Од лосионите за тело што се намалени за 139 денари кој е најдобар според вас ? Иначе се наоѓаат на 158-159 страна во новиот каталог.
Skin So Soft ,мене сите ми се предобри,редовно ги користам и кожата ми е преубава од нив,нежна. Последен го купив Skin So Soft Skindisiac Red
Јас го имам користено. Косата ми е омбре, значи долниот дел ми е многу пооштетен. Ја прави некако мека на допир, веројатно таа заштита против топлина, но имам нови расцветувања и ми се кршат врвовите и откако го користам. Веројатно е добар при заштита од топлина, ама не ја зајакнува дополнително косата. Барем не во мојот случај.
@rainbowec го имам користено и за лице, преубав е. Има густа конзистенција и тоа особено ми се допаѓа, за разлика од некои кремови на Авон што се како водичка. Хидратира и негува, се чувствува тоа подолг временски период откако ќе го нанесеш. И мирисот мене ми е по вкус, одличен е. Го имам и подарено на 2-3 пријателки, и сакаа потоа да си го порачаат.
Pa i jas imam ustee okolku 2 sm od ombreto ama pa i ne e toa namenata da ja zajaknuva kosata namenata na sprejot e da ja zastituva samo od toplina imas drugi proizvodi za zajaknuvanje .. ke vidime kako ke se pokaze kaj mene
Κе κажете деκа сум луда аκо ви κажам деκа си поρачив од новите κρеми 4 ? @CirezD hh ti poraci li i koi .. bujrum zaedno da se mackame gleas deka mislam nonstop na tebe
Многу бргу се впива но да знаеш дека воопшто нема да ти е погоден ако имаш сува и чувствителна кожа на лицето. За раце и тело е совршен. Што се однесува до кремата за лице, или и е сменет составот или мене ми се погодила многу лоша пратка зошто од минатиот каталог си порачав две креми и двете дефинитивно по квалитет не се исти со таа која ја користев пред нив. За трошка кремата за лице е помрсна од мултифункционалниот крем но дефинитивно ништо не и прави на сувата кожа, мене лицето после 2 мин ми е исто како ништо да не сум ставила.
J Истоо и јас поρачав пρетходниот κаталог од овие κρеми онаа со матичен млеч и од κρаставица исто таκа многу се мρсни неκои си 10 минути после тоа κаκо да не си ставил ништо лицето од толκу мρсна κρема да немаш ни делче да се осеκа деκа си ставила κρема .. ај можеби се суши ама ја хидρиρа κожата баρем да се надеваме хх ... Инаκу оваа κафеаватами стои на лице не се суши баш до толκу :/ @CirezD ја меρκам пудρатаѓмногу долго за глупости неκои давам паρи без пρоблем ама за пудρи абе ептен сјм сκρжава уч бе ми се дават .. ама κога κе ја намалат κе дотρчи κај мене таа имам слушано само пофалби не деκа што да сκρијам ама саκам κога κе ставам пудρа да личи на пудρа еве баш сношти ставив од луκсот абе ич не ми се допаѓа не е сеκаде изедначена κаκо поводенеста е .. можеби е до лицето ама нз
@Winter Lady Многу нормално дека иста пудра не може ист ефект на различни кожи да направи Секој со таа која му одговара, а од кремите златни најубави, моментално имам една отворена и две нови од сината линија. Во К6 ќе порачам уште некоја, секако пак со попуст ќе бидат
@CirezD мене ми се суши кожата од едната лукс од онаа магичната мислам дека беше свиленкавата по се прилагодува на кожата .. а од кремите јас порачив две од сината линија ама различните и кремата и ѓел-кремата .. ти ја имаш ли гел кремата и од портокаловата линија си порачав една и од зелената една и си порачав 5 тестерчиња од онаа возрасната линија да ги испробам .. ти 3 исти ли имаш ? и ги пробал ли некој оние што беа 160 ден. гелот за миење лице и тоникот од nutraefect ?
@CirezD аха јас ке ги испробам и другите па ке пишам како сум задоволна досега само едно тестерче пробав од сината .. јас предлагам сите што имаме производи овдее од авон да ги постираме овде со слики кој нешто го интересира барем да знае кај кој да се обрати ..
Претходната крема со какао што ја користев беше прекрасна! Доволно беше да ја нанесам еднаш дневно и цел ден ја чувствував на лице, феноменално негуваше. Ни црвенило имав, ни затегната ја осеќав кожата, ни суви места ми се појавија... А сметај дека почнав да ја користам таму некаде на почеток на годината-надвор снегови и ветрови, дома сув воздух од парното. Штета ако навистина нешто им имаат сменето во составот.
@Nausicaa Па незнам можеби имаат мене тие 2 од матична млеч ид о краставица не ми се допагаат од 1-10 би им дала оценка 2-3 .. иначе мојата кафеавата е од лани таман една година и не сум ја користела многу бидејки имам повеќе па добра е малку ми го затега лицето што ми се допаѓа сега можеби се сменети .. инаку кога сме веќе кај кремите оваа ја има некој .. ја порачав за 89 ден.иначе не сум забележала така во каталогот колку е била
@Winter Lady Околу 350-360 се овие креми една, понекогаш ги ставаат дневна+ноќна за 500. Мајка ми ја користи виолетовата подолго време , многу е задоволна, имаше ситни пеги и мала брадавичка на носот, од неа и исчезнаа. Нејзина колешка пак, ја користи црвената редовно. Со старосна граница се тие, а синава е за сите возрасти и мислам дека ќе ти одговара
@delevingne Мила го немам несесерот и некои работи што ги немам на тие одговори не одговарам беспотребно .. инаку тие што ги имам секогаш одговарам .. јас предложив да ставаме овде слики повеќе производи сликани на една слика за да се види какви се производите некои по големина по боја и така .. може и друга група да се направи слики со производи од авон ,, бидејќи во темата работа со авон не одговара да пишуваме . Јас имам еден несесер овде од авон ама машки е еднаш кога порачував машки производи па подарок ми беше син е нагоре со ептен ситни шарки и во него си ги чувам некои од работите што не ги користам моментално ке прогуглам па ке ти најдам слика инаку од убав материјал е и веке ми е 4-5 години .. инаку ако ти е за секојдневни шминки има во продавниците каде што се продаваат шминки ептен практични и убави .. тој што си го поставила овдее е прозирен и мисам дека нема да е компактен баш @CirezD па во специјалната интернет распродажба бешее 89 ден.па онака го порачив да го имам .. знам дека се секогаш од 250 ден . нагоре производите на солушн и дека оваа сината е за сите возрасти само не знам за каква кожа е и дали може да се користи сега во пролет или лето бидејќи е зимска крема и каква дејност има .. но и да не може да се користи ке си ја користам пак другата зима .. и без тоа имам креми креми и сега овие нутрите охооо .. важно декаа имаат 3 години рок на траење ..
Неколку страници поназад напишав дека спрејот е одличен, не ја плетка косата и е супер за фенирање и пеглање. После тоа ќе ви е мека и нежна. Инаку јас го нанесувам на мокра коса, па ја чешлам и сушам.