Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Вие да бевте малку повозрасни немаше да го кревате толку високо Џастин. Не е ништо посебно бе, има милион поубави машки од него, ама нели не се популарни па...

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  2. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Реков дека нема да коментирам повторно ама ова ме изнервира,извини ама тебе те исплука па што си толку нервозна околу тоа?

3. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    ало исплукал негов фан :fubar: и уште го браниш? дај бе опрајте се не сте нормални што да ви кажам

4. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Хах ние да пораснеме???НИЕ? Искрено незнам вие со таков ум кога и како ке пораснете,да ви плука некој над глава бре,каде ви е гордоста,како можете да се радувате на такво нешто?Зборам општо за белиеберите,белиберите невр мајнд.Незнам,вас ви се свиѓа музиката,ама очигледно немате ни малку гордост што го браните и покрај тоа што плукал врз фанови...Расцмиздрен,сме му љубомореле дека имал пари.Од сега јас сум фан на Субрата Рој,зашто он има пари,а вие што не го сакате,љубоморете му на парите!Каде ви е гордоста бе белибери,каде...Пеинт ви се насадил во глава...Ние да сме пораснеле...Расцмиздрено детиште,е тоа е он,што незнае која глупост попрво да ја направи,фанови да си плукаш бе,врв на идиотизмот :fubar: Ма што се нервирам јас за чоек што незнае што со себе и со парите...Што сака нека прави,само се брука по цел свет...

На Primadonna, Dog-lover и Someonespecial им се допаѓа ова.
  5. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Мислам дека за џабе зборам,јас само си го кажав моето мислење.Не плукал фанови бе девојче,јас не го бранам ама ај барем да беше така,дигнавте толкава галама за невистина.И нема да се расправам за ова зашто што и да кажам нема да смени ништо вие пак си стоите на тоа дека плукал,мислете како сакате.

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Не ми се верува дека покрај толку квалитетни музичари, најактуелна тема е темата за Џастин Бибер. :?:

Мене ми е губење време за овој да дискутирам, смешно е мислам. Сме љубомореле дека имал пари :rofl: Појако нешто не бев слушнала.. Единствено за едно нешто му љубоморам, а тоа е дека за неколку години ќе ги врти најјаките мажи.. педерче едно |(

На sweet-cherry, axl-babe, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  7. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Стварно ? Немој,бе... :rofl: :rofl: Се помочав кога го прочитав ова.Најсериозно.
    И јас да имав милиони и да бев болна за внимание со желба да бидам во центарот на вниманието ќе донирав за секого,ќе расфрлав пари и нормално ќе ме прогласеа за најхумана личност на светов.
    Немој бе!!! Не си се лажете,немојте да потпаднувате на вакви лесни финти.
    Знаеш што ? Мислам дека ти треба да пораснеш.
    Ние не сме биле пораснати и тоа затоа што не сме биле неегови фанови и бидејќи знаеме каков идиот е ? |( |( Мрш бе!

На Dog-lover и kim.k им се допаѓа ова.
  8. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    На Lolo5 и prettyliar им се допаѓа ова.
  9. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    ^
    -"Нашата цел е преку вакви хуманитарни акции, Џастин Бибер да дознае за нашата мала земја и да види колку многу фанови го посакуваат тука" - мхм да ќе слушне..

-"Џастин Бибер е мој идол дека ја сакам неговата музика, начинот на кој се облекува, а најмногу бидејќи секогаш им помага на многу луѓе, а ние денес само ја потврдуваме неговата мисија" - недајбоже на вистинскиот џастин да се метнете кај ќе биде крајот на нашава чудесна земја...и дефинитивно веќе не ја отварам темава само дебилизми се изначитав |(

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    4.574
    Значи тие ваши хумани акции се само да се привлече неговото внимание , не ги правите од што сте хумани ? Е*ате младината :swear:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    „The king started the song and the prince finished it!“
    Се молам ова да не е вистина :|

Каков принц бе жити све! Ова го најдов на Твитер и потполно се согласувам со тој што го пишал:
    #MichaelJacksonIsTheOnlyKingOfPop and JT is the prince ..Bieber is just a teen magnet.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Темата веќе нема поента затоа што се работи за изведувач, и најнормално е дека не може сите да го саакат. Секој со својот вкус. Ама бесмислено е тука да си докажувате едни на други колку е лош, или колку е добар. Фановите се си фанови,а он секако е успеал, па сега оти ќе се нервирате зашто го некои сакаа, он нема сигурно да престане неговото да си го прави.

На sweet-star и ohana им се допаѓа ова.
  13. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    Значи овој тип има најголеми фанови, ама ги има и најголемите хејтери... Како и да е тој си го тера своето, си упеал па го заболе колку го хејтаат
    па дури и колку кубат коси и плачат на концерти негови
    . Јас искрено немам толку лошо мислење за него. Порано ме нервираше, ми беше ептен како некое детенце кое пее детски песни и не ми беше јасно зошто сите го слушаат. Точно е и дека се понаша глупаво во последно време, ама треба да се земе во предвид и тоа дека сите славни по некое време така прават, еве на пример и Ријана оде на концерт пијана,издрогирана или што ти знам и фановите ја чекаат да почне по 2 саата, па не ја хејтаат толку, не се плука по неа толку. Поентата ми е некако се нафрлија по детево како којзнае што да прави постојано, а само живее живот на ѕвезда.
    Инаку ретко го слушам.Како и да е според мене детето си го остварил сонот и допрва ќе станува се популарен.

