@Nausicaa Па менее ми се супер кармините значи 1000 патии се подобри од тие на лукс што треба 100 патии да ставиш за да ти се познава дека имааш ставено , камената пудра ми е поубава дурии и од луксот , е сегаа течната pудра уштее не сум ја пробала ама мислам декаа е како и другите добра од проценка ставено на ракаа , една маскара имам црнаа со бело капаче и многу е добра ..
@Winter Lady, јас имав трагикомично искуство со колор тренд течната пудра, изгледав како да сум намачкана со онаа белата медицинска течна пудра
Ја има ли некој користено Црната минерална маска за продирање во порите ? На 111 страна е во новиот каталог
@eloves Значи за супер шокот прашуваш , добра е повеќе им дава волумен на трепките а за издолѓување ако сакаш новата winget out или портокаловата infinitize
Јас не знам за вас,ама мене Супершокот пребрзо ми се суши.Порано ја користев бидејќи навистина си е добра маскарата,ама за 2,3 недели почнува да се суши,а дури ни пола не се истрошува. Можеби сега и сменета формулата,ама знам тогаш така беше.
http://prntscr.com/6zz6z6 дали некој го има овој бележник и да ми ги слика листовите внатре ако може и вреди ли за тие пари ?