da ima krov nad glavom. Bio je brižan, hrabar, samouvjeren, spretan, snalažljiv i uspio je. Trudio se. Proljevao je krv za dolar. Današnji ljudi neznaju cjeniti druge. Gledaju ljude po izgledu, karakteru. Justin to ne radi. Svaki fan je njemu važan i svakoga voli. Bezobzira na vjeru, izgled, spol, nacionalnost. Da je Justin gay? Pjesma Baby posvećena je curi, ne dečku. Osjećajan je. U toj dobi je mutirao, kao svi normalni muškarci. Svi smo prirodni, nitko nije umjetan. Svi smo ljudi. Nema osjećaja? Donirao je 10 000 000$ za pomoć ljudima u Haitiju. 9 500 000$ za potres u Japanu, te Nori Šitum 100 000$. Pao je na koncertu, slomio nogu i nastavio pjevati. Human je, brižan, osjećajan. Svaki mu je Belieber dio njegova srca. Imao je 5 cura i za svaku se brinuo da joj uljepša dan. Justine, sretan ti 19 rođendan. Provedi se najluđe što možeš, napij se i samo luduj. Nastavi pjevati i nikad ne odustaj, nikad! Naučio si nas vjerovati da vjerujemo u sebe, neki su uspjeli neki nisu. Neka ti ovaj dan bude najluđi. Volim te:3♥

Џастиинн Најсреќен Роденден ТЕ САКАМ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

20. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Среќен роденден убав <3

На Lolo5 и Katerinceee им се допаѓа ова.