Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    порано го мразев, потоа го сакав премногу и сега сум индиферентна :lol: не дека го мразам сега, ама не го слушам повеќе и не сум луда по него, а голема заслуга за тоа имаат фановите негови.. без навреда за тие овде, ама зачленета сум во мноогу групи за Џастин, во главно српски/хрватски, и сите се катастрофа.. премногу се креваат фановите некако, и го креваат Џастин, во стил како - тој е најдобар, најубав, најталентиран, па дури некои го сметаат како Бог (не се зафркавам, имам прочитано премногу статуси каде што имаат напишано дека е Бог.. ).. и друго што ме иритира е тоа што плукаат по останатите пејачи/пејачки и нивните фанови, и во главно се многу дволични.. чист пример е кога беше со Селена сите велеа за неа - глупава, крава, го сака Џастин само за парите.. после кога се разделија Џастин и Селена, уште појќе ја мразеа Селена.. а па кога потоа се случи ова -

наеднаш сите беа Селенатори и почнаа да ја вреѓаат Тејлор, како демек таа е љубоморна, не постигнала ништо во животот, песните и се катастрофа.... а пред само 1 недела сите ја сакаа.. мислам what the fuck ?? од каде ги извадивте тие "факти" кога баш на таа вечер Тејлор доби 7/8 награди?? не велам дека сите, ама повеќето фанови на Џастин немаат свое мислење и свое Јас, туку како овци - една ќе направи или каже нешто, и одма сите по неа... а и најглупаво од се ми е тоа што не сакаат никој да им го навредува идолот, а сакаат да ги навредуваат другите :fubar: ...

значи во главно, не ми се допаѓаат фановите, ама и некои хејтерите ме нервираат.. посебно хејтерите што велат дека е педер, пее како девојче и е грд.. добро ги имате слушнато последните песни негови?? го имате видено сега?? или се уште сте со заостаната слика од пред неколку години??

Хипстер и Старфиш, џабе се трудите, поинакво е времето сега и таква е музиката и неможете да го смените мислењето на никој а посебно не на Белиберите (ако не е по нивно, започнуваат жестоки кавги :lol: ).. Затоа најдобро е да ги оставите да прават што сакаат, да не се расправате за џабе :D

иако знам колку е забавно да се плука по некој пејач во присуство на неговите фанови, многу често го правам со Дајрекшонерите, само за да ги видам како се нерираат и се обидуваат да ми го сменат мислењето :rofl:

а и btw, вистина е тоа што викате дека плукал по фановите ?? немам слушнато за тоа..

Прикачени фајлови:

• Swift.gif
      Swift.gif
      Големина на фајлот:
      1,6 MB
      Прегледи:
      213
    На Lolo5 и ljubovche им се допаѓа ова.
  2. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.302
    Допаѓања:
    13.381
    :!: Не дека сум некој голем фан на Џастин, но сметам дека секој има право на мислење.
    Некои го мразат, а некои го сакаат. Имам слушнато негови песни и не се лоши за тинејџери :)
    Убав пар беа со Селена :$ :inlove:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.801
    Допаѓања:
    4.933
    ^После фацава што ја направи Тејлор Свифт мислам дека почнувам да ја засакувам девојката. :rofl:

Белиебери (или уватева) - пораснете. Ќе ве видиме за некоја година, аман, доста се џиткате.
    Ако успеете да пораснете со ваквите ставови, де. :wasntme:

Уште да земат да те затепаат. |(

На Someonespecial, glosipgirl, MaggieTatum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    хахах, фацата што Тејлор ја направи сите сакаа да ја направат, ама никој од Белиеберите не се осмели бидејќи другите Белиебери веднаш ќе ја "камшикуваа" со зборови, па затоа сите се одлучија да ја хејтаат Тејлор, иако длабоко во себе сите сметаа дека е во право, и иако сите ја мразат Селена :D

5. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    нее не си во право..јас знам многу луѓе што ги сакаат сите тројца :D еве и јас сум една од нив..јас ја сакав селена и пред да биде со џастин,и кога беше(уште повеќе ја сакав тогаш :lol: ) ама и сега ја сакам..а исто и тејлор :)

На Lolo5 и prettyliar им се допаѓа ова.
  6. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    па добро, можеби не сите ама јас кажувам за тоа што го видов на фејсбук, на повеќето српски/хрватски фан страни сите ја напаѓаа Тејлор, а пред тоа сите ја мразеја Селена. :)

7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Алооо, неки нормалан, ништо, а?
    Јас дечково го разбирам као лице околу кое сте преоптеретени, и тоа преоптеретеност левел ден пред свадба! Олабавете малку, Селенатори, алигатори, Белибери и други чудни секти...