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  14. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Песнава Slave to the Rhythm на Џастин му ја дадоа да ја доврши затоа што Мајкл починал,не ја доработил.
    Лично и персонално од неговото семејство е предадена песнава на Џастин.Тоа било нивни избор :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
    Од секогаш сум имала мислење за него дека е антипатичен и лигле.
    Не ме нервираше толку он колку неговите фанови кои плачеа по него едно време.
    Без навреда, само сакав да кажам дека ниту порано ми се допаѓал како личност, ниту пак понатаму нешто ќе се смени ...

16. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73
  17. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Dear my first and last love,Im sitting here crying while you have no idea who I am.You only know there is a place where you have many fans,true beliebers,many girls and boys who can give their lifes to meet you.See you only once.Sometimes,Im so afraid I will never see you,hug you,tell you how much do I love you,tell you you're my everything,thank you for being there whenever I needed you,thank you for changing and saving my life.You have no idea how many times I was sitting with a knife on my wrists waiting for the heart to say "Go ahead,do it".But,I did never hear it saying that.I was always hearing it saying "Don't do that,Justin is here,he exist,he loves you,you can't do that,you will wait for the special day when you're gonna hug him and have your whole world in your arms".And...I just couldn't.I was never brave enough to.I was always wondering "What would Justin say if he knew?".I did that once,you know?I did it.I was totally destroyed so I couldn't handle it.But now,I regret cuting myself because of someone who wanted my life to be bad,wanted to destroy my childhood.I can promise you,I will never do that again.Because,I live for you,my one and only.Now I know that one day,I will see you,meet you,feel you close to me,have the happiest day in my life but you know what?I still cry.Sometimes like now,I just want you here,huging me tight.You don't know what would I do to hear your "I love you." once.Only once.I will wait my love.I will wait for the day,I will wait for the next tour,I will wait for the happiest day in my life.I will wait for the day when I'll meet you.I still can't believe that one day,I will breathe the same air you breathe,I can't believe I will have a picture with you,feel so close to you.But I know it will happen.I knew it before it was sure too.I always knew that I will see that smile one day.I believed and now my dream will come true.One day,I will have my own family,children,be maried but...I will always remember that you were the one who saved my life,that you were the one who thaught me to believe and never say never,that you were the one I loved and still do.You will always be a part of me.You are my number one boy.My hope,my world,my life,my love,my hero,my everything.Everything I am today is because of you.Everything you are is who I am today.I just want you to know that no matter how my life ends up,you will be the one I love more than anything.As long as you love me,everyhing's gonna be alright,cause nothing can ever,ever replace you.Nothing can make me feel like you do.If this letter will ever be in your hands,I will the happiest girl.I will do anything for this to come to you.I love you Justin,so much...Words can't even explain how I feel.To be from a country like Macedonia isn't easy.It isn't easy to know that someone you live for didn't even hear about your country.Here in Macedonia,there is about one thousant Beliebers.I know,that isn't so much.Not so much but we all have one dream,one wish,one idol.
    My story isn't the best..Im from a small town named Skopje in Macedonia.Well,3-4 months ago,I could only dream for going on your concert,I could only dream about having you in my twitter followers,having you know I exist.No one could understeand.My dad?He doesn't support me about being your Belieber.He always does everything to make me mad.He laughs when I cry for you.He always kept telling me I will never go on your concert.About one month ago,everything changed.I was lying in my bed thinking about you and crying.I was wondering will I ever hug you,see that smile,tell you how much do I love you,thank you for everything you thaught me,thank you for saving and changing my life.Mum came and asked me:Justin again huh? I just nodded.Mum just went out.I felt so bad..So so bad.Than,daddy called me.He said he will give me money to go on your m&g the next tour.I thought it was all a joke.But he was so serious.The next day I kept asking him will he really let me go.He promised he will and when daddy promises something,it's a real promise.He never breaks it.I don't know but for me,it's still impossible.It all happened because I did never say never.Never gave up on what I really wanted.My life,thank you for being there always.Once more,I love you more than anything.And yeah,follow me on twitter @hanahbieberr
    Ejj aбе ова стварно ме трогна, допре до моето камено срце, ќе се расплачев
    Се разнежнив бре [​IMG]

Шала на страна пола саат се смеев за ова хахахах. Се` е ненормално бре, арни беа децава ама и тие отидоа поѓаволите. :(
    Ехх до кај стигна светов, што не крепи кутра земја :|
    Искрено коа ќе прочитам вакви сра*а добивам нагон на повраќање.Ми доаѓа да си пукам у колено, мајке ми. Неможам да ги сфатам децава што прават и како размислуваат. Па уште и сечат вени и прават други глупости, за еден обичен клошар, за едно копиле кое незнае дека постојат.

18. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73
    глупости живи дури за смеење ми иде

19. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73
    можете да кажете што саката само ве молам не го споредувајте џастин со ганс ен роусес затое што разликата неможе да се опише од гнр не е поквалитетна туку е НАЈКВАЛИТЕТНА ;) :$ :tmi:

20. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ^Јас не го споредувам Џастин со Ганс ен роусес,не ја сфаќаш поентата ;)