1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    од кој град си ?

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Скопје

3. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    не можам да ти помогнам јас :/

4. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
  5. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Девојки ај ќе ве замолам за мислења.
    Значи морам да порачам неколку производи за мене овој месец, сакала нејќела морам а шо ќе им праам еден Господ знае.
    Како и да е.
    Дали некој ги има користено спрејовите на skın so soft? (ги има во брошурата страна 171-171) КОј најубаво мириса и колку трае?
    Исто така дали некој ги користел бисерите за лице од страна 12? Убави се? (ќе порачувам бисери а четка немам, сешто)
    И комплетот од калинка и манго, целиот заедно дали подолго трае?

6. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @eloves Јас ги користам бронзените, имам другарка која ги користи сјаните, и двете сме задоволни, во однос што бараш одлучи се за едните :) Убави се, не се секирај.
    Скин со софт, едниот го користам летно време, со жолта боја мислам беше, немам при рака сега каталог да видам кој е точно и океј ми е, посебно убаво мириса.

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  7. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Дефинитивно ќе порачам бисери само незнам дали бронзените или сјајните.
    Лицето ми е прилично бело па и таква пудра користам незнам кои би ми биле подобри.

8. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @eloves Штом си бела, оди на бронзените, и јас сум бела па затоа тие ги одбрав, под јаболчниците ствараат убава "сенка" кафенеста, додека другите се повеќе концентрирани на сјај него на боја.

9. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    @eloves, ако си многу бела јас би ти препорачала да си ги земеш сјајните бизери зошто јас така се зезнав со бронзените и кај мене премногу се познаваа, делував онака баш „нашлапана“ на образите.

Туку јас нешто да ве прашам (се извинувам ако веќе се разговарало на темава)
    Како сте задоволни од часовниците на Авон? Во претходните каталози имаше навистина прекрасни модели ама многу ме пишманува квалитетот а не се евтини за да одам на ризик.

На AnGeL4e009 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Nausicaa До сега два сум купила, еден машки и еден женски, машкиот е сериозно квалитетен во секој поглед, додека на женските малку повеќе се гледа нели на самиот изглед па после на функционалност, ама не ми се расипа него морав да сменам дел од ремчето.
    Сега брзо, другарка си ги порача оној Maisie, преубав е :)

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @CirezD jas gledav nekade deka ke ima edni sareni biseri zeleni neznam so drugi boi imase ama neznam kaj bea aj ako znaes kazi .. inace zakosenata cetka ja biva li za rumenilo .. jas gi imam bronzenite biseri ama sega sakam da si gi poracam onie sjajnitee samo sjaj li davaat neli se dobiva nekoja nezna rozevskasta boja ?

12. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    3.476
    Тие шарените ќе ги има во К7, нови се до сега ги немаше.

13. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Winter Lady Да, нови се во К7 тие, а четката е одлична. Јас сум бела, мене бронзените ми одговараат, сјајните се баш сјајни, не баш розевкаста, се познава дека имаш перли ставено ама не знам како да ти објаснам, мораш да ставиш на лице за да видиш :)

14. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    14.243
    izvini sto ti se dofrluvam vo temata ali koja e nijanstata na sjajot?

15. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    14.243

16. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @eloves Sakala nejkela gluposti samo trupame doma raboti i sto ni trebaat i sto ne ni trebaat ke se otkazuvav se nesto mi se dopagase ama ke se otkazam ushte nekoj mesec .. Biserite se preubavi gi koristam vekee 3-4 godini ama bronzenite i stavam epten po malku zosto nemam temen ten a segaa sakam onie svetlite da gi poracam mozee podobri ke mi se .. od sprejovite onoj maslen svetkav sprej e dobar drugite ne sum gi probala pa ke cekame ovdee nekoj da gi pofali :D toj obavezno si go poracaj ubav e mnogu :D inaku kompletite posebno gi falat ovdee sprej so kombinacija od gel i losion poveke trael ne sum isprobala i takaa sprejovitee dolgo traat nekoi 5-6 casovi :D dovolno za tie evtini parii :D
    Inaku nekoj ja imal pothranuvackata maska od arganova maslo si ja poraciv ama neznam dali e efikasna onaa sinata 150 ml .
    I nekoj da mi predlozi nesto od proizvodite na clear skin od tonik i gel od 108 - 109 str. ? :D

17. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Sada si sasvim blizu kraj mene ja nisam vise tamo na sceni za tebe ja sam samo zvijezda i nista drugo nema u meni ^_^

Истата сум.
    Се си викам уште ова и веќе не порачувам ама кога ќе ми стигне наредниот каталог обавезно ќе најдам нешто што морам да го имам и ете ти. А не дека немам, од се имам по нешто ама ете за залиха. Ќе банкротирам еден ден.
    Парите што ги давав во Авон да ги собирав до сеа милијардерка ќе бев.
    Порано се порачував ласиони, креми, спрејчиња сега се префрлив кон декоративната козметика.
    Овој месец бисерите, гледам во другиот каталог пудрите намалени на 299 па може една пудра да си земам.
    Инаку за тие бисерите што праша кај што има зелени топчиња се во другиот каталог во седмицата. И се околу 450 денари.

18. ennaz

ennaz Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    412
    Еднаш само порачав, на сопругот за валентин подарок. Не стигна ни да го стави, одма се скина рачката. Значи буквално на прво ставање. После ме зезаше цела недела, каква ми била љубовта :)
    Па го вратив и не земав друг пари ми вратија.
    Сега многу ми се допаѓа тиркизниот женски, ама веќе нема да ризикувам.
    Очила мачкини очи имав земено, 599 ден. и по еден месец носење ми се скрши рачката, и тоа при најнормална употреба не ми ни паднаа ни ништо. Почнувам сериозно да се сомневам во квалитетот на „некозметичките производи“

19. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Nausicaa се согласувам со коментарот на девојката над мене, производите од Авон се добри но накитот искрено не чини.
    За тие пари мислам дека можеш да си купиш поубав часовник од друго место.

20. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.361
    Pink Watermelon :)

На resenska му/ѝ се допаѓа ова.