На mrs.fabregas, Someonespecial, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    И јас го иам приметено тоа со односот како овца еден ќе каже нешто и сите идат по тоа мислење.Ако си во група Селенаторс-треба да го вреѓаш Џастин,Ако си во групан Белиберс-треба да ја хејташ Селена,Ако си во група дајрекшнрс(како и да се пишуе) треба да ја хејташ Тејлор... :D

Иначе сите белибери ќе се мажат за него :lol:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Јеа,шр.Ќе се мажат.Ало женски.Арни!?

Селенаторс,Белиберс,Дајрекшнрс...Све исто срање.Ако не било по нивно започнувале жестоки кавги.Голицни ме да се насмеам. |(
    Добро бе луѓе,едно не ми е јасно.Он плука по фанови,недораснато размазено детиште,а вас уште ви е sWcka.
    Think about it.

П.С-На Тејлор капа и симнувам за фацaва...

На HelloKityy, Someonespecial, axl-babe и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. tinna-biebs

tinna-biebs Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    19
  11. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    O RLY? :wasntme:
    Одвратен е. :puke:

12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Славата го мава во глава,се мисли крал на светот.
    Плука по фанови.Ебати недораснатото копиле,ебати!

На LittleFairy, sweet-star, CoverGirl10 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    http://www.femina.mk/out/?id=160329da2b ... liebere%2F
    |(

14. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    469
    Ако ме плукни некој треба да се радувам?
    Ела, дојди да те плукнам, за здравје, за среќа. |(

На sweet-star, WarriorAngel и Dog-lover им се допаѓа ова.
  15. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    значи џастин е одвратно разгалено детиште..го мразамм..неможам да ги сфатам луѓево што го обожаваат а оние па што се опседнати со него ме нервираат ептен..значи се извинувам ама си го кажав мислењето :P

16. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ОМГ не ми се верува :o
    сепак можно е да е фотошоп, кога ќе го споредите квалитетот на сликата од Џастин и сликата со фановите, не се совпаѓа баш :^) а и некако глупаво ми е фановите да го бранат ако ги плукал, мислам без разлика колку го сакаат, пониживуање е тоа, и не верувам дека некој ќе го трпи тоа, па дури и Белиеберите :?:

17. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    удари го слава у глава сеа незнае дали е славен или ударен :D :rofl:
    по одвратно суштество немам видено ,кога го видам ми се гади :puke:

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Mаги-тантум, они се сечea по раце и нозе кога он демек го фатиле пијан или дрогиран, постираа слики по твитер, тамблр(немам твитер, ама на тамблр имам видено слика со исекотини од жилет и крвишта за гомноно, ми се преврте желудникот) па тек он да ги плука они да ќутат.
    Абре кога ви викам се радувале тие не се нормални, луѓе плаќаат илјадници долари за салфетки користени од ѕвезди, па тек за плуканица, некоја гаранат со тегличка си стоеле и собирала или па ако ја ркнал у теме нема да измие коса сега никад у живот.

Каков фотошоп какви бакрачи, едино нешто на што ми треба фотошоп се фановите да им се нацрта мозок зашто го немаат.

http://www.tmz.com/2013/07/30/tmz-live- ... -leathers/

На Hipica, blaa, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  19. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    :o првпат слушам за тоа, ама и не ме чуди баш.. не ги разбирам, ама имам видено колку многу се затрескани по него и затоа не ме ни чуди до кој степен можат да одат за него, па ништо чудно и ако некој ден се предозира тој и тие да почнат да вршат самоубиства :x порано никогаш не би го рекла тоа, прво зато што Џастин не можев да го замислам со алкохол, а камоли со хероин, а второ затоа што никогаш не сум сретнала или видела некои толку откачени фанови (пример тинејџерката во видеото што го стави, што сакала да ја плукни), со другарка ми ја сакавме неговата музика и него, ама не до тој степен да се повредуваме за него :worried:

инаку не мислев дека е фотошопирана сликата каде што плука, туку дека е споена со друга слика од фановите, некако послаб квалитет е отколку на неговата :?: ама сепак не го поништува фактот дека плукал од балконот, без разлика дали на фанови или на обични луѓе кои си поминувале, многу детинесто ми е тоа, ни деца на 7 години не го прават тоа :worried: а и имам прочитано некаде (не се сеќавам точно каде) дека се помочал во кофата на некој чистач, и тоа фановите велеле дека не е точно, ама сепак Џастин се смени, како што велите - го удри славата по глава..

20. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73
    браво така треба .... ојте слуснете музика да видите штое пеенње