Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Пред неколку години ми беше омилен се глупиравме со другарка ми дури и слики правевме некои, постери собиравме, му пишувавме на тоа веб страната. :D Сега сметам само дека има добар глас а и во последно време добри песни прави.И незнам што сум гледала во него воопшто не ми е убав.Инаку омилена песна ми е оваа
    http://www.youtube.com/watch?v=p5Jw-T4dVss

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Да не беше Белибери,а не Белиебери? Друго,да сТрамота е Катеринче.Ќе се соберете 12 деца и како мрднати Кидраухл ли како и да беше не ме интересира на хамери,картони,да викате,да пуштате балони???Ај да се соберевте повеќе,а не само 12 деца од прилика и да викате таму,како Џастин да ќе ги види балоните,и врискањето,па за џабе ќе ве заболи грло бре!Не зборам само за тебе,туку за сите БЕЛИБЕРКИ што со сиот памет искочија на плоштад,и сега сегде се исмевани :!: Резултатот од се тоа - исмевање ! Туку,батали ова,сакав уште еднаш да прашам - Зашто викате дека сите негови “хејтери’’ му ЉУБОМОРАТ,па посебно ако се женски?Ја ко Џастин ке сакам да бидам (не сум му хејтериште ама ај)? Можда не им се свиѓаат неговите песни?Женско да сака да е ко Џастин - Логика???

3. Anahie

Anahie Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    13
    Јас не го мразам напратив.Ама зошто да го сакам? Тој е супер идол за недораснати дечишта. Не дека јас сум којзнае колку голема,ама барем разбирам некои работи.На него се палат девојчиња од 12-13 год. кои што не ни знаат кого го сметаат идол. :)

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Јас ќе ви се вмешам во штипки и можда и ќе забегам офф, ама...
    ...убаво си има пишано девојчето. Belieber е правилно. Доаѓа од believe и Bieber.

5. biljan4e-bileto

biljan4e-bileto Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    ЛЕЛЕ СРЦКА Е САКАМ ГООООООООООО :inlove: :inlove: :inlove: :* :* НАЈУБАФ

6. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Океј тогаш,али зашто сегде има напишано по групи,по фејсбук загради и остали глупости - Beliber<3 ???? Секој си тера како сака..

7. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Епа има некој што не знаат како се пишува и си тропаат без врска. :) правилно е belieber

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    И ја ќе ви се умешам во штипки.
    Па макар да ме каменувате.
    Незнам на шо личеше за роденденот на Бибер, што се испособраа на ладноно, на плоштад и како ненормални му певуцкаа песни. |( Нит знае дека има обожаватели тука, нит знае за земјава, нит ништо.
    Јас сфаќам да си опседнат со некоја славна личност, да го следиш што прави, каде има турнеи, песните, ама да му славиш роденден? На плоштад? Пред луѓе?
    Ту мач е.
    Он на мене ми го слави?
    Како и да е..
    :D

На Hipster, Someonespecial, prettyliar и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Искрено ни го сакам ни го мразам..
    Само ме нервира на плоштад кога се собирија за неговиот роденден..
    Океј, обожаватели се.. ама до толку? Глупаво изгледа..
    Како и да е, кажав свое мислење, сепак тоа е нивна одлука..

На sweet-star и Katerinceee им се допаѓа ова.
  10. MarijaBieber69

MarijaBieber69 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Неможам да ги сватам хејтерите зашто љубоморат на Џастин . Тој е нормал дечко како и сите други . Не е педер сигурно го имаш помешано со некој друг . Луѓе тој пораснал во сиромашно семејство а сега е богат а како успеал во тоа ? - Со тоа што верувал и никогаш не се откажал . Неговите родители се разделиле кога тој имал само 10 месеци , а мајка му била во доцни 18 и нешто години . Хејтерите велаат дека е педер , дека пее како женско мислам хелло спуштете се малце дека ја пеј песната Baby ќе го исмеуваме ?
    Белиеберите на Џастин секогаш ќе бидаат тука за него ! Јас сум БЕЛИЕБЕР од 2010 од тогаш го подржувам во се , некои ФАНОВИ се откажаја одд него затоа што се тетовира , се истрижи , постави слика од валтер ...но сепак тие се фанови не се БЕЛИЕБЕРИ . Тој во моите очи секогаш ќе биде Кидраухл никогаш тоа нема да се смени .. И јас сакам да го запозаам да го допрам да му го слушнам гласот можеби имам нешто финансиски проблеми но во иднина тоа ќе се промени . Знам дека еден ден ќе го видам , секоја Белиеберка сонува да биде негова девојка , сопруга и мајка на неговите деца но да бидеме реални тоа се разбира дека нема да биде вистина но НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ И ВЕРУВАЈ на тоа не научи Џастин и се разбира дека така ќе правиме . ахха Сега на сцена излегоја Уан Дајрекшн или како се пишува незнам , не сум хејтер одд нив напротив ги слушам нивните песни но нивните фанови се многу замислени , како само тие да постојат на овај свет , и вделат дека 69 (нешто посебно за Белиеберите ) дека било поврзано со Хари Лиам ги научил да кажуваат Никогаш не вели никогаш и други работи ве молам спуштете се малце океј ?
    Повозрасните повеќе слушаат други песни не го слуаат Џастин но тие му го знаат само името и презимето а не и неговата историја .

