Здраво, зачленета сум во Авон и ми порачаа 4 од четките за чистење лице, што се во мини каталогот. 2 ми стигнаа, а 2 не, биле во недостаток. Дали некоја од вас случајно ја има на залиха?
Можеби κе ти стигне во наρедната поρачκа ај види во фаκтуρата κадее што се фаκтутиρани 2-те четκи дали пишува за дρугите 2 деκа недостига κ κе се испоρача во следната поρачκа.
@cath Информирај се прво дали ќе ги има на залиха за во следната т.е к5 кампања, да не ти стигнат, а да ти во меѓувреме уште две да земеш од негде. Како што вика Winter Lady, прочитај на фактурата, мора да пишува.
epa ako tolku ti trebaat pobaraj od kordinatorkata tvoja da ne ima mozebi ili odi direktno vo avon mozebi tamu gi ima da ti dade kor
kolku pari bea ovie 899 ako ne se lazam a .. epa togas prasaj ja kordinatorkata dali vo slednite kampanji ili mini brosuri ke gi ima ako na nekoj tvoj blizok tolku mnogu mi trebaat mozebi i ponamaleni ke se
@cath Директно да се оди таму не може, затоа што тоа се само канцеларии не се магацини за да можат да ти дадат така производ Има координатори со начин на функционирање - купување што повеќе за да имаат на залиха, па препродаваат после, таков некој да најдеш само да ти помогне, а за тоа замоли ја својата координаторка да ти ги даде сите мејлови од вашата зона на координатори и групно да прашаш кој би имал, или како втора опција, канцеларијата во која си ти зачленета, односно каде е твојата координаторка да види да не некој го порачал, па го вратил назад, па да се искомпензираш со тој претставник.
@maca.21 Да, убава е, баш матира добро, посветлата нијанса ја користев јас. Мислам дека кај @buba4e89 на блог имаше пост за истата, негде поназад беше споделен.
Запознаена сум како функционира Авон, веќе 7-8 работам со нив. Пробав се од горенаведеново, ама ништо, па затоа пишав тука
Сината и јас.. сега ги чекам и производите за чистење на лице да бидам искрена па и не можам да ги дочекам. преубави се, и мене ептен ми одговараат.
@Iv.girl55 И јас ги чекам за чистење, им се радувам многу, и ќе си ја земам синава сега од Фокусов додека е со 100 денари пониска цената, барем 3-4 креми, да си имам
@CirezD освен сината кои други ги имаш .. нели само тестери ти беа .. и само на кремите ли има попуст на тоникот и пената за чистење лице нели имаат попуст @Iv.girl55 ги проба прозиводите за чистење на лице а ?
@Winter Lady Креми имам две од сината и таа ја користам, тестери имам од сите, но од зелената серија само го пробав и не ми одговара, тој е за масна кожа, портокалова не ја ни пробувам затоа што не ми треба сјај на лице, а другите се ограничени со возраст, така да тие ќе одат кај клиенти да ги испробаат. Сега сите продукти од Nutra Effects се на попуст во Фокусот, од К6 ги официјализираат јавно и ќе си имаат каталошки цени со +100 денари од тоа колку се сега.