Порано имаше еден молив-кармин црвен Colortrend - ready to go, во теквниот каталог се на 56 стр. но го нема црвениот, други бои се, гледам во последните неколку каталози го нема. Дали знае некој нешто во врска со ова?
Ја користел некој оваа маскара? Убава е? (Ми треба маскара која ги прави убави трепките, лесно се чисти и не прави грутки по трепките или не е многу густа ако не оваа дајте предлог за некоја друга?) Исто така и за маскарите на колортренд ме интересира? Ги користел некој, убави се, која е најубава и ги исполнува моите критериуми горенаведени?!
Оваа со онаа портокаловата имаат истии четки нелии ,, супер е ја имам портокаловата екстра ги прави трепките не ги залепува
@eloves Не знам дали ја има уште, ама ако ја има тогаш Aero сината маскара, полесна мислам дека не псотои и одлично ги двои трепките
Ги има некој користено пената или лосионот за самопотемнување? Ептем сакам да ги пробам ама пресветла сум и страв ми е да не бидам некаде темна некаде пресветла хахах, и ако некој ги користел да ми каже начин на употреба.
За под 18 год се тие, со полесна структура од вообичаената. Од кај мене, само помали девојчиња ја порачуваат
@Rose96 Јас го имам оддамна маслениот спреј за истакнување на тенот и супер е првоо што многу убаво мириса и дава толку убав изгледа секако ако не претераш за летно време топ е самоо малку се мрсии и облеката од негоо за овој за самопотемнување мислам дека дава само моментален ефект онака за неколку часаа така имам слушнато .. @eloves https://www.google.com/search?q=col...0Trend%2520Magic%2520Lift%2520Mascara;500;500 оваа е многу убава ептен слична со новата Winget Out додека новата малку е подобра се разбира колку пари толку музика
moze nekoj da vidi vo narednite katalozi od avon dali go ima ova i kolku e? http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?skin-care/lip-care/p/0062-0
Девојки јас сум како падната од Марс за продуктиве на Авон па ако може некој мислење да ми даде за овие долготајниве камини што се моментално на акција 139 ден. Мајка ми ќе порачувала од некоја колешка па ме праша каква нијанса сакам, ама јас не знам што да очекувам во однос на квалитет, така што фино ќе ми дојде некој коментар од некој што ги користел
Првото е како пена, дава одма резултати и со секое туширање паѓа, 4-5 дена може да трае.Само внимавај рамномерно да го нанесеш ако го земаш зашто ќе ти се познаваат потемни линии. И второто сум го користела дава убав изглед на тенот.
Κаκоо да сум паднал од маρс јас сум фин дчјо хахах .. и стваρно се долготρајни или аκо се да си земам и јас едноо κоја нијанса е најдбρа у живоо се многу ρазлични од κаталогот