Конечно ми стигна путеров од Авон, не очекував волку најубаво да мириса аааааааа! Ми се свиѓа и текстурата, и дека лесно се размачкува а мирисот трае.
@rainbowec Cuvaj go vo ladna prostorija zosto ako stoi podolg period a i na ladno da e pomalku ke se smaluva sam menee kremot od istata kolekcija mi se napravi takaa a em na ladno mi stoi , i maskita za kosa od bademovo se izvinuvam za latinicava nemam instalirano mk font
Се мислев едно време да си купам четка за чистење на лице. Сакам со свои пари, а моментално немам за електрична. Па на клиарскин има една четка, па не знам дали да си ја порачам, ќе и врши ли добра работа за прочистување на порите?
Ја има некој торбичкава порачано? Ја бива? мислам и лани ја имаше, се размислувам дали да ја земам...
Си зедов од претходниот каталог спрејови, едниот како масло е. Два за 259 мислам беа Дали имате искуство со овој за самопотемнување за среден тен? ( ми стаса, сега страв ми е да го користам да не се ишарам. Другиот е светкав маслен спреј за тело.
I menee mi stignaa vtoroto e poubavo od prvoto mnogu ubav sjaj dava so svetki , a prvoto mnogu ubavo mirisa ama nekako ne e mnogu maslen ne se plasi stavi na rakaa ednas ke vidis za 1 minuta ke go snema hahaha
@Winter Lady и јас ги пробав, и мене првото поубаво ми мириса, а второто е помрсно. Само ми беше за првиот да не се ишарам. Од него само малку прснав. Сега секако од прво нема да потемни
@LittleChili Menee vtoroto poveke mi se dopaga i na miris i takaa i dava sjaj i ima svetki preubav , a ova prvoto eve sega tri patii se prsnav na rakata i samo sto go razmackav se isusi nisto nema ko da ne si prsnal katastrofa ni sjaj nemaa a ne pak da potemnis
Се познаваат светкиве од лосионов или е како еден од She што го имам со лупа да ги гледаш светките. А и овој дали е добар?
@lavinija28 За гел ефект лаковите, јас сум задоволна, неколку дена плус од обичен се задржуваат. Обичните не баш, исто како и лак од 50 денари од тезга. А мат новите ги чекам да ми стигнат
Нарачав прстен, по второто ставање потемна како железо од на пазар купено. (а, го ставив само колку за на кафе).
Чудно јас имам мн накит од авон и со години го носам ок е.Да не си имала тазе ставено крема,лосион на раката?Може и од тоа да темнее
Сите го фалеа накитот, затоа и купив. Секогаш ставам крема за раце, но после второто ставање одма ми потемна (а, бев на обично кафе, ни вода, ништо не фатив со рацете). Иначе, да додадам дека го купив околу 400 ден. на намаление од 50% и воопшто не беше како на сликата. На сликата изгледаше многу привлечно, во живо беше потенок и помал цветот на него.