Кралицааа,таа е мојот идол и жената што ме инспирира! Единствена што можам да ја слушам и гледам! Ја сакам многу ЏејЛовер сум! Најјаки песни! Сите копираат од неа да бидеме реални и Бритни,Бијонсе!иако и они се супер пеачки. ЈА имам книгата на Џени "True Lovе" ја читам лично она ја пишувала❤️ Го имам албумот Лов и Ака И милион постери! и Парфем Глов афтер дарк! Ја сакам многу! Сакам и да ја запознаам многу! И ги имам гледано сите филмови! Кралица! нема што друго да кажам
Џејловер тука Жити се каде ја најде книгата "True Love" и албумот "Love?" Инаку Џеј Ло е царка, каква Бијонсе, каква Мадона...
Ги нарачав од Америка преку еден братучет на мајка ми Го земав и парфемот Glow After Dark,маица,ланче ептен ја сакам Сакам да и одам на концерт ама не знам дали пак ќе дојде на балкан Бијонсе е само копија на ЏејЛо стално ги носи истите оутфити како и Џенифер
Која среќа ја имаш... Бај д веј јас Џеј Ло ја имам нацртано на ѕидот во мојата соба и тортата за роденден ми беше со на Џеј Ло логото За Бијонсе, да, само лоша копија на Џеј Ло...