Miranda koristi si go i za lice namenet e za lice racee telo slapaj se od glava do petii hahah .. vidi vo katalogot jas go imam samo za licee toj ustee ne beshe izlezen ovoj ama ako pak bi go kupuvalaa bi si go zelaa ovoj ist e i ovoj e pogolemaa gramaza i poevtin .. prekrasen e hidranten prekrasno mirisa i ubavo se vpiva na licee ..
Јас ја имам користено, на мокра коса, ја држев 5-10 минути, па ја плакнев. Од 1 до 10, би и дала 7.5. Ми се допаѓа тоа што многу лесно ја отплеткува и мазни косата, само не ми се допаѓа што мора поголема количина да ставиш за да има ефект, бидејќи е течна некако.
@littleflower a kadee ja cuvas jas imam dve i od stoenje ednata iako ednac koristena se namali samata skoro do polovinaa
Друг со твојата лична карта неможе да ја подигне порачката. А за формуларот речи и на твојата координаторка да ти го прати. Таа го има.
Во купатило од страната имам едно како мрежичка и таму си ги чувам и шампоните и тоа. А забележав и јас кога го имав ставено на друга страна до радијатор, му се смали количината. Прво мислев дека ми се причинува, ама изгледа топлина му влијае.
вчера ми стигна оваа маскара,многу убаво ги прави трепките ама за вадење леле,пробав сега со влажни марамчиња ама не сака, ќе ми се откорнат трепките....да ми предложите со што би можела да ја избришам...да ви кажам дека немам млеко за отстранување шминка и ако го земам овој од авон дали се вади со него?
Па ви пишав јас дека тешко се вади. Хахахахах кога не верувате што да ви праам. Извадија со остранувач за шминка а потоа измиј се со топла вода.
тешкоо.....јас доста лесно ја вадам ако немам млеко, ја вадам со влажни тие бекутан што се....нез зошто неможеш да ја извадиш.....
Koj od avon da go zemes ? https://www.google.com/search?q=ots...82126%2Ftonik-za-otstranuvanje-sminka;413;550 Menee ova mi vadi se sovrsenoo i ne treba ni mnogu da se macis .. i posle toa ocite ti se kakoo krem da imas staveno mrsnicki i ne te pece nisto .. epten e dobro go preporacuvam
Го има некој оваа користено .. ми стигна денес ама мислев дека се мие а на негоо писува дека се поминува на лицето само со памукче ?
според сликава, го имаш купено тоникот. така се користи, со памукче поминуваш по лицето, стандард како секој тоник.
Прво го користев на цело лице и видов дека ми го суши. Имам комбинирана кожа. Потоа прејдов да го користам само на места каде што имав бубуљички. Ќе го измиев со гел пената од clear skin, и потоа бубуљичките ги поминував со тоникот. Но, забележав дека tea tree линијата на Орифлејм повеќе ми одговара од таа на Авон, па го потрошив можеби до пола и се вратив на тие од Орифлејм. Пробај го, ако видиш негативни промени, престани да го користиш. Ако ти одговара, супер .
Ги има ли некој користено производите за лице за чистење црнки од clear skin, ме интересира дали се ефикасни и кој е најдобор производ, гледам има повеќе (маска во вид на лента, тоник за чистење црнки, гел за чистење црнки со 2% салицилна киселина...) Се мислам што да нарачам, па да прашам прво за мислење, досега немам користено
Им пишав на маил, ми го пратија. Гледам дека си повеќе упатена со авон па би сакала да ми кажеш доколку знаеш да ме упатиш кај да се обратам. Во мојата најнова порачка порачав еден прозивод, а ми стигнаа 2 исти каде можам да се пожалам и дали има шанси да се врати производот назад?