Јас ја имам пробано кремава и воопшто не ми се допадна. Густа е, кога ја ставив на лице не ми се впиваше туку ми светеше лицето а имам прилично сува кожа.
Нормално/сува, јас уште еднаш не ставив од кремата зошто не ми се допадна така да ми свети лицето иако мислам како ноќна може да пројде.
јас имам комбинирана кожа и solution winter ми направи како да ми се перута. ме зачуди тоа што е за хидратација и баш треба да спречи нешто такво. Мене лицето по миење ми е многу суво, по 3-4 саати доаѓа до израз Т зоната, но на образите почна да ми прави ситни лушпи од што беше суво. плус има некакви ситни светки во него, воопшто не ми се допадна. многу зависи од типот на кожата, а и две личности со ист тип на кожа, пак има разлика. не е иста комбинирана и комбинирана if you know what I mean
Знае ли некоја од вас да ми каже,колку е во следниот каталог лосионот со светки Avon Care со јасмин и витамин Е ? Благодарам однапред
Ме интересира за оваа маска. Сега видов дека од позади пишува дека се користи на мокра или сува коса, можеби оти е воденаста структирата. Дали некој ја користи и како ја користи?
Pa te citirav deka jas ja imav staveno 2-3 pati na suva i arnaa beshe mi se rascesluvase ubavo kosata i prekrasno mirisase .. a na mokra treba malku povekee da stavis i dobra e meka kosata .. kako za obicna maska nemozee da ti ja regenerira kosata ili da ti ja obnovi .. podobro na mokra kosa da ja koristis
Мала помош ми треба женски од вас.. Кај можам да го најдам формуларот што е како полномошно да мојата порачка од пункт ја пидигне друго лице? Ај ве молам дајте ми линк оти неможам никако да го најдам. Или ако не дали без тоа друг со моја лична карта може да ја подигне мојата порачка?
Многу е убава , ја сум презадоволна , уште при наннесуванје на првиот слој немаше потреба за друг. Раздвоени трепки ... СОВРШЕНО
Dobar li e ovoj puter za telo,lice i race ? Go dobiv na poklon i ne znam dali da go otvoram ili ne.Mirisot kakov mu e ? Dali e hidratanten?
А зошто да не го отвориш ? Имам еднаш ставено на рацеве , па неможам да кажам ништо , ама мирисот му е фантастичен , чоколаден .Ако го начекам на некој попуст , би го купила.На лице никогаш не би го ставила.
Путерот е прекрасен, барем јас така мислам. Убаво мириса на какао или чоколада таков некој мирис има. За тело и раце е супер, а јас користам и за лице пред спиење и барем мене ми е добар.
На лице не би го ставила, ама за тело е прекрасен. Најубаво ми мирисаат сите производи од оваа линија, отвори го
@crimson @eloves @cooll Fala vi Definitivno ke go otvoram i probam.Za lice ne bi go koristela ni jas,za telo samo i eventualno race. Fala.
Не може др лице со лична карта, мора полномошно да има. Линк немам нити знам дека има негде, кога требаше за една преставничка од Авон по меил и го пратија. Замоли некој од координаторите кои го имаат да ти го пратат или јави се во Авон кажи им на меил да ти пуштат примерок. Последна опција да отидеш во некоја од канцелариите па да си подигнеш сама.