Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    ОМГ теми4ка за Џастин4е! Мwa mwa го обожавам! Најдобар е! :inlove:

Шала на страна, мало е, смешно, лигаво ванаби маженце, ама не го мразам. Едноставно, не ми се допаѓа и не му придавам некоја важност.
    Ама ептен сакам да реметам на негова сметка, не знам зошто. :lol:
    Секој сака и тежнее кон тоа да успее во она што го сака. Е сега кај малиов е проблем што може навистина ја сака музиката и неможам да кажам дека нема талент за играње, ама гласчето му е како на мутирано козиче во полу-пубертет и искрено личи како едвај 14 години да има а не 17.
    Што навистина мразам во врска со него се фановите, а под „фанови“ мислам девојченца од 4 до 15 години кои за жал прва песна што ја слушнале на ТВ/радио, била од него и веднаш се затрескале немајќи можност да слушнат добра музика со текст кој има значење. Битно веднаш се кубат косичиња, се местат шишчиња како неговите, се сечат неговите иницијали со тап жилет на гради и задник, се прават перничиња во форма на неговите тестиси (со екстра додаток: шишка), ѕидовите се пренатрупуваат со постери пред кои секоја вечер клечат и се молат со солзи во очите барем еднаш во живот да го видат и да им пафне со шишчето или во најдобар можен случај: да му летне плунка дури „пее“ и да ги „мироса“ на челото кое потоа нема да го измијаат се` дури не им поминат пубертетските бубачки...абе религија е Џастинче!

На Lolo5, FortuneTeller.xD, BlackCat и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    67
    Џастин Бибер се искачи на светското ниво, тоа е успех на детето!
    Не го слушам, нит го сакам , нит го мразам. Иако многу тоа го прават поради недостаток од работите кои што ги поседува тој. Кај бевте порано да го мразите детето?! Туку на youtube пишувавте како е феноменален, како ке успее. Ете успеа, зашто сега го мразите?!
    Болно љубоморни луѓе навистина :)

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  3. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас ќе ти одговорам. Секој(со редок исклучок) кој порано бил некое непознато дете од 10тина години кој одеднаш станал многу популарен,благодарение на некои лигави песнички,му удрила парата и славата во главата.И благодарение на тие негови обожавателки од 10-14 години мисле дека е којзнае што.А,уствари ништо не е. На youtube имало коментари дека ќе успее,бла,бла, а сега го мразат, да имаше нормални песни, да не леташе во облаците,сигурно дека повеќе ќе беше почитуван.

4. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Не ја знам девојкава.

No, seriously.
    Не го сакам. Зашто има 17 години и биографија. Come on. |(
    Не е ни дека го мразам. Не прави ништо лошо, само тоа што многу други луѓе би посакале - си го остварува сонот.
    И да - има талент.
    Израснал во сиромаштија и иако не можел да има тоа што другите имаат, Џастин е некој вид на... чудо. Научил да свири пијано, тапани, гитара и труба. На возраст од 12 години учествувал на локални натпревари по пеење во родниот град, Онтарио, и освоил второ место и покрај фактот што сите некови конкуренти имале професионална обука. По овој успешен почеток почнува приказната со YouTube за да дојде до ова што е денес.

"It's a big world, it's easy to get lost in it..." - Justin Bieber, "Up"

5. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    67
    Незнам луѓе, јас онака си кажам што мислам. А напоменав и дека нит го сакам, нит го мразам, нит па го слушам. :)
    НИТ ПА МУ СЕ ЗАМАРАМ ( најважното го забораив ) :)

На Jule.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
  7. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Наводно и еден од другарите на Bieber за магазинот TheSun изјавил дека веднаш по раскинувањето на Selena Gomez и Justin Bieber, Justin Bieber почнал да плаче како мало бебе. - отсекогаш знаев дека има бебешки потенциал :D

8. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    леле нема што да речете веке се е кажано се !
    кој го сака нека го сака , а кој не нека си го чува за себе па не е интересно веке за него да пишувате контра секој си има свој идол , и не треба да се однесувате грубо кон тие што го сакат , и вие (Сите)немате 15 години а по нагоре , и јас да сум имала 25 години не би го сакала , а мислам треба и да ги видите неговите нови песни да му го слушнете гласот подруг му е , детето се развива .И ве прави ли тоа срекна да му викате девојче , и бејби не му е нова песна туку стара повеќе од 2 години , ние за 2 години колку се мениме , не па тој .. и малко оладете не се истурајте врс детето :talk:

9. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    2 години?! Нема шанси да е од пред две години.. :shake:

Едит, сега проверив. Дури една година била стара песнава... |(

10. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    добро 1 била сум згрешила :)

11. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Денес уште една жална вест од светот на музиката! Џастин Бибер утрово е пронајден жив во неговиот стан! :rofl: некои луге навистина немаат попаметна работа...Инаку јас не сум од оние кои го мразат Џастин.Не гледам никаква причина за да го мразам,ништо не ми згрешил фала богу :) Детето какво е такво е за себе си е и никого не тера на сила да му ги слуша песните.На кого му се допага нека слуша...јас не сум некој негов фан но имам слушено негови песни :) Според мене не се лоши :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. barbiche

barbiche Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    120
    Џастин таков, Џастин онаков.. -.-
    Секој има мани ебагоо..
    Мене искрено ми е многу симпатичен и добро ми пеј.. Си има талент чоекот. :D
    е са фала богу не може на секој да му се допага, ама нема потреба од врегање.Има некоја baby face, ама мене па тоа баш ми е слатко..
    Песните ми се интересни, текстовите добри му се ..
    Незнам каде му најдовте толку мани..
    Го гледав неговиот филм и вака останав :o
    На некое доделување на награди Мадона откако ја примила наградата, се свртила накај Џ.Бибер и рекла нешто во смисла му го украдовте детството,тој го изгуби своето детство..Бибер обракај му се на Ашер рекол : Te молам не дозволвај да се случи тоа. (Сепак за да се долови вистинската емоциа треба да се гледа филмо)

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      4,9 KB
      Прегледи:
      255
    На Lolo5, Jule.Sk и ANBelieberJB им се допаѓа ова.
  13. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    И ова ви личи на девојче ??? :^)

Прикачени фајлови:

• 19.jpg
      19.jpg
      Големина на фајлот:
      65,6 KB
      Прегледи:
      241
    На Lolo5 и barbiche им се допаѓа ова.
  14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Не ми личи ни на машко... изгледа е хермафродит.

15. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Порано немав никакво мислење за него, но сега имам. Џастин е прекрасен, многу дружељубив и сеуште на Земјата. Имав прилика да разменам 2-3 реченици со него, и навистина не отчекував таква реакција :) Односно, немаше никаква реакција туку детето фино лепо си зборуваше со нас како да сме му први другари :D Цар е, нема што :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ANBelieberJB

ANBelieberJB Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    Tреба да го запознаете подобро за да видите дека не е тоа што мислите(дека геј, дека имал 53 год...) навистина детето знае како да те насмее...погледнете ги неговите видеа на YOUTUBE...уште кога бил мал родителите му се разведиле, живееле во мал стан...пред 3 год. пеел на скалите во центарот во неговиот роден град Stratford, доагаа луге и му оставаа пари, а некои само му се потсмеваа...Oд тие пари што ги соберил тоа лето отишле на одмор со неговата мајка! дали некој од вас ке го направии тоа? -сигурно не,кој сака да му се потсмеваат др!? Hавистина го заслужува местото на кое сто е сега!! има безброј обозаватели, книга First Step 2 Forever, филм Nеver Say Never,парфем Someday,најгледано музи4ко видео видео (Bаby) со досега 602,270,476 прегледи и е еден од најбогатите тинејџери во светот!! Cекое мом4е посакува да биде на негово место...Cамо не можам да разберам зошто го мразите толку!? Hикогаш не заборавил од каде доага, дека е од малиот град Stratford кој имал 20.000 жители! Hе у4и да веруваме во себе,да ги следиме нашите соништа, никогаш да не велиме никогаш и никогаш да не се откажуваме!! Cекогаш ни кажува колку не сака (на twitter), и секогаш ни се заблагодарува,разговара со нас како да сме негови пријатели...Bели дека неговите фанови и тој се како семејство...3ошто не престанете да го навредувате!? пред се и тој е 4овек и тој има 4увства! дали се прашувате како се 4увствува тој кога ги гледа сите ваши навреди!? што ви направил толку што го мразите? A тој секогаш преку хумор кажува дека ги сака и неговите хејтери...Eве некои негови твитови *Hi,haters i love you too ;)* ,*I love my haters, They spend so much time thinking about me, aren't they sweet?*,*I LOVE MY FANS.. YOU ARE ALL I HAVE!!!! Thanks for loving me through everything you are truly my inspiration!!!!*, *and u cant mess with my fans...u cant mess with this family. no hate. no rumors. no negativity can break this. WE ALL WE GOT. #ILOVEMYFANS*, *i will always be able to say this more than #onetime - THANK YOU!! honestly Thank YOU* , *we are a family....never say never. DREAM BIG!!!!*Oставете го детето нека си го живее животот на рајат...Hаte has no place! Bieber Or Die!! Belieber 4ever!!! ♥

На Lolo5, Jule.Sk и barbiche им се допаѓа ова.
  17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Баш си мислам дека за 10 години ќе биде толку популарен како сега.

18. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Кој пејач не го вели тоа? Сите го велат, ама дали го мислат навистина, е тоа е прашањето! :^) :?:

На WhiteAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    А која од оние супер-славни американски ѕвезди не била сиромашка кога била мала. Сите, ама баш сите живееле во мали градчиња, родителите им се развеле, мајка им пиела и се дрогирала, татко им ги тепал, немале пари ни за леб, како тие како деца никогаш не добиле поклон за Божиќ, како никогаш не јаделе мисирка за Денот на благодарноста, како пееле на скалите за пари, како проселе на улица... Сите, ама баш сите. И нивните менаџери си прават приказни, какви си сакаат, а глупавите Американци се веруваат, па тоа одеднаш станува вистинска приказна и глупави тинејџери се надеваат дека истот ќе им се случи и на нив еден ден, а всушност, парите го вртат светот.
    http://www.youtube.com/watch?v=VkmEZs_Kcms

На cupcake27a и BeYourself им се допаѓа ова.
  20. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Кој не ги поздравува фановите на твитер? Побогу, како он да е единствениот што вели дека ги сака неговите фанови.
    Во едно списание читав дека сакал да стане нормално дете, дека му е доста од фановите (кои се само девојчиња :D ) и нивното викање, дерење. Хм. Мислите тоа ќе го каже некој кој си ги сака фановите?
    Ај донт тинк соу.
    Ако сакало детето да си биде нормално, не морало да се бутка на естрадата (кај што не му е местото) и да ги расипува ушните тапанчиња на луѓето. :D

Мислам, тоа си е мое мислење.

Кој го сака - нека си го сака. Кој не го сака - да не го сака. Мене тоа не ме нервира ниту иритира. Јас што сакам - ќе правам. Мене може сега да ми текне да кажам оти го сакам и никој ништо не ми може. :D
    Ама, тоа нема да се случи.
    Патем, фала на поздравот што ми го упатил. Сега знам дека и хејтерите ги сака, така да нема да ми прави проблеми. :D :D