сум го користела pur blanca само за дневна употреба пошто самата структура им е нели полесна од парфемите, едно излегување трае, саат-два максимум
@eloves и јас ке си порачам од нив ама во К6 ке ги има во фокусот 3 за 350 денари мислам дека беа ,, инаку за purblancata сите знаат дека е трајна тоалетна вода ама веке сум заситена од неа ,, за celebre не го препорачувам незнам како на некој мозе да му се допаѓа некако воопшто не ми се допаѓа јас ако си ги порачам во 6 фокусот само така во комплет би го земала инаку не го земам повеќе . А passion dance ми е премногу добар има онака јак елегантен и заводлив мирис .
Ubava li e toaletnnata voba Carribean ? Sakam da ja poracam ali neznam ?? Traen e ? Osvezitelen li e ?
Денес ги подигнав. Прв пат ги нарачувам. Беа 3 производи за 279 денари... Вака делуваат совршено...во две нијанси се, со сјај и прекрасно мирисаат... двата се лосиони а едното е пилинг за тело. А кремата за раце е одлична )))
Видов дека се без парабен, размислувам да ги нарачам нарединот каталог Јас сакам благи ванила мириси ... така да го бирам тој од warm spice and vanila...
Можете да ми објасните кое од бројкиве е ширина, должина на чантава? Овде гледам три бројки но не разбирам што значат.
Не баш, доколку мислиш на овој од к5, не е минијатурен ама не е ни голем, го немам моментално, а и имав два во каталогов за нарачка ама ги немаше на залиха
ај некој нека ми каже меќу ови три парфемчиња коj поубаво мириса PARISIAN CHIC.... TRESELLE....RARE PEARLS...