@Fatalnata Да, можеш да го вратиш, барај ја координаторката да ти даде рекламен лист да пополниш или само однеси и го производот па она нека ја заврши истата работа, тоа е тоа. Ако ти е наплатен во фактурава, во следната твоја истата сума ќе биде одбиена.
Си купив од Авон еден тоник за лице, три во едно шо е од тие, за чистење на лицето Ама не знам како се користи, дали наместо сапун? Ама и не остава пења. Дајте просветлете ме Благодарам.
Авонки го имате ли користено лусионов, и дали сте задоволни? Го имав нарачано и ми пристигна пред неколки дена ама уште го немам употребено сакав од вас некое мислење.
@Kukla994 Јас спρејот си во поρачив и убаво миρиса на свежо аκо ти е лошоо ептен убаво можее да те освежи освежителен е .. чим си го поρачила ноρмално κе си го отвоρиш и κоρистиш .. имам јас лосиони од натуρалс многу добρо миρисаат и тρајни сe и хидρантнии ..
Е па супер тоа и ми треба, фала ти Фалати винтерче ке го употребувам тогаш веќе не се мислам @Winter Lady
@magic.girl Ти ставаш слика за @Devojka20 .. Ти и двете ги имааш ? Јас сегаа го имам зеленото и прекрасно мириса јас го користам така што прво си го натопувам лицето само со вода и потоа ставам од гелот на рацете и си ставам на лицее убаво го размачкувам и чекам да се исуши ама можее и после 25 - 30 минутии да се исуши и си го мијам после лицето .. јас сум задоволна .. го имам синото пред 4-5 години ама самоо малку го потрошив не ми мирисаше ич добро некако на одвратно
Тоа во вид на лента кое се прави, вади површни нечистотии од лицето, доколку ти треба за длабинска намена мислам дека не многу би ти помогнало. Гелот е добар, ќе видиш разлика по неговото користење, а тоникот сега во к6 ќе го нарачувам за да го пробам, иако немам некоја голема потреба т.е повремено ги користам, ама задоволна сум од гелот, па и од тоа во вид на лента убаво е од време на време да се користи, чисто за прочистување
вие што ја имате користено течната пудра luxe и сте задоволни, дали ја имате користено магичната или свиленкастата?
Јас не сум многу задоволна .. и да кажам ми стигна камената од colortrend и далеку ми е подобра од луксот . @CirezD Каков е тоникот не ми текнува сега во моментов немам каталог до менее .. не сум домаа а она гел во вид на маска значи добро е ако имаш засушени акни на лице би ги излупило ?
Магичната ја користам, супер ми е. @Winter Lady За црнки пишува не и за акни. Мене ми одговара затоа што се што е "прљавштина" површинска, ми вади, не знам дали е океј за акни.
@littleflower и јас ја користам магичната и сум презадоволна, нема потреба ни крем одоздола да ставам веднаш се впива а и не се познава многу дека имаш пудра ставено, барем мене така неколку пати ми се има случено да кажам дека имам пудра ставнео и ми кажуваат дека не се приметува. @Winter Lady има фокус тој беше стигнат во кутијата кога си порачувала од к4 заедно со каталогот од к5 фокусот к5 и фокусот к6