Мислам дека се заљубив во NUTRA EFFECTS кремиве. моја препорака - да си ги порачате, нема да згрешите.
@CirezD дефинитивно, баш сега ја пробав и SPF 20..немаат конкуренција, вредело што ги најавуваа уште од јануарска конференција.
Па јасимам 2 исти такви маски и да каземе дека се добри ја прават косата мека лесно се расцеслува нема некој непријатен ефект од неа само што од едната си имам само еднаш ставено и дали дека не ја користев додека другата ја користев стоеше така а купена е пред 2 месеци и гледам се намалила во кутивчето а стоеше на ладно незнам ..
Dali nekoj gi ima koristeno? Kakvi se? http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/lips/p/4532-8
Го земав случајно за Т-зоната. Ако некоја има масно лице, обавезно да си го порача, предобар е, гел за чистење на лице, се нанесува на мокро лице и се масира. Моментален мат ефект.
И јас го нарачав , ама го немало на залиха.Многу се разочарав .Баш ми беше потребен во моментов , а и цената ми одговараше.Демек ќе го прателе кога ќе имало на залиха, па ќе чекам.
@cooll Ако си членка, проверувај во нето флаерот, неколку пати до сега го имам таму начекано по мала цена. А и штом ќе ти го пратат, ништо страшно
Го има во фокусот со каталогот број 6 ако не се лажам тој што следи после овој. Дали е 169 или 179 денари не сум сигурна ама знам така некоја цена имаше.
А дали некој ги користел парфимираните спрејчиња pur blanca, passion dance i celebre? Колку траат ме интересира?