http://www.youtube.com/watch?v=R__07o75x9A Oва е нешто што ептен ми се допаѓа од девојкава. Инаку, пред да ја слушнам оваа нејзина изведба, не ја слушав, ниту пак и ги знаев песните освен Прајс тег. Ама оваа песна ми е фаворит во последно време нон стоп ја слушам. Има преубав, моќен глас и далеку е од Кејти Пери и компанија!
Price tag куров ми. Пее за тоа дека парите не биле важни, а самата таа е во огромна контрадикторност почнувајќи од спотот, па од облеката што ја носи. Значи заклучно со таа песна не ми се слушаат веќе нејзини песни.
Ми се допаѓа мислењето на Ашлинг погоре. Девојкава можеби пее, не викам не (иако внесува премногу вибрато по мој вкус), али контрадикторност на куп. Како е пицната во спотот, а плус што истата песна да ја симнеш од i tunes е една фунта. Па ете колку не и` се важни парите. Единствено ми се допаѓа Nobody's perfect, но акустичната лајв верзија. Ме нервира оргиналот, а спотот уште повеќе. Додека текстот е убав.
И ги знам песните, и ги слушам, океј ми се. Џеси... па и не баш. Ми изгледа како по шема да е правена, не гледам карактер во неа ниту во нејзиното пеење, гледам само шминка, чудни парчиња облека и драматизирање. Гласот и е.. во најмала рака можам да кажам исфорсиран. Како премногу да се труди да докаже дека има некој си вонземски глас, а всушност е една најобична просечност. Се што прави ми изгледа како мачкање очи, и како сите се залетале по неа, добро и оди очигледно
Не ми е особено симпатична. Има неколку песни кои ми се допаѓаат, најмногу Nobody`s perfect, и тоа пред се заради текстот, но таа самата како појава не ми се допаѓа.
Wow девојката има прекрасен глас! Ги слушав сите нејзини песни и стварно е супер. Во песната Who’s Laughing Now го опишува нејзиното детство и лицемерството од нејзините соученици... но сега таа се смее еве листа од нејзините песни: 1.Price Tag 2.Nobody's Perfect 3.Abracadabra 4.Big White Room 5.Casualty Of Love 6.Rainbow 7.Who's Laughing Now 8.Do It Like A Dude 9.Mamma Knows Best 10.L.O.V.E. 11.Stand Up 12.I Need This 13.Who You Are
Можеби има добар глас, сум ја слушнала како пее на акустичните верзии од песните, АМА премногу драматизира! Нормално, сака да остави впечаток. Денес, се што е претерано ме асоцирана на нешто лејди гагавско, и така веќе не е уникат... можеби копија на копија Прајс тег - аман веќе потекоја со песната - ништо посебно не ми е Do it like a dude - јасно е дека е бисексуалка, текстот е.. Всушност кој ја откри? Кој ја крена во слава? Sexy silk (мислам така се викаше песната) ми ја пушти другарка ми.. ме напна Со врескањето Џеси сакала да искаже дива страст, ама... осеќам после тоа грлото ја болело
Mене ми е антипатична..Многу нападна и параноична.. Има убави песни, убав глас,само што не можам да ја поднесам во однос на изгледот и однесувањето.. Тоа е..
Мене убаво ми пее,убави ми се песните,само мислам дека претерува со глумењето агресивна женска некако не ми изгледа убаво.Иначе добра пејачка си е женскава
Ма женскава е ФАЦА И ПОЛ , РАСТУРА !! Најдобри песни : Nobody's perfect , Do it like a dude (за мене пишувани) Забелешка : Подобро звучи IN LIVE
Искрено, малце е... гласна, и тоа не мислам на гласот туку на експресија на тело. А и стајлингот баш не ми се допаѓа. Ама песните и‘ се добри. Еве оваа ми фаќа уво најмногу: http://www.youtube.com/watch?v=yx-G_bFeHzw&feature=fvsr
Данлоудирање на price tag се наплаќа, а труби како парите не и` се важни. Сега пее за училишниот период кога била малтретирана од нејзините соученици и им се смее во лице кога е успешна. Џеси ма, прости им, нели Nobody's perfect.
Одбивна е . Тоа стои ... Но се наоѓа по некоја добра песничка како на пример .... http://www.youtube.com/watch?v=Y00qxsW0Oiw Ја посветив на сите мои хејтери ... Верувајте јас на крај ќе се смеам , а дотогаш - ИГНОР
Како и да е, личела или не личела, била или не била копија на Ката Перова и Леда Гагова,факт е дека девојкава пее едно 1000 пати подобро од нив двете заедно, ма можат само спрајт да и носат A мене ми е интересна како појава
Слушнав 2-3 песни и не ми се фатија за уво баш. Многу напната ми делува, ко некоја темпирана бомба. А општо не сакам такви женски појави, хејтерски настроени кон светот, што се перчат колку се они силни It's lame.
За вас не знам, ама ’price tag’ ми стана ептен одвратна. ’Nobody's perfect’ исто така не ми е нешто поубава. Во спотот колку само стилови меша. На моменти ми е Кети Пери, па Лејди Гага, па тие од евровизијата близнаците со липстик песната, со тие црвените усни наоколу. Ама, си нема свој стил. Мешовита ми е.