Во врска со лакот за нокти мат-тегет, другарка ми се направила (сега немам слика во моментов), вели дека ставила еден слој- брзо се исушил- што е мн добро, но нешто работела со вода за кратко време и веднаш и се подизбришал. Исто така не бил и воопшто сличен како на самата слика, немал таков сјај. Но што е тука е, ќе се искористи
@crazylady 299 денари во К08, во тековниот не знам, ѕирни онлајн, немам до мене сега К07 каталог Некој со збор, два искуство со матирачкава подлога за лице?
Девојки,ги имам испробано поголемиот дел од спрејчињата за тело од Авон,ама во К8 има некои понови,на 18 и 19 страна,па ако сакате,кажете кои најмногу ви се допаѓаат,сакам да порачам 2,3. За тие што не ги виделе:орхидеја и боровинка,маргаритка и лимонмслива и ванила,магнолија,портокал,јасмин. Тенк ју
Слива и ванила не си свесна колку убаво мириса,јас тој спреј го користам од кога најпрво излезе во каталогот и од тогаш редовно го нарачувам ептен сладок мирис има ,нема да се каеш ако го пробаш а и трае јас понекогаш и како парфемче го користам
ja samo tie gi koristam i predobri mi se mi se svigjat od kalinka,zelena jabolka,borovinka,i cresov cvet a vo k 8 kje go naracam i od portokal ovi sto gi ima sego den so razlicen se mirisam i prezadovolna sum od niv gi preporacuvam na sekoj
Cetkata za rumenilo dobra e ? I ovoj https://www.google.com/search?q=kor...tika%2F189089%2Fkorektiven-krem-pudra;413;550 ?
@delevingne Можеш со маслиново масло+шампон, побарај видео на нет, милион има, можеш и само со шампон, јас со бекутан ги чистам, ама со маслиново е многу подобро. @Winter Lady Закосената четка за руменило е најдобрата четка на Авон. Ја користам и одлична ми е.
Јас ги мијам на сл начин... Во часа ставам вода и сјај за садови па тука стојат 5 мин после тоа на сунгер ја трзам четката и така се паѓа
aj proverete na internet za noviot katalog na avon 7 katalog traese do vcera a deneska da se izkleze nov i uste go nema aj ako kaj vas go ima ili otvara i pratete mi link plis fala odnapred [mesko]