Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    [СДК] Сакам да кажам...

Ова го пишувам од се срце. Можеби е глупаво ама сакам да го споделам со сите вас. Досаега не сум се почувствувала така, незнам неможам да го опишам чувството...Се чувствував како срцето ке ми запре или како да ке го напуштам сватов... Во последните пет минути пуштив песни од Џастин, почнав да плачам... Порано многу го мразев, а причина незнам...Сите околу мене му викаа педер, геј, нека умре...јас не го скав воопшто...Еден ден случајно на јутуб претиснав на неговата песна Baby ја ислушав целата и ми се допадна...Од ден на ден се повеке и повеке го слушав, и така одеднаш посакав да станам belieber и ете станав.Горда сум со тоа што сега многу го сакам како личност и мојот живот без него и неговите песни би немал смисла, а и без сите вас-нашата голема фамилија...Во секоја негова песна се пронаогам, во секоја....Тие последните 5 дена пред роденденот му ги изгледав сите видеа од kidrauhl...Прв пат кога слушнав за него беше во 2009год имаше 15 год. И воопшто не ме чуди сега некој ако ме праша колку год е Џастин, јас да кажам 15. Најискрено, сеуште во срцето ми е 15 годишен. Денес му е роденден, полни 19 год. Незнам како и што помина времето толку бргу. Неможам да поверувам дека денес полни 19, не навистина неможам.Кога дојдоа последните 2мин пред 00h срцето толку многу бргу ми чукаше...Кога дојде 00 му честитав роденден на твитер и се расплакав... Иако денес полни 19 год во срцето засекогаш ке ми остане како kidrauhl!!!
    Среќен Роденден Џастин те сакам......... <3333333333333333333

На Lolo5 и macedonia.timeless им се допаѓа ова.
  2. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    [СДК] Сакам да кажам...

Ме расплака :(
    #FOREVERBELIEBER :inlove:

На Lolo5 и Katerinceee им се допаѓа ова.
  3. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    Џастине душо, а гол да се прошеташе немаше да биде лошо |(

Прикачени фајлови:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    [​IMG] Сигурна сум дека Џастин ви ги видел глупостиве.
    Пораснете бе деца,пораснете.
    Уствари ништо не сваќате,во такви години сте си :) Ај опростено ви е :) :D :rofl: :rofl: :rofl:

На Sara123, HipHopDance, Shpagetta и 3 други им се допаѓа ова.
  5. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Не сум фан на Џанстин и не го сакам како некои што го сакаат.Има некои убави песни но ништо посебно...
    Ама кога го гледам видеото се наежувам.што се направил за Алавана дури и плачел за неа.Ја усреќил, но сега Алавана е мртва. :doh: http://www.youtube.com/watch?v=FB6axNlBJWI
    http://www.youtube.com/watch?v=Bnf9msDRSt4
    http://www.youtube.com/watch?v=ku2J8kxzf5M

На Katerinceee и Dog-lover им се допаѓа ова.
  6. Katerinceee

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Не ми е јасно зошто цела МАКЕДОНИЈА мисли дека тоа е многу голема ГЛУПОСТ?-Епа за нас фановите и овожавателите на Џастин НЕ Е!
    Сите не напагаат, а незнам зошто тоа ви смета што го правиме. Тој е наш наголем идол во животот, насекаде со песните е во нашето секојдневите.Јас воопшто не се страмам тоа што го направивме за него во Струмица.Бар се забавувавме, тоа за нас беше голем ден.Како ви е на вас кога на вашиот најголем идол му е роденден и кога е за една е година постар?!Нели жалите дека пораснал....
    Еве ние како го прославивме роденденот на Џастин во Струмица :)
    https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Tm9naXjius

7. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    Едно прашање до тие што го мразите Џастин Бибер..
    Зошто го мразите? :) најмногу ме интересира ^_^

8. Katerinceee

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Да стварно зошто го мразите и го хејтате?-Па се разбира затоа што сте зад него и неможете да бидете како него!!!
    Мое мислење, чекам и други милсења ;)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
  10. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Само не ми е јасно што прави оваа со гитарата? Ја гали? |(
    Македонски резил.. тоа ти е. :|

11. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.981
    Пред две-три години кога бев помала мн често го слушав но потоа прекинав бидејќи нешто велеа дека геј е, незнам што од љубомора и криво ми е.Но пред месец два пак почнав да го слушам, и омилена песна ми е As long as you love me :inlove:

