и јас со такви ќесенца им давам на сите но прееска порачував а и инатиот пат и нешто ги нема во последниов период
Ги најдов ако можее некој кога ке бидее слободен ако им некое да ми слика или ги има на гугл ? Колкава големинаа порачувате од најмалата ли 25 ден . што се
Минатата порачка порачав, ми стигнаа. Вас ви дава дека ги нема на залиха или? Инаку @Winter Lady еве ги
Фалаа ти и ако знаеш држачот на мостри за кармини за колку мостри е , И комплет четки за шминкање во футрола колку четки се
http://www.avoncosmetics.com.mk/REPSuite/pg.page#minishop/shop/5 Повели линк. Од тука можеш дирекно да ги додадеш на порачката која е започната е не е пуштена. Шифрите инаку се 20743 за 10 мали, 21477 за 5 средни, и 20768 за големата. Во предходната кампања ги сменија шифрите дека и изгледот на кесите го сменија.
Леле како се изнервирав. По грешка сум порачала само еден Little Black Dress парфем. Сега си видов во фактурата, а за 5 имав услов. Дали има шанси некако да корегирам, веќе е фактурирано? Дали да вртам на координаторот. Не дека имам многу заработка од нив, а и сите креми за мене беа ама им обеќев на колешките дека ќе им земам. Втор месец по ред како правам утка.
Мислам дека нема начин особено ако веќе си ги зела порачките. Толку тоа. Следен пат убаво проверувај си, јас пред да ги испратам порачки 3 пати проверувам дали се сум пратила, колку сум пратила да не сум испуштила нешто и слично. Или пак прави си список предходно па по тој список се води да не заборавиш нешто, јас така праам.
И јас така правам, со список во Excel, со пресметани попусти со врзани производи и се. Ама сега ми е споена порачката и од предходниот месец и 12000 ден е со 50-тина производи, и вчера морав од работа да ја пуштам а цел ден сум во гужва со клиенти. Ништо тоа е. Сега се слушнав со координаторот, нема враќање. Вчера да видев ќе пуштев дополна денес е доцна веќе.
Ми стигна Luxe свиленкавата. Има погуста конзистенција отколку што очекував, ама како прв впечаток позитивен имам. Единствено што се разочарав е тоа што најсветлата нијанса porcelain ми е за едно 2 нијанси потемна од мене. Блендај, не блендај... тоа е...
@littleflower милоо ми е што си задоволна од луксот , толку бледн тен имаш па и порцелан нијансата да ти е 2 патии потемна од тенот ?
Да, многу. Ќе морам да земам некоја многу светла, па да ги мешам. А како за беља, од колортренд наместо лајт сум порачала по грешка медиум коректор, па си реков ќе го користам како кафена крем сенка
Значи porcelain ти е светла или темна не те разбрав , којаа нијанса ја имааш ти ? Па користи го како сенка коректорот мадаа незнам како ке го изведеш тоа чудоо коректорот е течен ептен
дали некој ги има порачано овие наочари..ако ги има ќе може ли да ми ги слика да видам колку се големи ..планирам да си ги порачам http://prntscr.com/6wly8n
Ja imam i jas na Luxe svilenikavata pudra ako ste zainteresirani da pisam da blogot recenzija plus pred i potoa sliki?
Не ти е лош планот незнам зошто јас многу не сум задоволна од луксот .. дај ми линк кога ке пишеш @delevingne http://forum.femina.mk/threads/Што-последно-си-купивте.132/page-694 jas gi imam tie vidii ista golemina se za 1 cm mozee samo da se razlika Aj ke ti slikam poubavo ako sakas