@Winter Lady - ја користев порано, сега ми ја имаа порачано, мене лично не ми одговараше, ја сменив за calming effect, па сега строго си ја користам LUXE и ми е незаменлива.
[QUOkakva e TE="Iv.girl55, post: 2372174, member: 75654"]@Winter Lady - ја користев порано, сега ми ја имаа порачано, мене лично не ми одговараше, ја сменив за calming effect, па сега строго си ја користам LUXE и ми е незаменлива. [/QUOTE] Каква е густа водена каква формула има .. НЕ СУМ ЗАДОВОЛНА НИ ОД ДВЕТЕ ЛУКС ЈАС НИ ОД CALMING EFEKT .. ПОСЕБНО ОД ОВАА ПОСЛЕДНАТА МНОГУ Е ВОДЕНА И НЕ ТРАЕ ВООПШТО .. а некој од оние камените на colortrend дали ги имал ?
@Winter Lady Ако не си задоволна од тие, тогаш воопшто не барај Колор Тренд. Јас од Лукс и од Калимнг Мат течната сум презадоволна, повеќе од втората. Колор тренд се со полесна структура од другите пудри дека се тинејџерска линија. Ама сепак, сите различни лица и кожи имаме А општо за сите Авон пудри сега ќе ти сликам која за каква кожа е и која им е намената.
Важии милаа ,, ти ако не си кој ке ме управува менее <3 Инаку кој ја имал пената за волумен и кадрици нека пише ..
Каква е мат ББ кремата (Avon solutions bb cream matte)? Ме збунуваат нијансите, светлата ми изгледа пресветла, а медиум нијансата ми некако претемна Се мислам дали да ја порачам, ама имам лошо искуство си нивните пудри, посебно во однос на нијансите.
За ова пена зборувам @CirezD фалаа ти ама јас мислев дека ти ги имаш и ке сликаш како изгледа во живо .. инаку некоја од камените си имала и која е подобра ?
@Winter Lady Тука ти ја пишува покривноста на сите, која за каква кожа е и нејзините ефекти, па затоа ти сликав се одеднаш Јас ја користам Лукс и Мат Калимнг-от. Од камените само на Лукс сум ја пробала, иако јас мнооогу малку користам камена, задоволна сум од неа, но мислам дека и за пониска цена можеш исто солидна да најдеш.
@CirezD ja imam na luks eve nekoi 5-6 pati sum si stavila nova mi e ama sakam i drugi da imam na zaliha .. pa zatoa sakav da si ja poracav ednata od colortrend so svilenikav prav pa sto bide neka bide za 130 den. kakva i da e neka e hh .. vidov da koja pudra za kakva koza e kolku pokriva me interesira ovaa dali si ja imala
@Winter Lady Не менувам пудри, така да освен веќе спомнатите две, не користам други, а ееептен сакам баш оваа да ја пробам, може ќе ја порачам во следната порачка, инаку се што знам за друга да кажам се пофалби/критики од клиенти. Конкретно за оваа, до сега само пофалби, за секоја кожа е освен за чувствителна, инаку океј е и за нормална и за комбинирана и масна. Покривноста и е супер (зборувам од тоа што сум видела на лице на пријателка), да ти доловам да имаш претстава еве слика
@Iv.girl55 Го делам мислењето, од кога ја пробав прв пат, се таа ја користам, сега скоро ја додадов мат калимнг-от и таа многу ми се допаѓа, и двете ќе си ги користам
дали на некого му стигна порачката од к5 и да ми каже каков пакет примерок му стигна?во фактурата гледам дека во бесплатни производи има нешто sample pack/romania , ме интересира што е тоа,не можам да дочекам до вторник ?
Ќе си го порачувам путеров, само ме интересира дали некоја од вас го има користено и на лице? Пошто на самиот крем си пишува - Face, Hand & Body - за да не ја зимам посебно и кремата за лице од истава линија?