Искреноо .. ГО МРАЗАМ ТИПОВ ! Одвратен ми е. Знае да заведе и потоа некого да остави. Ми личи на разгалено мамино галениче Кој знае колку до сега женски има извртено околу малиот прст и оставено. Исто така ми е многу лигав а и кога ја видов сликава Spoiler http://ll-media.tmz.com/2013/08/11/0811-justin-biever-article-wm-naked-tmz-6.jpg цела ноќ неможев да заспијам мислејќи на тоа со какви луѓе го делам воздухов
Ги имам слушнато повеќето од неговите песни, и единствено така подобри ги сметам овие само Другите ужас.
Од новиот албум баш има убави песни како Love yourself, Purpose, Life is worth living, What do u mean, Sorry, I'll show you и Mark my words.. Ммм C:
Да не оди некој на концертот од Џастин Бибер во Загреб и дали би можеле да ми се обратите во ЛП ако одите или ако знаете некој што ќе оди?
И ја не знам зашто го хејтаат детево до толку? Ај кога беше помал го удри малце славата у глава, па беше препотетен, али има глас, знае да денса, а и песните му се супер... Па дури и онаа бејбе бејбе бејбе ооооо, оу бејбе бејбе бејбе ооооууууу. Глупа, али заразна. Типичен поп.
Бибер нема баш појава на ѕвезда, а е лансиран да биде ѕвезда, затоа го мразат. И ај после нека не го хејтаат.
Му ги обожавам и песните а и фарбаните шишки !!! И не знам зашто некои луѓе толку го хејтаат, а ништо не им погрешил. Едно е да не сакаш да ја слушаш неговата музика, а друго е да го мразиш или не дај боже смрт да му посакуваш како некои забегани љубоморни луѓе (хејтеришта).
Сега пак е актуелен, разни извори - разни шпекулации. Наводно вовлечен во култ, чудно однесување и дистанцирање од пријателите, партнер со пасторот(?), коментари околу Коачела 2024. А тоа со Диди тапка во место најверојатно. Мене стварно ми е жал за познати личности кои веќе не знаат како, па пропратно се изгубиле и веќе нема назад. Во секој случај, ова е и те како крик за помош и хоспитализација (земајќи предвид дека бил злоупотребуван уште од дете). Од каде почна, до каде застана. Се надевам ќе заврши добро, а не неславно.