Јас се гордеам што можам да се наречам БЕЛИЕБЕР и секогаш ќе го подржуван Џастин !

*Не плачете за зборовите на хејтерите тие сакаат само да ве разочараат ништо друго тоа да го знаете не се спуштајте на нивно ниво *

Ах и за роденденот на Џастин велите дека е глупост така , не знае за Македонија , никогаш нема да дојде ?

Вака вие никогаш сте немале идол што сте го сакале , сте биле луди за него , сте купувале постери и други работи ?
    Тоа е човек што ме научил да си ги следам соновите , никогаш да не велам никогаш и да верувам .
    Кога ќе му го слушнам неговиот глас се гордеам со него ..за секоја негова награда се гордеам и велам *Тоа е мојот дечко * Кога ќе виддам слика на интернет се онесвестувам значи .
    Роденден му е на мојот идол и да не му го славам ?
    Ќе се посрамотам мислам хеллоу не ми е гајле што мислат другите за мене и да за тоа што нема да ддојде можда нема оваја година но 2014 , 2015 и др години ќе дојди или пак ќе имам шанса да појдам на концерт во друга земја . !

И престанете со ХЕЈТАЈНЕ тој е еден нормален дечко со свој сон кој се оставри ! ;3

11. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    ^^Секако дека сите имаме идоли и омилени пеачи или пеачки ама мислам дека ова што некои го прават за Џастин е ту мач! Мислам хелоуу како што кажа и самата тој е нормален дечко, незнам што има толку за врескање и онесвестување. И јас имам идол и го сакам многу но сепак не можам да си дозволам таков страм на плоштад! Освен ако има некој концерт па ајде сега ова, она.. Сакав да кажам и дека многу од вас Beliebers (како ли се пишува) не се вистински фанови на Џастин. Тоа го имав кажано вчера во темата СДК, ѕирни па ќе видиш. Мислам дека тоа е навистина претерано.! Навистина без навреда ама за обичниот дечко (како што кажа и ти) не вреди да се брукаш и цела Македонија да те гледа како се дереш за кој? За некој што не ни знае дека постоиш.

На WarriorAngel, Someonespecial, sweet-star и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Вака,и јас сум фан на Џастин али брате не се трескам толку од земја.Сакај си го ти,купувај од него постери и други работи и јас имам постери и му слушам песни го сакам како пејач и се тоа ама немора да излегувате бре на плоштад и да се дерете и врискате кога Џастин не е таму а не ни гледа.Имам некој страни на фејсбук за Џастин и незнам кога беше ама цел ден пишуваа како плачеле зашто му умрел хрчакот.ХРЧАКОТ бе,а тој плачеше кога мене ми умре кучето,НЕ.И мене ме нервира кога ќе кажат дека е педер кога знам дека не е ама има и такви бе,секој пејач,актер и други мора да имаат хејтери,како што ти ги хејташ One Direction и тие ЏБ.Епа ајде сите да одиме на плоштад кога ќе им биде роденден на нашите идоли и да врескаме со хамери,балони,абе и торта ќе купиме. :tmi: :)

13. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755

Мислим ХЕЛОУУ, глупо е тоа шо излеговте на плоштад, и како мрднати се дерете и хамери да дигате.. :fubar: Мислам подобро и поценето ке беше да направевте флешмоб, барем има некој белиебер шо ке ви ја скоцка и музиката и кореографијата и се под ред!! И малце провери (барем на нет имаш се за 1Д) зашо така викаме и ред други работи.. Сите во животот имаме идоли и многу ги сакаме и се гордееме на нив!! Јас ЏБ нит го хејтам, нит го сакам.. И незнам кој ви е проблемот со дирекционерите?? :^) Во една група за 1Д сум и сега од чиста мира навлегоја белиебери и почнаа да ни ја расипуваат, да не навредуваат.. САМО КАЖЕТЕ МИ ЗАШТО ГО ЗАСЛУЖИВМЕ ОВА?? Ако некој белиебери им лубоморат на 1Д шо му се конкуренција на ЏБ нека не се замарат со нив и готово.. Незнам но, некој многу детинесто размислуват али тоа е :|

14. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    :hug:

Прикачени фајлови:

На Katerinceee и Belieberka666 им се допаѓа ова.
  15. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    [​IMG] :l:

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    па ок си е деЧкото :) имам слуснато песни убаво пее ,убаво изгледа али несто бас посебно за мене не е :^)

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Јас по грешка девојчето прочитав :wasntme: Aj не сум утнала за многу 8)

18. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    :D дал 1.000.000 на НАСА за да дадат име на една ѕвезда да се вика Belieber :l:

На prettyliar, Belieberka666 и Katerinceee им се допаѓа ова.
  19. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Зошто да го мразите? Тој е еден како сите пејачи и е еден од најпопуларните тинејџери на светот. Да, без врска беше она на плоштадот ама дај не хејтајте до толку. Да се разбереме, јас не сум белиебер ама немам ништо против него. Момчето си е супер, убав е убаво пее. Порано имаше детски глас, ама ај сега слушнете му ги новите песни. И да, не е геј, како и сите момчиња и тој има девојка.

20. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    435
    Не е баш нај нај ама ќе истера до негаде! :tmi: :clap: ;)