Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Добро,како може да го сакате детиштево ? Како ?? :fubar: Се замислува којзнае колку е славен а немаа ни С од слава.
    Колку е само одвратен... :puke: :puke: :x

2. FromWonderland

FromWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2013
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    38
    Не е до толку добар колку што го форсираат. Има многу тинејџерки што го обожаваат и не ми пречи тоа нека си го обожаваат. Ми пречи кога некоја прави драми поради тоа што си рекла дека не ти се допаѓа Џастин или некоја негова песна.... |(

На kim.k и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  3. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Симпатичен ми беше се додека не почна се живо и диво да плука. :|

4. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    На Someonespecial, sweet-star и Dog-lover им се допаѓа ова.
  5. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    леле таа што го има поставено видеото на јутуб напишала -
    „I disabled commenting due to the fact that people cant just stop and leave justin alone! hes human and we all know its a joke! people need to relax and stop judging him! hes a teenager, thats how we joke around. have a sense of humor people!“

така се шегуваат тинејџерите?? со тоа што земаат нечиј ајфон и го ставаат в фаќи?? и после го трескаат по сцената?? |( незнаев дека ваков станал Џастин, а па и таа будалата што го фрлила ајфонот?? родителите што си крателе од платата да и купат најскап телефон и таа така го користи, па уште сите се радуваат и вриштат ко ненормални по него :x и најверојатно не си го ни вратила ајфонот после тоа..

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  6. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    469
    Добро, сега барем има нешто во гаќите :wasntme: .

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. tinna-biebs

tinna-biebs Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    19
    додека има некој кој го сака,не се битни оние кои го мразат.И да расчистиме тоа у устата е лажичка за кафе,а тие подолу не биле тука воопшто туку видеото е вметнато.Башка тоа јас не видов видео кај шо точно се гледа дека плука по нив.Пораснете бе,не ни знајте зошто го мразите.Само да се хејтало без причина..Ауууу чекај бе,па кај живеам јас?!па се разбира во македонија ;) типично хм.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Excuse you, јас знам зошто го мразам. :wasntme:
    И не, не е затоа шо изгледа и пее ко педерче, туку затоа шо се понаша идиотски, окпозз.

9. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    tinna-biebs, а ова што е ??
    http://www.youtube.com/watch?v=U2GmS4SGqpU
    знам зошто го браниш зошто и јас порано го сакав и го бранев, ама многу е сменет.. за жал - на полошо :?:

10. tinna-biebs

tinna-biebs Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    19
    Значи знам ја сето то,ама сфатете бе еднаш мора да пукни.Знајте колку притисок му вршат?Луѓе вас повеќе од пола свет да ве мрази што ќе правите?!Јас мислам дека издржа премногу за цело ова време.Не оправдувам некои постапки ама тоа со плукањето не верувам,тој никогаш не би направил такво нешто поооосебно на своите фанови.Сите се менуваат со тек на време.Еве мајли-каква беше порано каква е сега?Од дизни ѕвезда,до "twerking" во спотови.Не ја мразам,не ја осудувам,напротив ја сакам.Оти знам колку издржале.Ставете се во нивна кожа па после велете копилиња,вакви онакви..
    http://prntscr.com/1k8xkj
    http://prntscr.com/1k8xmt
    http://prntscr.com/1k8xpb
    http://prntscr.com/1k8xz6
    Се недевам еден ден ќе сфатите :)

11. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Не,јас искрено се надевам дека ти еден ден ќе сфатиш.

На kikkki му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Tипчево многу убаво си започна со кариерата.
    Скромно и нормално момче,со свој талент-тоа беше моето првобитно мислење кога се појави.
    Но,се разочарав.Уште еден пример како славата,парите и вниманието можат да влијаат врз еден човек,особено врз некој кој има малку искуство со животот,и кој преку ноќ ќе стане ѕвезда.
    Која би била другата причина за таквата преобразба?
    Затоа што,оние кои го сакат Бибер,не признаваат дека е размазено детенце,и бараат еден куп неосновани причини за да го оправдаат неговото однесување.
    Има пари,може да си купи дрога во секое време,да се глупира и да се срами пред цел свет.Па на таквиот и без пари да му е концертот не би му отишла.

