Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Џастин Бибер (Justin Bieber)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од eemmiilliijjaa, 17 април 2011.

1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    You wish!
    Не е ова Мајкл Џексон. Мислам дајте бе луѓе...

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    :^) На ја сфати поентата на реченицата?

3. selly.gomez

selly.gomez Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    42
    Би ти биле многу благодарни за донацијата :D :D
    Иначе, ја жалам Селена, ама ајде таа си знае! Многу го мразам Биберов, по живци ми оди...
    Да дојди во Македонија, или уште еднаш нема да дојди, или нема ни да се врати :$ :D :D
    Претерано ме иритира, а и незнам од што се прослави толку... па уште и книга напишал ццц глупости џоа роман пишува
    П.С Чекај те ме ви се придружуваммм и че донесам цвекло, зелки, ореви бадеми,и и такви работи...

4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.705
    Допаѓања:
    6.638
    Еве, Ем во оваа песна го искажува неговото мислење за Џастин Пипер, како и за фамозната Лејди Гага и да, морам да кажам дека го делам неговото мислење. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sg-Cc8PZBKw

5. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Негова единствена песна што ја знам е Baby. И тоа ја знам поради тоа што е со Лудакрис :)

6. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Ма даааааа, џастин е сwцу6ка и ду6и4ка, топ е ehehehhehehhhheeh

онтопик:
    Зошто е темава во музика?

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ANBelieberJB

ANBelieberJB Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    ama za Justin ima i vido kako pee na skalite...ama vo pravo si za toa,kako sto gledav na E! TV od po4etokot na nivnata kariera pa do kade stignale...nitu eden ne bil od bogata familija...Mozebi nivnite menadjeri go izmisluvaat toa...ama gospod znae so pravat :)

ne e Michael Jackson ama negoviot film Never Say Never e ..da ne vi raspravam oti ke se razdeni ;) poglednete sami :
    http://www.starpulse.com/news/index.php ... er_surpass so enjoy dodeka 4itate =)

[mod-kirilica:1nq8a06c][/mod-kirilica:1nq8a06c]

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    А знаете дека раскинале со Селена?
    Ајде сега „белиберки“ радувајте се, може некоја од вас ќе му биде следна девојка, па може и македонски зетко ќе го напраиме. :rofl:

На Lolo5 и Jule.Sk им се допаѓа ова.
  10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Не го мразам ама не го ни сакам :wasntme:
    Не знам, се околу него ми е некако многу чудно и преисфорсирано :?: Детево (Дете еееееј) преку ноќ стана току популарно, тооооолку богато, тоооооолку посакувано, толку омразено и тоооооо фама и галама се дигна околу него :x А искрено не знам ниту една негова песна (Освен тие што случајно ќе ги слушнам, кои звучат како да ги пее најобично детенце па ќе кажат Бибер е :tmi: ) Па и сите тие соработки со толку познати и влијателни луѓе во светскиот шоу-биз. Тука се манипулира и се заработува на големо, а ми е чудно што е присутна само (повеќе) малолетната публика...
    Толку ли им фалело "вакво" нешто на сите тинејџери :?:
    А сите овие дебати, осудувања, критики, препукувања се резултат токму на ова: социјалните мрежи, форуми, теми и под теми за ова и сл. кои порачуваат да се слуша или не...
    Во наше време немаше кој да не критикува, да не исмејува или понижува ако го слушавме пр. Рики Мартин, тоа си беше наш свет и или ти се допаѓа или не.
    Но тука не станува збор за вкусови туку повеќе за манипулација и наметната слава а тоа да се издаде книга за пеач :worried: (леле што ли ќе има во книгата :worried: ) е навреда за целокупната јавност, и гест со кои нашата младина ја прават и повеќе од малоумна :x

На Antonija123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    :D :D

Бибер е најголемиот лигуш

Тинејџерската поп ѕвезда Џастин Бибер ја доби титулата за најголем "лигуш" во Холивуд. Со своето детско лице и нежниот глас, ова момче освои милиони девојки ширум светот кои не можат да одолеат на неговиот шарм, фризура и насмевка, но, зад камерите Џастин е вистински разгалено дериште.

За време на неодамнешниот лет од Лос Анџелес во Азија, овој 17 годишен Канаѓанец направил вистински хаос.