12. Katerinceee

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Слушај си го, не е геј-од љумобора можат да кажат и дека пупа има :rofl: :rofl: :rofl:

13. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Му се смени гласот во последно време ама ако пак е убав :wasntme:

14. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Не го сакам ниту мразам.Тие што го сакаат ајде,сфаќам дека им е убав им се убави неговите песни (нели сите имаме различен вкус) но,тие што го мразат не ги разбирам.Како да им направил нешто лошо па да го мразат?Океј,и јас не го слушам но,не значи дека треба да го мразам.Не дека го бранам но,чисто ме интересира зошто го мразат и навредуваат.Сепак ова е мое мислење :)

На Lolo5, sweet-star, Katerinceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Anisijaf

Anisijaf Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    15
    Не дека многу го сакам,туку му ги слушам често песните(да речеме секој ден :lol: ).Оние кои го мразат,му љубоморат бидејќи не можат да го стигнат.Како што му се смени и гласот,така и стилот на музиката.Се најдобро за Џастин,немам ништо против него.

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130
    Не сум некој голем фан, но не сум хејтер, не.. воопшто. :shake:
    Ги хејтам хејтерите негови.. :D
    Немам ништо против него, ниту против белиберите.. :)

Едит: Сладок е ;)

17. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Нешто што највеќе ме иритира коа ке ми кажат - чекај,зашто го хејташ,па зашто неможеш да бидеш како него? (и следува “иронично’’ смеење и некоја си ретардирана фаца)
    Па чекај бе,шо кој цацко ке сакам да сум го него?Сфаќам тоа да му го кажете на машко,ама на женско???
    Вие,таканаречените Белиберки или некои Биберки ( |( ) за вашата љубов кон Џастин само тоа го користите...Шоо,го хејтааашш,неможеш да си ко негооо ( и онаа глупа фаца :wasntme: )
    Не сум му хејтер,али ни најмалку не сум му фан.
    Друго, оние бре мрднатине,на сред плоштад шо излегле со хамери - Џастииииин те саакаамеее, или нешто друго во стил дека го обожаваат Џастин пишано.Дали тоа они стварно мислат дека Џастин ке го види тоа?Само се брукаат...Сфаќам да го сакаш,слушаш,ама луѓе,па ова е претерано,ко таа ретардираната што го нацртала на голем хамер и спиела со него :x Тоа е веќе опседнатост, и на секоја таква,мора во заграда на фејсбук да и има - Bеliber<3 ...Стварно незнам како може да се толку опседнати...И уште еднаш ќе кажам , не сум му “хејтер’’ и не сакам да ви го убијам Џастинче,само што не го мразам не ни го сакам...Толку...

На prettyliar, Caliopea, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Не сум Белибер (никако :shake: ) Но го почитувам Џастин Бибер.. И ги слушам неговите песни!! Порано помалку но мислам дека малку е посериозен сега, без грозната фризура.. И тоа дека се прави малку важен.. Па му се може.. што би рекле некои македонски "шоуменки" :$ :D

19. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Иако го сакам Џастин многу ми е глупо што излегоа овие на плоштад.Ај да му испратеа некоее видео или незнам што ама многу незрело изреагираа и се избламираа.Ко прво Џастин може и не ја знае Македонија а и да ја знае нема шанси да го види тоа.Колку поголем број фанови излегувале така на плоштади(зборам за други земји)па не ги видел баш овие ќе ги види.Јас незнам,непамтам кога така излегле за Тоше на пример.Ај да правеше концерт нешто па да му одеа со хамери и чуда а дури и балони пушталее леле кој блам сред плоштад :tmi:

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Katerinceee

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Да во право си. Belieberka сум, и ние сите "belieberi" се собравме на плоштад во Струмица и навистина беше глупо за разлика од Скопје. Ајде што се испезивме пред цела "МАКЕДОНИЈА" тоа е нешто друго. Подобро ке беше да излезевме сите белибери да се зберевме некаде во некој кафич,пицерија или сендвичара и да се запознаеме мегу себе а така... За разлика од нас Скопје многу поубаво направија ама незнам и зошто така сите мислат дека е страмота...Да Џастин никогаш нема да дојде во Македонија затоа што сме никој и ништо ама сепак требаше многу поскромно да го направиме тоа а не така и цела Македоника што не дозна и што не исмева.......