Па некогаш се паѓа да се исти ама повече се различни зависи во каталог како е ценета некогаш паѓа некогаш се качува пламенче
Да, секоја кампања си има свои акции и попусти на одредени производи па така еден ист производ негде е 89 негде 289 итн
Devojki da ne e zainteresirana nekoja da stane koordinator vo AVON? Za dopolnitelno bi im objasnila vo LP.
@resenska Ја има само тековната брошура - http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201505
Дали некоја го користи руменилово? Конкретно Peach нијансата ме интересира, никогаш не сум користела вакви нијанси, а на некои лица кои умеат дискретно да го нанесат преубаво ми изгледа.
И мене ме интересираат сите спрејови од оваа колекција па дај пишејте не е мозно никој од тука да не ги е имал
Јас го користев спрејот за сјајна коса.. и задоволна сум, се приметува разлика. Прскајте го во помали количини од подалеку зошто постои можност и да ви се измрси косата одма
@Winter Lady Ги немам пробано тие, освен ова за сјај Повеќе сум настроена кон колекцијата што е врз база на масла, најновата .. и незаменелива е, влучувајќи го и спрејот. Ја прават косата помека и посјајна
Имам доста за мека коса и за сјај овие другите ме итересираат па овој спрејот сто е во зиво светки има ли зошто во каталогот изгледа како масло а во зиво мислам дека има светки и шо ефект од тај спреј има ?
Женски тие што планирате да пуштите порачка и имате нарачка од шампонот на 145 стр тој од 400 мл за 129 ден да не се мислите таа е цената и зависност од порачката ќе биде попустот...
@lovemme - Цената е 129 ден на 400 мл. а попустот ќе ти се формира во зависност од висината на порачката, според скалата од 0 до 6000 денари како варира процентот.
Може јас да дадам еден предлог? Темава нека остане конкретно за продуктите на Авон (прашања, критики, пофалби) а нека се отвори друга тема која ќе биде наменета стриктно за порачки, известувања за поволности, промоции, попусти, презентации и слично. Има и веќе постоечка тема `Работа со Авон`, ете може таа да се користи за муабети од `деловен` карактер
Јас ги имам двете нијанси и добри две години ги користам, кога едното - кога другото, а не ми се ни третина потрошени. И двете се убаво пигментирани, со дискретни светки. Мене Classic Aura ми е совршено за во зима/пролет, одлично легнува и изгледа со посветла пудра, додека Peach го користам во лето/есен со потемна пудра. Четкичката која што оди со руменилото е ептен непрактична, подобро земи си закосена и мислам дека колку и да не знаеш, нема да имаш проблем со нанесувањето.