Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @CirezD значи и оние за чистење лице се со 40 % попуст значи се 159 ке му дојде 95 денари ?

2. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485

Нигде не ти пишува дека има попуст на тие, само на кремите (Фокус 9та страна)

3. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @CirezD ахаам фалаа ти

4. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @MacaLove не знам дали си зачленета во авон ама да ти казам дека оној спреј за коса со арганово масло го има за 89 денари во специјалната интернет распродазба ако си зачленета зннаеш како да го најдеш а ако не си порачи си преку некоја другарка

Последна измена: 24 март 2015
  5. Iv.girl55

Iv.girl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2013
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    103
    @CirezD - можеш така, јас повеќе сакам да ги лансираат од к6, има нели 45% со продажба од 2600 ден. Се снабдувааш за цела година + поклон имаш. :D
    @Winter Lady уште ги немам али верувам се добри. На конференцијата беа промовирани од страна на докторка и беше кажано дека моментално се бр. 1 линија без хемикалии за нега на кожа, опфатени се семињата врз природна база. :)

6. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @Iv.girl55 не е 45 % попуст туку 35 и ако порачиш за 2600 ке треба да порачиш 8 креми и со попуст ке ти дојдат 1700 а сега да порачиш 8 креми со 40 % попуст од фокусот ке ти дојде 1 крема околу 140-150 денари 8 по 150 1100 ке ти дојде и до 1700 за 600 денари и парфем и маскара ке си порачиш и исто ти е капа за глава подобро порачај си од овој фокусот поздрав мили4ка

7. Iv.girl55

Iv.girl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2013
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    103
    @Winter Lady може и така... само што од фокус можеш да порачаш само по 1 количина од ист производ. Досега така ги покажувало. :)

8. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Во К6 можеш колку сакаш, а од Фокусот ти се ограничена понуда не можеш повеќе од еден од сите производи :) Ретко се случува да од нешто може барем по две да се порача @Winter Lady

На Iv.girl55 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Па јас давам пρимеρ сигуρно деκа нема исти да си поρачуваш само давам пρимеρ оти исρо ти се фаκа они си го пρесметуваат поκлонот што κе го дадат

10. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Winter Lady Да да те сфатив што сакаше да кажеш, само еве јас би порачала 3-4 креми да си имам на залиха, пошто стварно многу ми е добра кремата ама од фокусот само една или две можам, затоа во к6 ќе порачам повеќе, мислам дека попуст и плус маскара даваат ако не сум грешка.

11. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @CirezD Да да мила па и во лп порака ти ми објасни дека мозе само по еден производ ист од фокусот .. и мене многу ми се допадна кремата онаа балансирачката сината линија ја препорачувам иако од тестер ја пробав ама си ставив 3 пати само совет до сите да не ставаат на очните капаци или блиску до окото бидејки јас само што ставив малку на очните капаци и си ставив до окото одоздола поблиску почна да ми солзи и цела вечер ми солзеше иако се бришев на тоа место во последно време и од другите креми ми засолзува по малку ама тоа е само неколку минути а од таа крема незнам зошто така а за ефектот што го освезува лицето и го прави меко како памук да не зборуваме .. јас се мислам да си порачам 1-2 различни од фокусот од портокаловата и зелената линија зошто сакам во 6 фокусот да го земам оној комплет што е со пудра парфемот оној summer зелениот гелот за туширање и од онаа балсирачката линија што се кремата а и има и гел - крема .. што да правам несакам се исти производи лубопитна сум по различни
    Инаку ако порачиш креми за 650 денари ке добиеш маскара ако имаш 1300 35 % попуст и маскарата а ако порачиш за 2600 35 % попуст маскарата и да избереш еден од парфемите персир зелениот сензуел и фар авеј белла

12. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Женски ми треба итно помош. На несакање ја згрешив типати лозинката од профилот на авон и неможам дасе логирам, пробав да го ресетирам пасвордот но ми пишува ги искористивте дозолениот број на пати и не ме логира никако нити пак можам да сменам лозинка. Им пишав на маил од авон ама не ми враќаат, дали некоја од вас знае да ми помогне?

13. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    javi se vo avon vo skopje i kazi deka nesakajki si go zgresila i odma ke ti pratat nov na email pozz dzenska kaj si ti

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Лелее Господ да те благослови, јас не сум зачленета и затоа најверојатно не можам да видам, барам во оние специјални интернет понуди ама нема, ќе прашам по другарки ако сакаат да ми нарачаат.
    Ти благодарам многу.:*

15. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @MacaLove нема на што во минатиот каталог пишуваше дека ке престанат да го имаат ,, ама сега изгледа имаат залихи само да ти казам дека на тие 89 денари ние ни денар попуст немаме па ти така дај и 20-30 денари на другаркати да ја почестиш .. бацки :sun:

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    не го разбирам тоа во фокусот..ако порачаш нутри крема од фокус имаш 40% попуст,кремата е 229 ден а ти ќе ја земеш за отприлике 140 ден така ли? и кој е подобар од овие 2 ? балансирачки гел-крем со мат ефект или балансирачки дневен крем ?[​IMG] [​IMG]

17. Plamenka

Plamenka Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    193
    кажете ми дали во авон на секоја следна порачка се менуваат цените?:)

18. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
  19. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @Plamenka како мислиш да се менуваат цените на производите ли
    @delevingne да душо така ке дојде 140 денари ама ако сакаш 2 исти не бива само различни овие се за мрсна коза ако имаш за да ти ја матира изгледа и јас се мислам да ја порачам зелената ама немам толку мрсна коза некогаш така малку ми се мрси .. исто и мене ме интересира за маската за отстранување на црнки али ете никој не помага да даде мислење :/
    Читав за маскава некаде дека се ставала на лице се сушела и се лупила ..

20. Iv.girl55

Iv.girl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2013
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    103
    Da se menuvaat :) sekoja kampanja variraat cenite na oddelni proizvodi :) mislam deka samo na ANEW se gore dole sekoja kampanja isti :)