1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Де бе Вајлд а мене не ме викаш??? Ц! Каков хејтер си! хаха

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Леле кога го видов ова на саемов бев :o
    Ајде фанови кажете ми што напишал дечково за неговото животно искуство? :D

...."Се родив вчера, сабајлево испеав една песна и веќе еве попладне сите девојчиња до 12год лудуваат по мене. До вечер планирам да фатам
    цицка
    - Fuck yeah. Fuck me I'm Famous"

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не е ни биографија тоа.
    Има милион слики,и типов само опишува што праи за време на турнеја, т.е што правел.
    Дојде тато,ме зема,се смеевме,и такви дебилни ствари.

Да се собере све на све, едвај 15 страни цел текст ќе фати.
    Се е слики.

4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    ^^
    Ако дојде во Македонија, и мене да не заборавите да ме викнете, јас ќе земам со патлиџани да мавам ]:)

5. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Хахахах..ајдее сите наваливте по Џастин..не дека јас го мразам али можам да ви донирам јајца патлиџан и слични ствари што се ставаат у салата 8)

На selly.gomez му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    За детево не давам ни 7 ден. за јајце бре, вие токму ли сте? :lol:

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мимс, гледај на тоа како на инвестиција! :!:
    Едно јајце 7 денари.
    Чувството кога гледаш како тоа јајце го мава Бибер во чело и му тече низ фаца, лигаво, исто како неговата појава, priceless! 8)

На Monna.Monna, TheKiketoo, rossonerka и 2 други им се допаѓа ова.
  8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Јас немам ништо против Бибер.. порано ми беше многу сипматичен.. песниве негови не ми беа лоши... ама во последно време детево нервира... веќе излеа нема да пее.. снима некој фим и ќе го земе местото за Ештон Кечер во емисијата Пранкд(или како и да беше името) на МТВ... од коа се ишиша ми стана многу антипатиченн.. Ама детево рушу рекордии.. со наградиве и гага ја стигна од вчера има 10 000 000 фанови на твитер... најгледано видео на ју туб.. детево е ппуно со парии.. како нема а се смении..

9. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.927

И заплакал тивко, тивко зад завесата...

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Јас ќе го мавам со јајце од ној, а ќе ја викнеме Љубам да го овековечи тој момент со фотографија.
    Неговите фанови ќе не` хејтаат, али ние ќе се фрцкаме со познатата и досадната:

А околу тоа дека има милиони гледаност на ју тјуб, како иде, се додека има овци, има и кој да ги стриже. :rofl:

Патем, направил парфем за ЖЕНИ, исто и лакчиња за нокти. :rofl: Овој забегал стотче. :rofl:

11. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    немам зошто да го мразам или да зборувам лошо.. детево си успеа и алал да му е имал многу срека во животов.. е сега нормално дека нема сите да го сакаат.. секогаш ке има такви што го мразат... мене ми е многу ок ... само напред

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Тата-та-тааам!
    За сите што не верувавте, есклузивно слики од нај лигловскиот пар ever Џастин Пипер и Селена ГомНез!
    Еве и уште една, да не е малку :D
    И за г* ја фатил :rofl: :rofl:

13. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.490
    Допаѓања:
    2.949
    И јас се придружувам. Море, какви јајца, со домати че го мавам, па онака, црвени за да се гледат подобро, семчињата да му заглават низ косата и то. Абе, ќе го мавам и со камен ако треба. Само, жал ми е дека нема да поминам неказнета. :D :angel:

14. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Џастин Бибер...само Baby...скоро ни таа... :)

15. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    Не сум фан на Џастин!

Иначе,читав на интернет дека Џастин ќе ја запросел Селена на нејзиниот роденден кој е сега на 22 јули..Не верувам во тоа.Џастин има само 15 години.Но,сепак јас да споделам .. :)

16. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Искрено, медиумите мора да престанат да пишуваат за детево.

Во ред е, нека си има 14 годишни девојчиња кои ќе го слушаат, нека му одат на концерти... Ама немора буквално на секоја страница што ќе ја отворам да читам

ЕКСКЛУЗИВНО: НА ЏАСТИН БИБЕР МУ НИКНА БРК!
    НАЈНОВА ВЕСТ: ЏАСТИН БИБЕР си купи нови фармерки.

Мислам, ми иди да се изнаролам со очиве, баш вака |(

Презаситена сум со него, кога и да пуштам радио, телевизија, него го гледам. Кога не би го форсирале толку би си имал девојчиња што би го сакале и нема да има толку хејтери. Всушност тоа сметам и дека ги создаде хејтерите, преголемата исфорсираност од медиумите и фејсбук статусите. Да не беше експониран толку ќе поминеше исто како и сите вакви "пејачи".

Нека дојде ера каде што повторно ќе се цени музика, аман, не да се пушта по телевизија и радио некое дете што абер нема од пеење, Лејди Гаги со нејзините вонземјански изгледи и сите останати фаци кои мислат дека ако им го поправат гласот во студио, знаат да пеат и се ѕвезди.

