ако те интересира за авионот о како се преселил слободно изгледај го неговиот филм каде што ке ти се разјасни се
Боже, боже... која дискусија... Ај да се превртиме од жал што Џастин е лигаво девој... пардон, детиште... И да, зошто ли зошто темава има повеќе страници од темата за Дип Парпл и сл?
P.S. Кога бев седмо, овие осмооделенките лудуваа по Џастинов и на физичко слушаа една негова тогаш многу популарна песна, Бејби беше мислам и јас онаква им се вртам и им викам, 'Абе кое е девојчево што пее, ок глас има ама малце ми се лигави.. ' Абе, патос сум била. И леле овие кога ми се нафрлија, какво девојче, па ова е Џастин Бибер хелоооу како може да не го знаеш него, ццц, срамота. Јас онаква им се вртам, лајк Џастин ху?! Искрено, од тогаш ми е антипатичен и незнам ниедна песна од него освен Бејби и можеби уште некоја што ќе ја познаам од слушање, инаку не. Многу ми е размазен, лигав, ко девојченце е и у фацата и у тело и у глас и у све! За злобен да не зборувам, како што имам слушнато член е на Илуминатите, подобро кажано една нивна кукла. Ехх, да знае што правии, од таа страна го сожалувам. И да, не сум хејтер, само си ја кажувам вистината. А вие белиберки немојте сега да ме нападнете веднаш за вашиот прешс Џастинчо , го имам проверено ова за Илуминатите (ако веќе знаете што се тие ) и то.
Уште една трагична вест од областа на музиката Утринава Justin Bieber е пронајден жив во својот стан.. Еј а да прашам и онака сме тука со муабетот...што ја вркна онаа Деми па се изматуфила малку слушам Или чаршиски муабети се, наводно редовно била нафиксана..ох не !?
Јас Џастин Бибер ниту го сакам ниту го мразам, самооо... ме нервира што толку се прави "ГОЛЕМА ЅВЕЗДА" а уствари славен го прават деца кои не знаат што е всушност голема ѕвезда
Мене ми е океј,му знам неколку песни али не сите и не сум му некој гоолем фан.Ретко го слушам ама како што гледам без разлика дали на хејтери или фанови темава си се полнии и полни...значи детево предизвикува тема на разговор а со тоа му се дига рејтинг...
Хаха и мене ова ми се има случено... На голем одмор неколку другарки ја слушаа Ини Мини и го реметеа...На почеток си пее Шон и се е супер и си викам јас добра е песнава, интересен ритам има...и после тоа се избацува некој со едно тенко нежно, лигаво гласче Лет ми шоу ју ват ур мисинг и овие патос...се смеат го реметат коментираат....и на крај се избацувам Абе добро која е оваа? Кога ми кажаа Џастин Бибер се згазив од смеење
Е овој Биберчо не го слушам Ама колку ми има одбивна и одвратна фацка тоа чудо едно За фацкава да напишам нешто не за нешто друго.
^Јас така слушнав на Сити, и на една страна прочитав, Spoiler Да ме утепаш не ми текнува како се викаше. па сега незнам колку е точно. А и да расинале, и да не раскинале мене божем многу ме интересира
А и да пишам оти преку глава ми се тие глупите шеги насекаде за него Еден ден и на детето ќе му дојде преку глава и ќе си каже Еј абе доста ме зафркаваат на празно, ај че се облечам ко девојче и да ја пеам if i were a boy од бијонсе па да има стварно за што да ме зборуваат
Греотки се тие што трчаат по Џастин стварно не вреди да трчаш по некој си познат мочко (без навреда) Spoiler претеран геј
Еден од најантипатичните ликови од странскиве изведувачи... Колку ми е одбивен не се опишува со зборови. Неможам ни да го гледам, ни да го слушам.
Ајде бре сите дома потајно го слушате Џастин, само не признавате Spoiler И еве замолувам една Белијфхдкфс.. како и да се нарекувате вие фановите, да ми ја објасни поентата, значајноста, идејата на песната Baby. Мојт? :geek: