Значи во 8 ја давале..е браос,каков интелекс...јас па се чудам кај испари серијава шо ја нема... Репризи даваат или и то слабо?
Еј абе јас се изгубив со серијава...до која епизода се,како се шо се,шо се дешава?Спојлер? Ја пратите уште серијата? Како ги накачив прашањава како куршуми рататауу пуф..енсвер мај кјуестионес јо те пердон
абе требаше во 2 причина да се задоцни на училиште тие шо сме прва смена или некој да задоцни на работа како така...
Во последниве неколку дена серијава не ја даваат во вообичаениот термин од 12 часот на Хајат плус,то ест на пладне,па си реков да прашам да не сум грешка.Серијава да не прекинаа да ја даваат или има друг термин?
Само петок и сабота мислам не ја даваа. Во принцип не е лоша серијата, ама има многу нелогични работи: Спојлер Во последната епизода, кога Туфао, Лелеко и Зезе тргнаа да го бараат киднаперот, тргнаа пола саат пред Макс и тој пак пред нив стигна и збореше со него. И после тој киднаперот стар и дебел и успеа да им избега и им се скри меѓу камионите, а на нив не им текна баш тука да ѕирнат. Нина не можеше еден комплет фотографии да стави во сеф или да прати до неколку адвокати??? Дебора баш со себе во ташна ги носеше фотките и и ги земаа. Наследството Нина и сестра и баш мораа во кеш целото да го подигнат и овие им го украдоа... итн. итн. ама има доста нелогичности