Некако како да не знае да го возврати она што неговите фанови и обожаватели му го даваат.
    Додека тие му плаќаат карти за концерти,го подржуваат,паѓаат во несвест ако тој случајно ги допре,сечат вени за него итн,тој културно ги плука и понижува.Мислам :emo:
    Покрај сето ова тој добива внимание,најверојатно сите глупости му се со таа цел.
    Се повеќе се ценат глупостите на јавниве фацки,и тоа ужасно ме нервира.Добро де,не им се замарам до толку,али навистина невкусно е да гледаш што се' се вреднува во денешно време.

Почит спрема оние кои го сакаат и почитуваат ликот и песните на музичкиот уметник.Секој со својот вкус. :)

13. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    вауу бил бебе и неговите се развеле! |( не е ни прв ни последен со разведени родители и тоа неможе во најмал случај да биде изговор за неговото однесување
    мислам аман веќе идете искасапете се ако сакате заради него и поштедете го светов

14. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Aбе уште ли дивеете по чоеков бе? :x Да се радуваш додека некој ти плука над глава треба да си малоумен бре!И уште го правдате,на пеинт било правено.Ма дај не зборете,ај напрајте некоја жена како плука бе? Ај да ве видам чим толку се разбирате од тоа дали е пеинт или не.Значи немав ништо против чоеков,ама од кога се деси ова,значи ми се згрози!И после вени ке сечат ради него,о боже нездрави.Тинка, маченце,никој не му љубомори,зашто нема за што да му љубомори,имал пари, па и Субрата Рој има пари па сеа ја треба да му љубоморам?Не е се во парите,паметот,п-а-м-е-т-о-т!Нешто попаметен да не испадна бе,фанови да си плукаш бе,треба такво копиле да си,ни малку почит да немаш.И продолжете да си сечете вени ради него,нека ве плука,малку ви е! Родителите му биле разведени?Леле што претрпел,ма дај бе,ради тоа ли сите права ке му ги давате бе,па имам другарка што е посвоена,родителите и се разведоа,па мајка и умре,и сеа? Незнам покрај се како толку го сакате дебилов.Сеа спукајте ме,многу ми е гајле,мое мислење е ова.

На kim.k и Irrepleceable им се допаѓа ова.
  15. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    4.574
    Aко толку многу му е мака и толку многу има притисок ко што викате , што не се повлече на одреден период ? И така на премногу луѓе им е смачено да му ги гледаат бламовите и испадите . На тој начин сам си ствара одбивна слика за себе , море јаката ѕвезда ќе плука по народ ! Дериште распрдено!

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Не бе,џабе кажуваш.
    Нив радост би им претставувало да ги исплука,и дури тогаш повеќе ќе го сакаат... |(

Брее,родителите му биле разведени,многу претрпел кутриот а ? Многу пател така ? Е пати,пати за внимание.

Камо и тој да ве сакаше толку колку што вие го сакате... |(

На Someonespecial, Irrepleceable и LittleFairy им се допаѓа ова.
  17. misperfekt

misperfekt Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    31
    разведени родители мајка му сиромашна... дрндрн јариња. Добро чекај сега барем неговите се разведени но знае дека и двајцата се живи знае дека ќе ги види. А ние што едниот е мртов што да правиме ако он се жали толку ја треба да редам и да се трескам од земја нели

18. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Порано ниту го мразев ниту сакав.Али ова е стварно безобразно од негова страна.Како бе плунката на пеинт?Веќе на фотошоп професионално ја напраиле.И што ако му се родителите разведени?Ко демек е единствен.Марш таму.
    Ако има претрпено голем притисок нека се повлече и нека не замара со неговото идиотско однесување.Треба да си малоумен да сакаш некој што те плука и што зима ајфони во гаќи да пика.Детиште недораснато кое очајно бара внимание! :fubar:

19. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Абе детето е успеало, како така, he made it to the top, we like it or not :)

20. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    На sweet-star и Someonespecial им се допаѓа ова.