Сакам да има налив на нови, квалитетни ѕвезди, а не да излегува еден саглам бенд во 2-3 години...

На stewart и Smilly им се допаѓа ова.
  17. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Емилија која се замислуваш дека си за да ни кажеш на која тема можеме,а на која не да коментираме?! Форумов е место за дискусија има теми на кои кој сака може да си го каже своето мислење во врска со тоа за што се работи без разлика дали мислењето е негативно или позитивно.

Ова не е место за собирање на фанови и хејтери па да се делиме ајде кој е со Бибер.....,кој е со Сол јас јас... :P Од Џастин поубаво пее кокошкава на соседов ја заклаа ама ајде талентите секогаш остануваат запаметени. Џастин не знае да испее еден висок или низок тон тој е заглавен со неговиот глас така што кога би се обидел да испее некој повисок тон би зарипнал затоа пее некако стегајќи го гласот. Во врска со неговата сексуалност воопшто не ме интересира дали бил пе*ер или пак бил со Селена дама из Париза ;) сите тие Дизни ѕвезди ми се без врска немаат врска од талент ни за глумење ни за пеење. Всушнсот се мизерни скокаат по Мајли носат нејзини влечки што прават уште ги лижат, ги бакнуваат?! Како и да е да се вратам на вегета,сол и такви зачини, се извинувам Биберов за сценски настап ќе излезе ќе се насмевне
    ќе погледне некое девојче ќе го заведе со оние „маженствени“ шишки ќе фрли поглед гледајќи ги како кеси со пари и одма од тоа врскање на девојчињата АААААААААААААААААААААААААА МЕ ПОГЛЕДНА МЕ ПОГЛЕДНА! НЕ МЕНЕ! НЕЕЕЕ МЕНЕ! ги занемерувата неговите вокални „способности“. Пак тие глупости со книгата,филмот,парфемот уште нека се продаваат модели на неговите тестиси и нека биде кој ќе го најде оригиналот ќе поседи со Бибер во соба,но ќе бидат раздалечени со телохранители,обезбедување да не скокне да му ги изеде вкусните шишки.. Мх мх мх... Порака до сите фанови кој и да ви ги всадува тие мислења како тој е кул без разлика од која страница сте виделе НЕ Е! Тој нема појма од пеење ниту од глумење ниту од ништо.Тој е едно разгалено дериште кое се вади со приказната на која шамивчиња уништуваат напалени тинејџерки слушајќи го како вели „Бевме сиромашни само јас и мајка ми... Таа ме порасна ми кажуваше за вистински морални вредности...“ -Сечи! Нема да поверуваат пушти некоја солзичка и ти како од камен да си-режисерот. „Бевме на улица лаааааааааа мами...“ Е вака може :) Глупости подобро прашајте некој постар од вас нека ви каже некоја музика не бегајте од оние облечени во црно, машки со подолги коси или гитари не е се во електрониката и насмевката слушнете вистинска музика, ПОЧУВСТВУВАЈТЕ вистинска музика... Не бидете ограничени со мислењата биде слободноумни не плашете се да зачекорите подлаеку од Дизни ѕвездите верувајте “ризикот“ ќе се исплати. ;)

На Monna.Monna, Lov3 и LilBaby им се допаѓа ова.
  18. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    хаха ме изнасмеа со постов...али болдираново ти е многу убаво кажано

На kikkki му/ѝ се допаѓа ова.
  19. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Џастин Педер, пардон Бибер... Бибер?? Ме потсеќа на бибер за во храна бе... Хахах, неее, биберот е попознат од овој Бибер!! И подобар, барем има некоја функција во животов!!
    Ма што да кажам за него?! Ептен сладок дечко, кој со својот мажествен изглед ги фасцинира дечињата, па и тинејџерките! Дечко кој нема глас да испее некоја потешка песна, туку се некои најпрости тонови, кои од моето грло би звучеле подобро!
    Хммм,што да кажам друго кога ме остава без зборови!?
    Иначе многу искусен како актер, да, да, мораме да признаеме не му е рамен на Бред Пит и сите од тој калибар! Ахам, ни баба не верува во тоа..
    Па, после што да напишам... А да, милионската гледаност на јутјуб. Ам прерачунајте колку тинејџерки има на светов. Е пола од нив се негови ватрени фанови, а другата пола имаат две три капки повеќе киселина, да не речам мозок! Е едната половина од нив да ги изгледа сите негови видеа по една 435654 пати на ден ете ја милионската гледаност!!
    Е сега готова сум, скроз останав без зборови :|
    Ова мое изнесување ќе го проследам со една фотка од најмажествениот маж на светот:
    Благодарам на вниманието :bow: Довидување т.е. дочитање

20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    We don't hate you becouse you're famous, you're famous becouse we hate you!

P.S.

Прикачени фајлови:

На MissCupcake и Lov3 им се допаѓа ова.