Хаха нема врска. Јас стално ставам кесичка, ама тоа не ги мотивира нешто посебно. Чисто ради себе поубаво изгледа, попрофесионално и попрактично.
Да бее ептен убаво изгледат И го видее онаа за мострите од кармините и четките за шминкање @littleflower А каква пудра имаш користено до сегаа што нијанса @Sani.Z Бисерите се многу убави врати 2-3 страни назад на темата и ке прочиташ ти ги препорачувам намалени се па земии си ги , јас ги имам брознзените ама по малку ставам немам многу темен тен затоа другите сегаа ке си ги земам сјајните инаку и тие ке си ги користам
Женски дали ако на време не платиш фактура после плаќаш 300 ден казна или само лимитот ќе ти го намалат?
^ И двете, а 300 денари по кампања се рачунаат, ако долгот премине во две кампањи плаќаш 600 денари итн, за секоја кампања +300 ден.
Skin so soft - розевиот дефинитивно. Го користев млекото, спрејот не, ама преубаво мириса. Спреј користево друга колекција Bali Botanica и не би користела пак спреј искрено. Ако се прскаш на плочки, после се лизгаат, неможеш да ги очистиш, па јас пола спреј го фрлив откако се зализгав неколку пати по дома. Бисерите - бронзените ги трошам веќе второ паковање. Супер се. За сјајните не сум се решила да ги купам затоа што незнам дали се розеви или сјајни. Исто така четката закосена е најдобриот изум досега што сум го имала хаха. Калинка и манго, дали ќе го земеш цел комплет или дел, не ти праи голема разлика. Имам доста комплети од него потрошено. Трае колку што си трае. За тие пари супер до душа.
Skin so soft - розевиот дефинитивно. Го користев млекото, спрејот не, ама преубаво мириса. Спреј користево друга колекција Bali Botanica и не би користела пак спреј искрено. Ако се прскаш на плочки, после се лизгаат, неможеш да ги очистиш, па јас пола спреј го фрлив откако се зализгав неколку пати по дома. Бисерите - бронзените ги трошам веќе второ паковање. Супер се. За сјајните не сум се решила да ги купам затоа што незнам дали се розеви или сјајни. Исто така четката закосена е најдобриот изум досега што сум го имала хаха. Калинка и манго, дали ќе го земеш цел комплет или дел, не ти праи голема разлика. Имам доста комплети од него потрошено. Трае колку што си трае. За тие пари супер до душа.
Јас имам неколку саати. Искрено јас сум презадоволна. Ги имам може едно 2-3 години. Си работат, смени батерија и готово. Нема да миеш со нив никако садови, ако сакаш подолго да ти траат. Јас имам со ремчиња 2 и еден златен, тој не го мокрам никако со вода. Сакам да го сочувам што подолго затоа што е ми е многу убав и свечен.
@littleflower А каква пудра имаш користено до сегаа што нијанса seventeen time plus foundation - 01 porcelain најмногу ми одговара како нијанса
da prasam edna drugarka bese zacleneta vo avon i sega se otkaza a artiklite sto gi naracala od k 5 2015 dali kje stignat ili ne?