Според зборовите на очевидците, Бибер одбивал да седне на своето место при полетувањето на авионот. На крајот, во целата ситуација морал да се вмеша лично и пилотот, кој од младиот пејач побарал и автограм, но тој одбил да му даде.

Сепак, тоа не е прв пат Џастин да биде прекорен поради лошото однесување.

Во една емисија на француското радио, ѕвездата од серијата "CSI", Марга Хајгенбергер, раскажала дека зад сцената Бибер бил пристоен кон неа, но дека кон останатите членови на екипата се однесувал навистина грубо.

"Еден од продуцентите го заклучи во плакар, а со рака ги гмечеше и колачињата кои беа поставени на масата."

Дека славниот тинејџер навистина има проблеми со однесувањето потврди и Дејвид Кош, водител на австралиската утринска емисија "Sunrise".

Тој изјави дека Бибер пеел многу лошо во текот на пробите за емисијата, а на еден од менаџерите му се обратил со погрдни, навредливи зборови и му се развикал: "Повеќе никогаш да не си ме допрел".

"Си помислив дека некој треба да го тргне на страна и да го исплеска", изјави Кош. Џастин потоа се бранеше со зборовите дека "возрасните шират лаги за него" и дека верува дека тоа им е "дел од работата".

Сепак, неговите дела говорат нешто друго. На Филипините, тој игнорирал една од своите обожавателки која мирно, но со возбуда го чекала да пристигне на аеродромот.

Подоцна се правдаше дека бил многу болен, но на видеото направено за време пристигнувањето, може јасно да се види како тој бега од девојчето кое побарала тој да и се потпише на ЦД-то.

Докторот Патрик Венис смета дека таквото однесување е резултат од размазеноста на тинејџерот, кој добива големо внимание, не само од родителите, туку и од телохранителите и фановите.

Извор, за забава.

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мене и не ме нервираше толку, мислам да, префорсиран е, но си мислев сепак е уште дете, па што згрешил толку да го мразат луѓево до тој степен :^)
    Ама го прочитав и јас овој текстов Офи што го постирала и не ми се верува што направила славата од него. Лигуш. И пак нема да го мразам. Не е вреден ниту за тоа. Едноставно, не се замарам :D

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ма за овој ни домати не вреди да трошиш... исклучиво цигли,и по некој камен поголем така. |(

Сељаче размазено, кога бил мал за леб немал што се вика,а сеа колачи ќе ми дроби,ќе ми се занесуе.
    Јас да сум,ќе му напикам кило колачи во секоја дупка на тело што ја има,ццц.

15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Toj да немал за леб сега ќе го ценел тоа што има, немало да бил таков разгален. Ама изгледа неговите одсекогаш се му дозволувале па сега така се однесува.

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Абе добро сега немора да значи и дека е вистинит текстот, знаеме што се се прави за читаност, ама ете случајно го сретнав и го постирав, смешно ми дојде :lol:

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Офи, јас повеќе верувам во твојот текст отколку во приказните дека бил сиромашен, дека пеел на скали и такви глупости. Знаеме што прават менаџерите денес, дека цели животи на познатите се нивни дела.

18. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Случајно го видов ова на ФБ:
    1.JUSTIN BIEBER IS GAY ? He has a girlfriend Selena Gomez !
    2.BAD SINGER ? Usher and Justin Timberlake were fighting over him !
    3.UGLY ?! MILLIONS of girls think he's the hottest guy in the world !
    4.UNSUCCESSFUL ? 17 years old, 29 songs, 3 albums, 11 music videos,1 movie,1 book, 1 perfume, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 44 million fans !
    5.WEAK ? He broke his foot on stage and carried on singing !
    6.HEARTLESS ? Have you seen the music video "PRAY"? He makes people happy!
    FOR ALL YOU HATERS OUT THERE,THINK BEFORE YOU SAY BAD THINGS !

:D :D

На Lolo5, barbiche и belieber им се допаѓа ова.
  19. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Jас верувам во приказната оффи што ја постави зоштѕо ми изгледа преразгален и затоа што на многу видеа имало како си ги избегнува фановите...+ ако бил сиромашен како си ја платил песната уан тајм и спотот...таа Ребека Блек платила 2000 долари за фрајдеј, значи и он морал да плати...+ како се преселил од Канада до Америка , од каде пари за авион, од каде престој дур не ја купи куќата...не е се така без пари...

20. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас мислам дека ,,хејтери‘‘ е многу груб збор за толку добар народ кој знае што да слуша.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.