@cooll Baraj nazad vo temata moze 10 strani nanazad edna clenka go imase prasanao ili odgovoreno posle toa imas i vo sto posledno si kupivte slika @Silver.E Imam jas nesto nakit od Avon i ne mi potemnil zavisi i do nakitot ima i srebreni zlatni zavisi kakov e
Се познаваат светките на првиот лонсион а и не се толки нападни, исто и многу убаво мириса мене преубав ми е
Ги имате користено? Мислење? Најбитно ми е дали бојата си стое повеќе време, да не се познава дека имаш нешто ставено на веѓите?
Совршено е, единствен Авон производ од кога знам за нив па до денеска со банална цена, а одличен ефект. Восокот ги чува веѓите на место, а бојата е дискретна и не удира во очи како одредени моливи за веѓи, секако се дури е нормално нанесена И стои, не се размачкува, во ситен прав е, каде ќе го нанесеш таму останува, се лепи за претходно нанесениот восок.
Ги земав овие на clearskin anti blackheads и тоникот и маската, луѓе предобри се после втората употреба ке видите огромна разлика, многу убаво го чистат лицето
@UnknownLadyDi Се сложувам, ја имам и онаа маската во вид на лента што се вади, првите два пати извади површинска нечистотија, но како почесто ја користам, така повеќе гледам резултати и за црнки и за се, добра е.
@cooll Го имам дома, 3 пати го имам употребено, а убаво мириса. Прскам на постелнината ептен малку, зашто силно и трајно е, после 2 дена цела соба мириса како освежувач да има за воздух Вреди сега за 70-80 колку и да е, инаку шо знам, јас не би го купила по редовната цена.
I jas go imam, prskam na pernicata 30 min pred da legnam za da ne e mokra ima relaksiracki miris sto mene mi se dopaga i jas bi go zemala za 70-80 den
@Winter Lady Лаванда мислам дека е, не е нападен ама јак е ако претераш со прскање, затоа пола саат минимум пред легнување или едноставно преку ден прскање, вечер коа ќе си легнеш супер е
Како што јас имам приметено шампоните одговараат само на тенка коса до сега сите кои ми имаат порачано шампон а имаат тенка коса задоволни се, а тие што имаат густа коса на сите првут им има излезено вклучивајки ме и мене,