@Fruity Ste se iznapisalee be samo menee me nemase tuf tuf tuf .. i vikas funkcionise taka a ? @CirezD pa sto ke gi gledame slednite koa unapred ni stigat
Kese strpat za 3 dena .. inace na gmailot proveriv sinoka i mi stignala poraka za nutra penata deka mozee da se priklucam .. a ne stignala poraka deka ke mi stigne znaes nestoda me sovetuvas sto dapravam neznam dali ke mi stigne kogaa go resavam testot samoso korisnickoto ime se najaviv a prethodno ne bev najavena na stranata
Денес ми стигнаа производите Comb it mascara со еден слој ги издолжи трепките, расчешла и им даде волумен pink watermelon lip gloss супер боја и сјај Celebre преубав е
а дали свиленкавата е добра за мрсна кожа? планирам да го земам комплетот лукс:пудра,маскара и кармин за 250 денари
Има програма за нови преставници http://www.avoncosmetics.com.mk/REPSuite/static/campaign/C06/NRDP_C06.pdf
@delevingne & @magic.girl pa vinka sekoj mesec velii toa ke zema drugo treto sekoj mesec li odnovo si se zaclenuva od kaj tolku licni karti hh
Ako zacleni si se vinko .. koga sum na temata da prasam onie novite dolgotrajnite karmini EXTRA lasting gi imalo do sega ili ? jas mislam po nijansite na boite da e isti so ovoj karmin
Девојки срцки ај Ве молам некоја од Вас нека ми пише како да се зачленам во Авон. Постојано нарачувам но никогаш не сум била зачленета. Ете ако некоја од Вас би сакала да ме зачлени и да ми ги каже условите би била благодарна. Ве очекувам