moze nekoj da slikne sjajevite za usta od avonn slika vo zivo kakvi se na toa mislam ultraglazewear http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/lips/p/0348-3 i iso za ovie http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/lips/p/0317-8 pliseee
ili ako samo nekoj moze da gi slika ako moze sajovite na avon glazewear vo zivo (nijansi) Crystal lilac coral reef
@resenska Eve vtoroto e crystal lilac , menee mi se dopaga a onaa coral reef go nemam ama znam dekaa e ubava bojaa
Poracaj si go i coral reef preubava bojaa ima vo sledna prilika i jas ke go poracam Malku posvetol izleze ovdee sjajot ama menee mi se dopaga ima mali svetki .. a onie za ispaknuvanje ne mi se dopagaat pa nelii go videe
@eloves a zs nikoj ne odgovaraa na nasite prasanja samo si trupame prasanja a nikoj ne se trudi da ni pomogne za greota sme nelii srcka Aaa podobro ovie ke si gi poracam sjajnite drug pat tie novite kogaa ke gi namalat .. inaku koj koristel nesto od clear skin tonik gel neka pofali neka se smiluva hahah
Мајка ми порача едно за црнки, па ќе пишам во четврток што како. А иначе зашо неможам јас кесиња да си порачам? Минатиот пат пратив не стигнаа сега па вика шифрите не биле тие а се со тие шифри праќам?
Не бе душо тие што се цел комплет за 25 денари луѓето само поради нив порачуваат од мене. Оти до сега не се сретнале со случај некој порачките во кесенце да им ги прави, строго на рака им ги давале па ради тоа. Нели има цел комплет 10 кесенца обични за 25 денари такви си порачувам по еден комплет секој месец и на секоја личност што ми порачала нешто (дали другарка, дали колешка на мајка ми, дали комшика или роднина апсолутно на сите) им го ставам производот во кесенцето заедно со ливчето колку се должни. Но овие два месеци неможам да ги порачам незнам зошто.
@eloves кесињатаа ли не ги бива нез .. / пишии и порака на цирез на домашниот број ке се појави Кој парфем е најубав од овие pur blanca siniot , avon love , unique rose , simply her ?
@eloves Браво за потегот, јас откако сум зачленета се во такви кесенца им ги давам Сега со новитот дизајн на сите им се допаѓаат. Ќе ги најдеш во Порачајте со едно кликување, доле десно веднаш под брошурата после логирањето, потоа клик на мостри и инструмени за работа и веднаш ќе ти се отворат. Само кликни на кошничката и автоматски ќе ти се стават во порачката, ова направи го пред да започнеш со впишување на шифрите за порачка