vi blagodaram mnogu devojki, stom doznaam se sto i kako ke ve izvestam cisto da znaeme site kako odi toa sepak devojki sme neznaeme na kogo ke mu zatreba toa
Devojki kaj mene pominaa 36 casa od rizicniot odnos, ne zemav norlevo od pricina sto ne bi sakala da imam nekoe hormonsko poremetuvanje a mozebi da nema zacnuvanje...resiv da pocekam 10 dena pa da odam na ginekolog.. dali nekoj koristel takvi tableti za prekin na bremenost vo prvite 2 ili 3 nedeli? Ve molam pisete koi se tie tableti ?
Нели кај нас уште не е легално абортус со таблети? Ви си знаете, ама јас нелегален абортус не би правела оти недај Боже, ако нешто тргне наопаку сите ќе почнат да си ја префрлаат топката од еден на друг, сите ќе избегаваат одговорност оти лекар против лекар не оди, а ти ќе бидеш оставена на цедило. Со нелегални абортуси не се зафркавајте.
далеку од тоа да зимаме таблети на своја рака! Јас ни норлево не земав на своја рака. Прашувам за таблети со консултација со гинеколог за талво искуство
@Mara123 сеуште имаш време да се напиеш норлево. Мислам дека имаше ефект до 72 часа од ризичен однос. Викаш дека ти е страв од норлево а би пиела таблети за аботрирање. Како и да е ти посакувам да нема позитивен резултат исходов. Ама и да закажеш за 10 дена на гинеколог ништо не може да се види. Да ти доцни 10 дена тогаш да. После 10-12 дена од осносов можеш да испиташ bhcg па ќе знаеш на што си. Со упат од матичен ти е отприлика 100 ден а приватно 800.
Devojki sakam da prasam so eden decko imavme odnosi i toj ne e siguren dali svrsil vo mene kazete mi sto da pravam da kupuvam li tie tableti efikasni li se ve molam posovetuvajte me
Само со еден добро сто било, замисли да биле повеќе и сите да се несигурни. Ојде цела лента таблети. Ех младино бреер како да се бонбончиња тоа таблетите за контрацепција ги голтате. После здрави деца ќе се раѓале офф.
е па тгаш најди ја темата за норлево и таму пиши ова е теме за абортуссо таблети и нема врска со твојот случај
Женски ве молам за помош! Некоја искуство со пилули за абортус?? каде да ги најдам колку пари се колку е опасно да ги земам на своја рака? имало случаи на крварење и нус појави. Дали некој има чуено некакво искуство?? ве молам итно е! сите зборуваат дека ги имало и кај нас ама не се легални. ве молам за помош
@IR4I исто толку опасно, како абортус во некој подрум, со никаква хигиена и доктор кој можеби и нема лиценца ама сака да земе пари на рака. Абортусот не е играчка, посети гинеколог и ке добиеш совет. Не грижи се, никој нема да те осудува. Твоја матка - твоја одлука.