http://www.youtube.com/watch?v=QbmS7_zmLDU џастин биебер леле срцка.... сите во тебе веруваме ... бакнежи ... ти многу ги сакаш своите фанови .. BIEBER ZASEKOGAS VO NASITE SRCA абе ојте таму бе... П.С нејќам да предизвикам кавга
ОКЕЈ,вие го хејтате,а за што?Кажете за што бе?Дали знаете дали тоа шо го пишуваат за него е вистина?Пред да зборите навредливи работи за него,видете се у огледало какви сте,дали вие толку помагате,дали вас толку ве сакаат и дали толку се грижат за вас...Значи Џастин се труди тоа да не го покаже,али и он не е од камен и него го боли коа чита навредливи работи од луѓе кои си немаат појма од живото,и им текнало леле јас ќе се занимавам со други животи,и онака неам шо да праам...Само проблемот е у тоа шо вие тоа никад нема да го разберете.Никогаш не сум го видела Џастин,но знам каков е,едноставно знам од некаде.Тој е некој што постигнал нешто во живото,сонувал да стане познат,да пее,уште од мал и сонот му се остварил.Верувал во тоа!Тој ме научи да верувам во себе и во своите соништа.Тој е една прекрасна личност,но некој има проблем и неможе тоа да го види.Бај
Ја не го ни сакам, не го ни мразам дека всушност немам никаква корист и од двете.. Како не немам попаметна работа ке гледам како се глупирал Џастин, е да бе
Тотално го обожавам.Најдобар е најубав Срцка.И хејтери фала ви многу.Со тоа што го хејтате го правите попознат
џастин не е појќе детето што го знаете .. не гледате .. се дрогира .. 18 години напрај и се побудале .. е соблака блузата .. за да го сликаат демек мускули имал и пуши дрога за популарен да биде..
http://www.google.com/search?q=justin+b ... ve&ssui=on засега го најдов само ова ама на твитер вие не знајте што објавујт .. само се колнит во господ и после пет минути се дрогират и плукат и после 10 минути на твитер се извинујт ....
Не дека сум голем фан на ЈБ ама де која славна личност не пушела барем еднаш марихуана на пример? само барате влакна в јајце и тоа ке барате ситници критики само за него...Македонска работа...
Не го мразам ама едноставно сметам дека тој е познат поради убавината - не дека е нешто пејач.Сметам дека многу се диза,и едноставно не поднесувам кога некој ке објави слика на фб и ке напише долг текст: Јас сум белиберка,и сум горда на тоа.Се сеќавате кога во таа и таа година отј првпат излезе на сцена ? Уште тогаш знаев дека тој ке ми секојдневие,како што ми е да серам. Не не трпам.НЕ !
blake lively leighton miester fergie rhianna colbie cailliat taylor swift john mayer kate voegele christina aguilera beyonce jojo jenifer lopez
[/quote] blake lively leighton miester fergie rhianna colbie cailliat taylor swift john mayer kate voegele christina aguilera beyonce jojo jenifer lopez [/quote] Ахахахахахаххахааххахахахаахахахааххахахаааа овие што ги наброја сметаш дека не пушат (барем пробано имаат) ахахаххахахахахахахахахах ох девојче..
Затоа што е одвратно мало педерче кое плука по фановите. Можеби затоа. И срам за метро-хомо-сексуалците, срам за нив. Поточно мислам дека е репер на дебилите кои го следат. Да се родеше во Македонија ќе беше син на Драган Вучич и Зоки фаци. По незнам која основа. Веројатно Лила ќе беше сурогат мајка. Нема потенцијал.
blake lively leighton miester fergie rhianna colbie cailliat taylor swift john mayer kate voegele christina aguilera beyonce jojo jenifer lopez [/quote] Ахахахахахаххахааххахахахаахахахааххахахаааа овие што ги наброја сметаш дека не пушат (барем пробано имаат) ахахаххахахахахахахахахах ох девојче..[/quote]
ај ко беше мало дете ќе го видиш ке речеш : Леле видиго слатко ! ама сега популарен стана и почна на концерти да се соблакат гол ( зошто носит пантолони ) и демек ке ги соблечет и блузана за '' muskulite'' да му се видат шо ги немат . почна да се занесуват многу..МНОГУУ .. да беше солиден пеач и човек појќе фанови ке имаше ама овие девојчиња од 7 одделеније се палат на него.. и популарен го прат. ни глас немат ни карактер за друго да не збориме ..